נסה אותי ב-3 אליפויות
בעעעע לא להיות חזיר. תבוא קטן תצא גדול.
נכנסו הרבה כוכבים לליגה, אבל צריך להיות כמה סטארים יחד כמו סלטיקס כדי להוציא אליפויות מהג’וקר או מלברון וסטף.
אה, ברור שאני לא באמת מצפה ל-3 אליפויות (בטח לא ב-7 שנים הקרובות). נתחיל מאחת ב-5 שנים הקרובות ונתקדם משם בתקווה. פשוט לשנות את הניק מדאנקן זה אירוע רציני
כמו שיוקיץ’ לקח עם כוכב בסדר גודל של מארי ומשלימים בסדר גודל של ארון גורדון וMPJ, זה מה שאני מצפה מוומבי של גיל 24-26. סן אנטוניו זה לא שוק שיכול לבנות BIG 3 כמו במיאמי וכו’, אבל אני ממש מצפה ומאמין ששחקנים רלוונטיים כבר התחילו לשבת חזק על הסוכנים שלהם להגיע לדרום טקסס באחד מהקיצים הקרובים. בשילוב עם כמות בחירות הדראפט שיש לנו (באמת כמות הזויה), אני אופטימי.
אתה חושב שהוא פותח את עונת 26/27?
גם סטף בן 37 בעוד חודשיים כן?
שמע זה מפחיד ומרתיח אותי כמה שהם עדיין כל כך משפיעים בגילאים שכאלו. אבל באמת שהם בקיפול ציוד אחרון.
אני מקווה בשביל הספרס. מתגעגע אליהם ממש ומאז שהטמבל לאנרד עזב אותנו (טמבל שעזב, שחקן אדיר) התפרפרנו יותר מדי. לא השטק הכי סקסי לבוא אליו…
ואל תשנה בחיים את טימי, טימי זה לעד. וומבי יביא אליפות תשנה תמונה לחודש.
אני מעט משוחד (לגבי האדמירל ובמיוחד לגבי טימי), אבל כמו שהמשחק מתפתח בשנים האחרונות כשכולם רצים לקלוע מחוץ לקשת, די ברור לי שטימי היוא ה PF הגדול מכולם, וימשיך להחשב כזה גם עוד 30 שנים קדימה.
זה אחד הדברים הכי קשים שעברה הקבוצה, וכל כך חבל. בתקופה שהגוף אפשר אפילו לברון לא יכל עליו. למעשה הוא נכנס ללברון כל כך חזק לראש, שלדעתי לברון הבין שעם מיאמי הלימון כבר סחוט לגמרי והנה דווקא קליבלנד מקום נוצץ יותר עם כמה בחירות ראשונות מעניינות (בראשות האנטישמי הצעיר כמובן). באותן שנים (2013-4) השחקן שהכי הפחיד אותי אצל היריבות היה דווקא איבקה.
ולגבי וומבי, כששאלו אותו בתיכון מה המיוחד בשם הפרטי שלו, הוא ענה: מתחיל באות V, שברומית זה 5, מה שמסמל שאני יכול לשחק בכדורסל בכל העמדות 1-5. וכרגע הוא אכן מראה זאת לא מעט בעיקר בפן ההתקפי כמובן (מקווה שלא יתרוצץ בשמירה על הסילונים הקטנים)
https://fb.watch/x7jugozeuq/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
ובכלל מדובר בבחור מצחיק ומומלץ (גם בלי קשר לכדורסל או לספורט), שהמציא ז’אנר חדש ומצויין של מערכונים.
טרייד מטורף של דאלאס ששולחת את לוקה ללייקרס תמורת פלוס מינוס אנתוני דיוויס ובחירת דראפט אחת.
מאוד מעניין מה קרה מאחורי הקלעים, האם סירוב של לוקה לחתום על הארכה בשנה הבאה. כי הפשט פה זה שנמאס לדאלאס והם הבינו שלוקה הוא לא הפרנצייז פלייר שהוא נראה במבט ראשון. ועדיין, גם ללוקה הייטר כמוני זה נראה כמו תמורה מגוחכת.
הלייקרס בפלייאוף אולי עוברים סיבוב אחד. יהיה קורע לראות את ההגנה שלהם.
נכנס וקורא את ההודעה שלך ולא מאמין, הולך לכל אתר ספורט שקיים ובכולם אותה ההודעה, מדהים…
כאוהד הלייקרס לא יודע מה לחשוב על הטרייד הזה, דייוויס כשהוא כשיר הוא הסנטר השני הכי טוב בליגה וכל ההגנה של הלייקרס לבד, הבעיה שהוא כמעט לא כשיר.
עם דייויס יש לליקרס יתרון ענק מתחת לסלים מול כל קבוצה שהיא לא דנוור שרק לה הלייקרס מפסידים סדרות בשנים האחרונות.
בטווח המיידי דאלאס התחזקה יותר, כי עכשיו היא יותר מאוזנת ובנויה להתמודד על האליפות, הלייקרס יבנו עכשיו מחדש כשלוקה יהיה הפרנצ’ייז פלייר.
בקשר לעונה הנוכחית של הלייקרס ? ישחקו את הכדורסל הכי מלהיב בליגה, 2 מתוך 3 השחקנים הכי חכמים בליגה באותה הקבוצה, לוקה ייקבל מבטים פנויים בכמויות שהוא אפילו לא חלם שהן אפשרויות, אם הוא קובר שלשות מהאמצע עם יד על הפרצוף עם לברון שישחרר אותו לאין ספור זריקות חופשיות הוא יחגוג, ואז יגיע הפלייאוף והמכות והלייקרס יגלו שאין להם הגנה…
מעניין אם מתכננים עוד מהלכים לפני סיום החלון או שיתחילו לבנות מחדש בקיץ.
מישהו רוצה להמר מה הטרייד הזה יעשה בטווח הקצר (נניח עד וכולל העונה הבאה) והארוך?
אז אני די משוכנע שמיידית דאלאס דווקא התחזקה, למרות שיהיה פקק בעמדת הסנטר, אלא אם… דייוויס ישחק יותר בעמדה של הפאוור. זה יעזור לו להמנע מפציעות כי הוא ישחק מול שחקנים “קטנים” יותר פיזית, ושינוי נוסף הוא שהוא ישוחרר מעט מהעול ההגנתי שכרגע הוא נושא בו (כמעט לבדו כל ההגנה של הלייקרס).
בלייקרס יצטרכו לפנות ליצרני כדורים כי כדור אחד לא יספיק לצמד לוקה ולברון. מי יתן גוף ונשמה בהגנה? מי יהיה הסנטר? ההצגות יגיעו אבל זה יתאים בעיקר לעונה הסדירה. נראה בפליי אוף מי יזוז בצד המגרש בו אין כדור אלא יש טבעת להגן עליה.
נראה לי שהסיבה העיקרית לטרייד היא המשקל שבו הגיע לוקה לתחילת העונה הזו (קרוב ל 120 קילו)- להבדיל אלפי הבדלות אבל מזכיר לי את אדן הזארד בבואו לריאל עם כמה קילו עודפים.
בעיני הכי משעשעים אלו הדיווחים שלברון הופתע מהטרייד. אין מצב שפריק קונטרול כמוהו לא היה במינימום מיודע (במקסימום יוזם) לטרייד.
ההרגשה וההימור שלי: דאלאס הרוויחה יותר לזמן הקצר, הלייקרס הולכת לבניה מחדש, עם לוקה כשחקן המרכזי, אלא אם יצליחו להביא סנטר מאסיבי כבר כעת. לכן זה נראה שהם לא סיימו את הפעילות בחלון הנוכחי אבל מצד שני- במי הם יכולים לסחור בשלב הזה?
מאוד פשוט.
אשתו של לוקה חלמה שהוא משחק בלייקרס והרב שלו אמר לו שקוראים לו לוקה יוסף דונציץ’ ולכן הוא צריך לעבור ללייקרס.
חשבתי קצת על הטרייד במונחי כדורגל.
דמיינו שאמבפה היה עובר בתמורה לואן דייק. זה פחות או יותר מה שקרה פה. רק דמיינו שאמבפה משחק במונאקו.
אני אוהד דאלאס ומת על לוקה, כבר כתבתי על זה פה כמה פעמים.
כשקראתי את זה בבוקר בעיקר הייתי המום. אחרי כמה זמן התחלתי לזעום. זה מהלך שהוא פשוט הזוי.
נכון, יש לא מעט שאלות כלפי לוקה, כאוהד דאלאס אני יודע להגיד שאין מצב שזה קשור לחידוש חוזה. דיברו גם על העובדה שהוא לא מקצוען ולא בכושר וכו’. הבחור הלא בכושר הזה סחב בדיוק סגל די בינוני לגמר, ולפני שלוש עונות סגל עוד יותר גרוע לגמר מערב. אפשר להכיל את זה שהוא לא בכושר.
החלטתם לעשות טרייד? למה לא לפנות לסו אנטוניו נגיד ולהוציא הרבה צעירים מוכשרים והמון בחירות דראפט? אני בטוח שהרבה קבוצות היו מתאבדות על ההזדמנות.
לוקה ביום טוב השחקן הכי טוב בליגה וביום רע הוא טופ 3.
הקבוצה שלי תקעה לשחקן שלי סכין בגב וסובבה. נראה מתי יחזור לי החשק לראות נבא.
לא שיש לי מה להציע, אבל תעזוב מאבריקס ימי דירק נוביצקי תמו. בוא לספרס המתקמבקים, וומבי יהיה שחקן עצום בליגה.
תבואו ללייקרס, יש לנו לברון ולוקה הגיע.
אבל אין הגנה! כל משחק אנדר/אובר נקודות יחד, 350. כמו באולסטאר
מה זה משנה כשאתה קולע יותר מהיריבה ? נחגוג בעונה הרגילה ונאכל אותה בפלייאוף
אולי עונה הבאה יביאו שחקני הגנה שישכיחו קצת את שחקן ההגנה הטוב בליגה שעזב.
ייקח לי זמן להתאושש מהחרא הזה.
הקבוצה שלי תקעה לשחקן שלי סכין בגב. לא יודע בכלל איך להמשיך מכאן.
אקח כנראה הפסקה מהנבא. לא יכול לתאר את הגועל שאני חש.
יש סופרבול עוד שבוע בדיוק, עוזר?
נחמד שיש עוד אוהדים לספרס.
וומבי כבר שחקן עצום עם תקרה גבוהה מאוד, ואותי מפחיד שבליגה לא זכור לי שחקנים בגובה שלו שהגיעו עם נוכחות פיזית גבוהה לשיבה טובה (אסתפק גם בגיל 35 נניח, בכ"ז רפואת הספורט עשתה משהו מאז רלף סמפסון).
בינתיים אוספים כשרונות, אבל חסר מי שיוציא מהם את המיטב כשהפופ כנראה לא יחזור.
ואז אני רואה שבפוקס הגיע דיארון כנראה תמורת בחירות דראפט ואולי בכ"ז מתקרבים לחזור להיות כוח במערב בעוד כמה עונות?
אני חושב שוומבי עשה חשק לשיתוף פעולה איתו. אחכה לראות איזה סופרסטאר יבוא כי ככה זה בליגה היום.
חושב שאנחנו כבר היום טובים משמעותית מהשטיח שהיינו, אבל סופגים מחוסר יציבות, ככה זה הקבוצה השניה הכי צעירה בליגה רק זו וענה קצת פחות טובה שהקבוצה הצעירה בליגה מובילה את המערב.
ד’ארון פוקס נחשב? הודיעו הלילה על טרייד. לא מכיר אותו היטב אבל ממה שיודע זה לא יספיק וצריך סופרסטאר אמיתי כדי להפוך את הספרס למועמדת לגמר מערב.