הוא קולע נתח רחב מהנקודות שלו דרך הקו
נראה שלא רק אתה הזכרת את זה, לא כל כך הבנתי מתי הקריטריון לאולסטאר היה סגנון משחק. מעולם ומתמיד זה היה השחקנים הכי טובים שמשפיעים על הקבוצות שלהם להביא יותר נצחונות*. היעילות של דני באה לטובתו.
אני באופן אישי גם לא נהנה לראות אותו משחק. מרגיש דומה גם עם SGA. את הארדן משחק בשיאו בכלל תיעבתי לראות.
סחיטת עבירות מוצלחת במסגרת החוקים היא חלק מהמשחק. אני זוקף לזכותו את היכולת להפוך מקלע של 70% ל80% בNBA.
נכון להרבה כוכבים לאורך השנים, ואחלה הוא לא שחקן מושלם ובהחלט יש מה לשפר.
טיעון מוזר. דני קולע 36% משלוש, זה לא נתון טוב מול “קלעי 3”, אבל לכוכב שמוביל את הקבוצה זה רחוק מחריג.
SGA עד העונה 35.5% מ3 קריירה, יוקיץ’ עד 2024 עם 35% קריירה, וומבי 35%, דונציץ’ 35%, אדוארדס 35% עד 2024 מאז שיפר ל40 וכו’ וכו’. גם היסטורית מן הסתם לא חסר (וסליחה על ההשוואות עם חלק מהשמות) - קובי עם 33-34% קריירה, מקגריידי 34% בתקופתו כאולסטאר, וינס קארטר 37% בתקופתו כאולסטאר, פול פירס 37%. ברור שיש גם כוכבים חריגים עם אחוזים טובים יותר.
*אם כבר כמות הנצחונות שלו מונעת ממנו להיות אולסטאר מובהק (יש לו הנחות עם הפציעה של ג’רו וסה”כ הוא קרוב ל.500 במערב חזק בטירוף).
אני יכול לחשוב על עשרות דוגמאות של שחקנים משלימים וגם כוכבים.
טוני פארקר היה וירטואוז?
הלכתי סתם אקראית ל-2010: ג’ו גונסון, ג’ראלד וואלאס, אל הורפורד, זאק רנדולף, דיוויד לי, כריס קיימן. לא יודע לא נראה חבר’ה של שואו רציני. (אם ראיתם פה רשימה קצת שונה קודם: הסתכלתי על הצבעות קהל במקום מי נבחר לספסל)