Pretemporada 2019 :: סוגרים את ההכנה עם הפסד בפנדלים ברומא

זו הקבוצה הכי גרועה שראיתי בחיים שלי ואני לא מגזים. אני אופטימי ואני אגיד שאנחנו מחוץ למירוץ בנובמבר. הם נראים כמו גופות של השחקנים שהכרתי שנמצאים על המגרש, קבוצה ברמה של ליגה ישראלית עושה להם בית ספר.
לזידאן אין שום דבר לתרום לנו בתור מאמן חוץ מהתחת שלו. עוד לא התחילה העונה והוא עשה כל טעות אפשרית.

בדרך כלל אני סולד מתגובות כאלו באוגוסט, אבל זה בדיוק מה שעובר לי בראש. איזה פחד.

כצפוי זלצבורג באו עם יותר אנרגיות ורצון להוכיח מול ריאל העייפה.
בכל מקרה, טוב שהזאר הבקיע וטוב שמיליטאו מתחיל לקבל דקות.
אהבתי את הנגיעות של יוביץ’ בכדור.
איסקו, מרסלו, ואסקז, קרוס כבר ממש מעצבן אותי לראות אותם… הקרדיט הגדול לאיסקו מדאיג.

התחלתי להשלים שהקבוצה שלי שכל משחק ליגת אלופות מול קבוצות בדרג ג’ של זלצבורג כבכ לא יגמרו ב4-0, 5-0 שאתה פותח בירה בכיף ונהנה מהצגה. הזמנים האלו תמו, נראה שהולכת להיות עונה קשה.

הכי חשוב לי להדגיש שזלצבורג שיחקו כאילו הם חייבים את הגול, כל התקפה שנייה איסקו, האזר ובנזמה היו על שני בלמים ואיכשהו הצלחנו להשיג גול אחד.

היכולת סיומת של וינסיוס פשוט מחרידה, גם אם משאירים אותו מול השוער הוא לוקח שנייה כדי שיחסמו לו את הבעיטה. בכל מקרה אני לא מבין למה הוא נכנס לרבע שעה, גם בה הוא יצר יותר מצבים מהשמנצ’יק(ואני לא מדבר על האזר או בנזמה)

איזה קבוצה חסרת מחץ יש לנו. בנזמה צריך חמישה מצבים כדי להבקיע שער אחד, ויני ולוקאס לא יודעים מה לעשות מול השער, איסקו צריך בלון חמצן כדי להגיע לרחבה, בקישור אין סקוררים. נשארו רק הברקות של הזאר ומצבים נייחים.

אני מתחיל לפחד. לא על העונה. אני מפחד מזה שהמועדון באמת מתדרדר. אולי זה אובר פראוניה, אבל כבר ראינו מה קרה בשנים האחרונות לקבוצות פאר כמו היונייטד ומילאן…

זה סגנון משחק של נובמבר, אחרי רצף של שני הפסדים ותיקו כשהפער בצמרת כבר 7, ורוצים לייצב את המערכת ולגרד ניצחון קטן בלודוגורץ. נחמד שיש את האופציה לשחק ככה אבל זה לא משחק שקידם אותנו לאיזשהו מקום.

בייל חוזר לסגל, התנהלות מוזרה מאוד לגביו.
חאמס לעומתו מחוק מחוק לרקע הידיעות שנאפולי יורדת ממנו.
לונין כנראה בדרך להשאלה נוספת.
ראמוס מקבל מנוחה.

זידאן ממש לא סופר את רודריגו וזה עוד לפני שברהים התאושש מהפציעה. אם הוא לא תיכנן לתת דקות לרודריגו לפחות היה משחרר אותו לשחק עם קסטיליה אתמול. בסוף הוא לא שיחק לא פה ולא שם, לא התנהלות חכמה. אותו דבר לגבי קובו. מזכיר קצת את לופטגי שלקח את ויניסיוס לקלאסיקו בברצלונה רק כדי להשאיר אותו מחוץ לסגל. שחקנים צעירים צריכים לשחק כדי להתקדם. או בקבוצה הראשונה, או בקסטיליה או בהשאלה. העיקר שישחקו. כרגע זה לא נראה טוב וחבל.

נראה שגם רודריגו בסופו של דבר מתוכנן לקאסטייה, בנוסף לקובו שילך לויאדוליד או ישאר עם הקסטייה.
פחדנו שיהיו לנו יותר מדי זרים ובסוף יש עמדה פנויה…

העמדה בצד ימין מדאיגה אותי מאוד, בתחילת הקיץ עם אודגארד, רודריגו, ברהים, ואסקז, אסנסיו, וינסיוס, בייל היה נראה שאנחנו באינפלציה. כעת נשארנו עם ברהים הפצוע, ואסקז ואולי וינסיוס אם יצליח לעשות את ההסבה, לגבי בייל ההתנהלות כבר ממש הזויה ולא ברורה לי.

לצערי אנו הופכים להיות דומים לאוהדי ברצלונה, כמות ההודעות המתייחסות כאן ל"שחקנים צעירים" היא מגוכחת !
ברצלונה הצליחה לפחות לגדל דור ענק(אחד ויחיד) ועל זה הם בנו אגדות וסיפורי עם שהם קבוצה שמגדלת שחקנים ולא קונה, אבל איך אנחנו קשורים ? ריאל אף פעם לא בנתה את עצמה על שחקנים צעירים, ריאל לא בונה את עצמה על שחקנים צעירים וריאל לא תבנה את עצמה על שחקנים צעירים, צאו מזה !

בייל חוזר, כנראה באמת היה פצוע ב-2 המשחקים הקודמים, מקווה שיקבל דקות משמעותיות.

אחי כרגע בצד ימין יש לך רק את ואסקז.
אני אפילו כבר לא מבין אם להחשיב את בייל או לא, רודריגו היה יכול להיות בסגל היום אם הוא לא שיחק עם הקאסטייה אתמול.

זה ברור שלא בונים על הצעירים, יש 2 אפשריות לצד ימין -

1. בייל ישחק שם העונה בסופו של דבר.
  2. זידאן יודע שניימאר ממש קרוב.

ואסקז אני מקווה הוא לא אופציה, גם לא עבור זידאן. וניסיוס כנראה ויראה מעט מאוד דקות העונה.

בכל מקרה מקווה מאוד שלא נבנה על הצעירים, כי בריאל לבנות על הצעירים זה אומר שהעונה הלכה לפח הזבל והמאמן מנסה להראות כאילו הוא בונה משהו.

זידאן ממשיך עם ה 3-5-2

Courtois; Nacho, Varane, Militao; Carvajal, Casemiro, Valverde, Modric, Marcelo; Hazard y Benzema

השינויים הפרסונלים ביחס למשחק הקודם: נאצ’ו, ואלוורדה ומודריץ’ במקום ראמוס, קרוס ואיסקו.

בגדול זידאן מראה שהוא מכיר בכך שהמצב לא טוב ולפחות בתחילת העונה נצטרך לאסוף נקודות בשיניים. חצי נחמה. השאלה הנשאלת היא למה לא לבנות קבוצה טובה יותר, אבל אמרו לי פה באזניה להמתין לסוף החלון… אז אמתין.

שלושה בלמים, שלישיית קישור הגנתית וחלוץ 9 מזויף. תענוג…

אין ספק שהשטויות בהגנה נראות הרבה יותר טוב בלבן-זהב לעומת הירוק הזרחני.

אין קבוצה…

כמובן שאנחנו מושפעים מסיפורי הגבורה של הקולאס על טיפוח הדורות הצעירים אך כשהסגל השבור שלנו “נבנה מחדש” ע"י רודריגו, ויניסיוס ולוקה יוביץ’, גם ההנהלה שמה את האוהדים במצב של לצפות לפריצות של החברה הצעירים. בנזמה לא יצבור מהירות ומודריץ’ לא יהפוך לבנג’מין באטן. אין לנו עוד על מי לסמוך מלבד פריצות של כשרונות.

אגב בהקשר הזה חייב להגיד שאכן עושה בינתיים רושם שויניסיוס עשה את הרושם הטוב שנה שעברה בעיקר על רקע חבריו לקבוצה. מעבר לבעיטה הידועה לשמצה, קבלת ההחלטות שלו מזעזעת, והדריבל אכן לא נקי. יצטרך לעבוד קשה מאוד כדי להגיע לרמה הרצויה ואכן השאלה הייתה עוזרת. גם לו ובעיקר לנו.

כמו שזה נראה כרגע האתגר הגדול בהבאת אמבפה שנה הבאה יהיה לשכנע אותו להגיע לקבוצה שלא תשחק באלופות.

מביך ברמות מה שקורה עם הקבוצה הזאת.

כל פעם שאני חושב שנמוך מזה אי אפשר לרדת הם מצליחים להוכיח לי אחרת. חבורה של שחקני עבר. לא הייתי נותן לזידאן לבנות קבוצה בפוטבול מנג׳ר.