כחלק משיווק בענף הבנייה בכלל ופרויקטים של יזמים בפרט הדמיות ריאליסטיות הם חלק מעבודת השיווק. לא בחינם ממדלים עושים כסף טוב - אם הם טובים.
כממדל - אתה מתחיל מפריקינג מגרש שטוח. אבל העבודה מהבניה של הרחובות, אח"כ עבושה במגרש, בונה מודל של הבניין, מתחיל לטפל ברמת פירוט החומר וכו וכו עד שאתה מגיע לרמה שיצרת תמונה שנראית שצולמה במצלמה רגילה. זה סיפוק מטורף מהמעט שעשיתי. אולי לא בונה עיר אבל בונה סביבה מאפס ברמת פירוט גבוהה מאוד.
חברים יקרים צריך המלצה על מחשב חדש נייד. מין מחשב אמצע שיוכל להריץ תוכנות גרפיות אבל לא משהו מפוצץ בין 8000 10000 מערכת הפעלה חלונות. מחשב לא בשבילי אלא לאחיין שלי. מתנת יום הולדת.
מחשב נייד לגיימינג זה השקר הכי גדול שקיים. מחשב נייד לגיימינג מתיישן מאוד מהר, אי אפשר לשדרג אותו כעבור תקופה, מאוד כבד ולא באמת נייד, ויש להם בעית קירור קשה. אם רוצים מחשב שמתאים לגיימינג זה רק נייח…
ה’טענה’ שלי הייתה כמובן שאתם מפגינים בקיאות מרשימה מאוד בתור שני החבר’ה החרדים (או חרדים לשעבר) של הפורום, מה שמראה שלכאורה לא צריך לימודי ליבה. לא כיוונתי לזה שהשיח שלכם מראה שלא למדתם ליבה, להיפך.
וואלה? מעניין, תפרט.
במסגרת הלימודים החרדית הבסיסית בצעירותכם, או שאתה מדבר על זה שהשלמתם אח"כ?
שמעת את האנגלית של סמוטריץ? היה מצטיין במקצועות שלמד. שמעת את האנגלית של לפיד? וואלה לא עשה בגרויות.
כל מה שצריך זה וואחד אמביציה, יש אנשים שמספיק להם 2 יחידות במתמטיקה, ואני עד היום בוכה שלא למדנו 5 יחידות מתמטיקה פיזיקה ואנגלית. רק מה, זה לא הפריע לי כי אני השלמתי לבד. אנגלית באמצע, מתמטיקה מקווה להתחיל ברגע שאסיים את לימודי האדריכלות. ככה זה, אף פעם אני לא נח