P$G - זה סופו של כל פרוייקט גלאקטיקוס

כן אתה רק שוכח שזו רק טוטנהאם,מי מצפה מהם לעבור את סיטי או להגיע לגמר? עצם זה שהם היו בסביבה כדי לקחת את מה שנתנו להם זה מרשים.

ולא טענתי לרגע שהוא מאמן גדול או מהטובים ביותר,אבל כשהוא היה בטוטנהאם והיה יכול לאמן בשקט ובלי הפרעות והנחתות מההנהלה הוא יצר קבוצה טובה והישגית (יחסית כמובן).

יש מאמנים, כמו קבוצות, שיש להם DNA מסויים. פוטיצ’ינו הוא מאמן שמוציא מים מסלע, כבר אמרתי את זה בעבר. הוא יצליח בטוטנאהם, אספניול, כנראה גם רומא, נאפולי אם יעבור לאיטליה, אבל שזה מגיע לגובה והוא צריך לבנות קבוצה יוזמת שהיא הפייבוריטית ויש לו עודף כלים, הוא פשוט מאמן שלא יודע מה לעשות. לכן, מקומו בטוטנאהם ולא בפריז. הוא גם לא פרסונה סוחפת כמו טוכל, קלופ, פפ, זידאן. הם פיגורות סוחפות גם כאשר הם לא בשיאם.

הוא לא לבד אגב. גם אונאיי כזה. יכל לקחת גם 50 גביעי אופ"א, אבל שהגיע לגובה של פריז וארסנל, קבוצות במעמד גבוה ועם ציפיות, הוא נבהל. לדעתי, גם צ’ולו כזה. זה יצא במעבר שלו לקבוצה גדולה. גם סמפאולי כזה. הם מאמנים מעולים לקבוצות מסויימות.

מסכים על כולם חוץ מסמפאולי. הוא לא היה רע בכלל בשום מקום חוץ מבארגנטינה, שם ביקשו ממנו לעשות קסמים בזמן אפס. הוא הסתבך עם חדר ההלבשה הוא סיבך אותם עם שיטות מורכבות והיום הוא בעיקר זכור בתור מאמן הכושל ארגנטינה, לא המאמן של צ’ילה שהתחילה את רצף הזכיות על הראש של ארגנטינה בקופה, או ההיא שפירקה את ספרד במונדיאל, או לחילופין את מה שהוא יצא בעונה אחת בסביליה.

אני מאוד מקווה לראות את סמפו באירופה שוב, יש לו מה להראות בעיקר ברמת הקבוצות.

רק אומר שהוא באירופה, אצל מארסיי והוא מצליח איתה בטירוף בהשוואה למה שקבוצה בסדר גודל בהשוואה ללחץ מהיציעים שמארסיי יכולה.

הוא מקום 2 בליגה רק מתחת לפאריס וברבע גמר הקונפרנד ליג וכל זה עם כדורגל טוב ומחוייבות שהצילה את מארסיי מההרס שקודמו וילאש בואש יצר שם.

אה טוב לדעת, לא יודע למה חשבתי שהוא בברזיל.

בקצב הזה הם עוד יפסידו גם את הליגה…

בקצב הזה, לא ברור מי ישאר בקבוצה כדי שיהיה לו אכפת.

לי ממש כיף לראות את זה. במיוחד בגלל חכימי ודי מריה. בגלל אל חליפי ולאונרדו. יאללה הביתה.

אל חאליפי לאונורדו ופוטצינו צריכים ללכת הביתה ולא להתקרב יותר לכדורגל.

https://twitter.com/RafaelH117/status/1505665514332463107

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דיווחים שהקטארים החליטו למכור את פסז אחרי המונדיאל…

יש מישהו שלא ראה את זה קורה, חוץ ממסי?

אני לא מבין, מצ’ק פתוח לאמבפה הם עברו ללמכור את המועדון? מה הולך שם? הוא שהם החליקו על השכל או שמישהו משקר לנו ואנחנו אוכלים את כל השטויות שלו. ואם זה נכון שיחליטו מה הם רוצים לעשות עם הצעצוע שלהם…

אין להם אינטרס יותר להחזיק בצעצוע הזה. זה כבר משעמם אותם והם כבר קיבלו את המונדיאל שלהם.

בדומה לאוליגרכים דאז, הרעיון היה להיות חלק מאירופה ולהיכנס לתודעה העולמית שהשיא זה המונדיאל בקטאר. בפועל הם בנו מועדון שהפך ללעג בעולם הכדורגל, הוכחה שכסף לא באמת יכול לקנות איכות.

פריז לא מצליחה ללכת רחוק, הפרוייקט שלהם איבד מהברק שלו, ועכשיו פריז יכולה להיקבר בשקט.

זה סופו של כל בלון.

כל המטרה שלהם הייתה מונדיאל. אחרי המונדיאל זה יגמר, והאוהדים המפונקים שלהם יחזרו להתפלל לאיזה פאולטה שיוביל אותם לניצחון על הפועל תל אביב בגביע אופ"א.

לפי דעתי הלכתם טיפה רחוק בגלל דיווח שלא מחוזק על ידי אף אחד מהעיתונאים הבכירים.
כבר כתבתי בעבר שאני מאמין שהקטראים יזרקו את פאריס מתישהו, אני פשוט חושב שהם טרם הפנימו שאף אחד לא ישלם להם שקל. פאריס תילך לפירוק בסופו של דבר (זה האמונה שלי, העלות תפעול של הקבוצה כרגע לא פרופרציונאלי בעליל למשקיע רציני עם מטרות מקצועיות גרידא), אבל אסור לשכוח שזו אותה פאריס שרק השבוע דווח על ידי עיתונאים קיקיונים אחרים שהם הציעו חוזה משופר לאמבפה.
זו עדיין פאריס שמחזיקה במסי, ניימאר ועוד חצי שנה למונדיאל, מוקדם לשמוח בעזיבתם (שתקרה במהרה בימינו אמן).

פריס תימכר אבל לא תפשוט רגל. יש מרחק רב מכאן לכאן. כמו שצ’לסי עדיין תנוהל היטב.

אגב, מוקדם יותר השבוע מונצ’י סירב לפריס. אז הם הבינו שהם צריכים ניהול שפוי ולא מצועצע, אבל לפחות למישהו יש שכל לא להתפתות.

היא לא תפשוט רגל זה הגזמה. אבל היא תחזור לגודל הטיבעי שלה. בהנחה שלקונה העתידי לא היה את הכסף ובמיוחד וזה ההדגש שלי, הכח הפוליטי המשחית של קטאר, אז אף רוכש עתידי לא יוכל ולא יסכים לשלם את המשכורות של הכוכבים של הקבוצה.

תודה לאל, הוא כנראה היחיד שהיה יכול לעשות איתם משהו טוב. תודה לאל שהוא סירב.

לפי דעתי אתם שוכחים שברגע שהקטארים עוזבים אז גם חוזי הפרסום המוגזמים שלהם ילכו איתם.
יש שם הרבה שחקנים עם חוזי עתק וללא ביקוש, יכול להיות שאני מגזים עם המילה פירוק, רבל אני עדיין מאמין שזה מה שייקרה לה. אלא אם יבוא עוד משקיע סטייל הקטארים.
נ"ב- למונצי כמו גם לאף מנהל מקצועי רציני אין מה לחפש בפסז.
הוא לא משפיע על כלום, דמות המנהל המקצועי זה פיקציה שם, בשביל להחתים את השחקנים הכי טובים בשוק אני לא צקיך מנהל מקצועי וגם מונצי יודע את זה.

כמעט רישמי:

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1528006228726644738

החלטה משמחת מבחינתי אבל מאכזבת מבחינתו. במקום לשחק עם הגדולים … איזה תאב בצע. הייתי בטוח שהשנה זה היה המסמר האחרון…

מה שכן פלורנטינו הלך עליו בכל הכח במקום האלאנד ובסוף נשאר ערום מכל הצדדים.

אני קורא את הדיוחים בתקשורת הישראלית אז אני לא רוצה סתם לכתוב את זה פה. אבל הסכומים שנקובים שם בתור מענק חתימה זה לא שפוי. ופשוט מראה בפעם המאה כמה חוסר הבקרה על הקבוצה הקטארית זה פשוט שחיתות.