2 פיתרונות מאוד יעילים: לפצל הודעה קולית ארוכה אז נניח במקום אחת של דקה 4 של 15 שניות. הדבר השני זה להריץ על 1.5x.
בזמן האחרון אני פשוט מתעלם מהודעות קוליות.
ועוד לא דיברתי על אלה שכותבים “אהלן, מה המצב ?” ומחכים עד שתגיב כדי שיכתבו את מה שיש להם להגיד
זה, זה בדיוק
לגמרי אני. אם אני לא הכי מכיר אותך אני חושב שנכון לבנות את השיחה. מצד שני זה בהחלט יכול להיות מציק אני משער
אני מהצד השני של הסקאלה, כמה שיותר קצר ומיד לעניין
לי יש יותר בעיה עם אלה שמתקשרים ולא יודעים לסיים את השיחה.
הודעות קוליות אני שם על 1.5 ושומע כשיש לי זמן פנוי.
אז כמיטב המסורת, אני אתפוס את הצד שמול טיטי: זה כלי מעולה, בעיקר בנהיגה, אבל יש אנשים מסויימים שעושים לו אביוז חמור (כל מה שעולה על 30 שניות בלי סיבה ממש ממש ממש טובה).
אולי צריך לדרוש רישיון ו/או לכלול בהתקנה של וואטסאפ וירוס שמשתחרר אוטומטית אחרי הקלטה ארוכה מדי. אגב, עניין של זמן עד שכל טלפון כבר ידע לתמלל את ההודעה לטקסט בעצמו, גם בעברית. לדעתי אפילו יש אפליקציה כזו לאנדרואיד (ספציפית לעברית).
הודעות קוליות כמו “אני בנהיגה חוזר אלייך עוד מעט” או של כמו חבר שלי שיש לו בעיות בידיים ולא יכול להקליד אז שולח הודעות קוליות בהחלט מתקבלות וזה אכן כלי מעולה.
אני מדבר על אלה ששולחים הודעות קוליות כי הם עצלנים ולא בא להם לכתוב הודעות ארוכות, או מאמינים שיש להם קול סקסי ושהם מעניינים כמו בסרטון שהעלו פה.
והכי שנואים עליי אלה שאתה מבקש מהם מספר טלפון ושולחים לך את המספר בהודעה קולית !
אני מקטלג רמת אינטליגנציה לפי התנהלות בוואצאפ.
מהקל אל הכבד -
רק הקלטות - סוג של טלפון שבור עם ערבים שאינם יודעים קרוא וכתוב בעברית.
הקלטות ותמונות - ערס שלא גמר בית ספר, מתמודד פוטנציאל למשחקי השף.
מדבקות - דודות טרחניות שלא מכירות את הכלי שנקרא וואצאפ.
מלל ומדי פעם הקלטות - רוב העולם המקיף אותי.
מלל קצר וקולע - שיא השיאים של האנשים בעולם. היכולת לכתוב הרבה בקצת מילים זו גאונות של ממש.
יש אנשים ששולחים הקלטה, לא ענית? מתקשרים. הקלדה כבר לא על הפרק. חזרנו אחורה!
אני מאוד מקווה שאתה לא עונה להם !
טיטי תודה! עד עכשיו חשבתי שרק אני לבד בעולם שונא את זה! זה מעצבן כל כך… יעיד על זה @Aragones שכמעט ודפקתי לו באן על זה
מתלבט אם לצלם לפה מסך של שיחה עם חבר של הקלטות דו צדדיות של 5+ דקות כל אחת או שאנשים פה יקבלו שבץ עוד לפני הקלאסיקו.
לגבי הודעות קוליות בוואטספ - אני חייב לומר שאני הרבה יותר אוהב את זה מאשר להתקשר לחבר, משום מה כבר לא מעניין אותי לדבר בטלפון, אלא אם כן זה נושא די חשוב או משהו שצריך תשובה מיידית, נניח רוצים לצאת ב-22:00 והוא “בספק” והשעה כבר 21:00 אז אני לא אשלח לו ‘תגיד, אתה מגיע?’. אני גם נוהג לכתוב משהו כמו ‘היי מה קורה’ בעיקר לבחורות ורק כשהיא עושה טובה ועונה לכתוב את מה שרציתי. אני גם לא ממש מתקשר יזום כבר אלא יותר שואל ‘פנויה לשיחה עוד שעה?’ ומחכה לתשובה שלה לצערי.
קיבלתי פעם הודעה קולית בוואטספ של שבע דקות וזה השיא, זה כבר מוגזם, אבל כקונטרה כשאני הצפתי ‘בעיה’ לאחד החברים והוא ממש ניסה לעזור (דייט כושל). כשזה ביוזמת השולח, אז פעם קיבלתי הודעה של שש דקות ממישהי. שמעתי את הדקה הראשונה, את החצי דקה באמצע ואת הדקה הסופית.
יש כאלה שלא עונים להודעות קוליות ואני רואה בזה משהו מטומטם אלא אם כן הבן-אדם ממש עסוק, אבל בעידן של היום כולם כל הזמן בטלפון אפילו אם זה בהפסקת סיגריה.
@Cockroach_Crazy, לצערי אתה מדרג אותי בתחתית הפירמידה של האנשים, אני דווקא בחור חכם. אבל מודה שלפעמים אני מנסה את הסקאלה של המעט. לא מצליח לי למשוך הרבה זמן.
זה לא ממש הנושא אבל בעידן של פעם היה ממש חמוד להתקשר לטלפון הקווי של הבית, לבקש לדבר עם הילדה מהכיתה שלך ולרוע מזלך היא לא נמצאת ואז האמא או האבא עונים לך…
תסתכל על הצד החיובי - זאת יכלה להיות הודעה קולית של 22:04 דקות ב-5:19 בבוקר…
מבחינתי ההודעות הקוליות הן חד משמעית רגרסיה אדירה. עד שסוף-סוף נפטרנו סופית מהתאים הקוליים הבלתי נסבלים, קיבלנו אותם עכשיו בקאמבק “מפואר” בהודעות הקוליות של וואטסאפ. ולגבי ה’חיסכון בזמן’, אז מבחינתי זה מתחלק ל-2:
א. או שההודעה הקולית היא באורך סביר ולגיטימי (עד חצי דקה), ואז ממילא החיסכון לא כזה משמעותי.
ב. או שההודעה ארוכה מידיי.
אני גם לא מקבל את התירוץ של ‘ממילא כולם בטלפון כל הזמן’. לקרוא משהו ממסך ולהאזין לפלאפון אלה 2 פעולות שונות בתכלית. אין הרבה פעולות יומיומיות שאני שונא יותר מלהצמיד טלפון לאוזן. הפלאפון מתחמם מעצמו, האוזן מחממת אותו בחזרה, אנשים בולעים מילים (בטח במהירות 1.5), מה שגורם לי לדחוף את הפלאפון עוד יותר עמוק לתוך האוזן, מה שמחמם אותה עוד יותר וחוזר חלילה. וכל זה כדי לחסוך לבן-אדם השני את החצי דקה של לשבת ולכתוב הודעה, כאילו הוא ראש הממשלה.
אם זאת לא הודעה עבור משהו שאני ביקשתי או צריך, אני אוטומטית מוריד את רמת ההתייחסות שלי ב-3 דרגות אם זה בהודעה קולית.
רומנו יא אח, זה שיצרתי מדרג כלשהו לא אומר שאין יוצאים מהכלל. אתה כוכב אתה
שלחתי הקלטות ארוכות יותר.
שתי מילים: איירפודס.
ככ ישדרג לך את איכות החיים. לא זוכר מתי הצמדתי טלפון לאוזן.
לא מבין את האנטי שיש לאנשים משיחות טלפון.
למה מריך לסחוב במשך שעות שיחוה שאפשר לסיים בחצי דקה. הרי בסוף בדרך כלל לוקח זמן עד שצד אחד עונה ואז עוד זמן עד שצד שני עונה… למה לא לעשות שיחה של חצי דקה ולסגור את העניין.
זה כמובן שלא תקף לכל הודעה ולכל מצב, אבל נוצר איזשהו פחד משיחות טלפון. כאילו שאם האדם השני לא יוכל לענות אז זה במצב בו הוא יסבול מהצלצול.