Pretemporada 2019 :: סוגרים את ההכנה עם הפסד בפנדלים ברומא

גם קורטואה מצטרף לפצועים, יפה מאוד. זו לא ריאל מדריד אם אין איזה 4-5-6 פצועים.

בקשר למשחק היום, אני מאוד מקווה שזידאן והשחקנים הבינו שהתירוץ של “זה משחק אימון” כבר לא יעבוד גם היום.
אחרי התבוסה הקשה מול אתלטיקו הקבוצה הזו חייבת לאוהדים שלה קצת רצון ואכפתיות, גם אם מדובר במשחק אימון.

באמת שהתוצאה לא כל כך משנה אבל בשביל להחזיר אלינו קצת אופטימיות, אני מצפה מהקבוצה הזו לא לבייש את עצמם שוב.

ראיתי שהמשחקים ישודרו באתר הרשמי, יודעים אם זה תקף גם לארץ או שיחשיכו לנו?

מדרידיסטה רשמו שהמשחק יהיה זמין בפייסבוק הרשמי של ריאל.
לא חושב שיוחשך.

במארקה כבר התחילו עם הטורים “לשחק על הכבוד באליאנץ’ ארנה” כאילו זה חצי גמר הצ’מפיונס ו"תעזבו הכל ותביאו את פול פוגבה וניימאר".

אוהב את הקבוצה והטירוף הזה. אנחנו ריאל מדריד. אל תחפש היגיון בשיגעון.

ובחזרה למשחק: כמובן שקאסמירו ואדר מיליטאו לא רלוונטים להערב. לוקאס ואסקז עשוי לפתוח בצד ימין כדי “לאזן” את המצב. זידאן ניצל, זה לא טורניר “רשמי” כך שאין מסיבת עיתונאים. עוד הגיגים - השחקנים נחתו בלילה ונראו “עצובים” (חוץ ממרסלו שתמיד מחייך). אגב, ניצחנו בכל שלושת הביקורים האחרונים במינכן…היו ימים (עונת הדסימה).

צ׳אנס לרודריגו בהרכב, וכמובן לוקאס כבר משתלט על העמדה בצד ימין.

יהיה חושך, אל חשש.

סתם, מספיק עם השליליות. האלה מדריד!

נראה לי זידאן בכוונה מנסה להרדים את כולם ומכין לנו הפתעה עם פתיחת הליגה, כי אין לי הסבר הגיוני אחר להרכב הזה…

איזה כיף רודריגו! בהרכב כזה לוקאס ואסקס לגיטימי ורשאי לשרוף אנרגיה בהגנה.

הרבה נאחס נופל עלינו, נקווה לטיפת מזל בדמות פריצה של אחד הצעירים.

מה האלטרנטיבה? זידאן באמת הפתיע עם רודריגו. בנזמה זה לנצח, ובהינתן שלצידו 2 תוקפים אמיתיים, לוקאס ואסקס בקישור זו בחירה טובה. או שתעדיף שם את איסקו?

עוד קשר במקום ואסקז/רודריגו, עדיפות לוולוורדה.
גם איסקו עדיף כי הוא לפחות יכול לעזור בהנעת הכדור.

אגב, לפי ההרכב אני מניח שזה לא יהיה 442 אלא 4231

מודריץ’ קרוס
רודריגו הזארד ואסקז
בנזמה

יש קישור למשחק? באתר לא עובד לי

רק אני טיפה רוצה לראות פצצה לחיבורים של אריקסן שתפיל איזה אסימון?

היה במחצית הזו כדור שוראן הצליח לעצור? מישהו ראה?

האגדה מספרת שפעם מרסלו הציל כדור חוץ וזה לא נגמר בכדור ברשת שלנו.

הקבוצה בקושי מחברת שתי מסירות מול טוטנהאם חלשה. טוב נו, העיקר שהשחקנים הותיקים מורידים חלודה.

נוראי כמו כל רביעיית ההגנה וצמד הקשרים.
הזחיחות של ראמוס והזריקת זין של מרסלו וקרוס בהגנה פשוט בלתי נסבלת. מודריץ קשישא וקראבא’ גם לא טובים אבל הם לפחות מתאמצים.

• העיניים מדממות מלראות את ואסקס
  • להתקפה הלא קיימת ניתן זמן חסד, מאמין שעם הזארד והצעירים עם הזמן נראה יותר טוב.
    *בלי קיילור זה 4-5 קל.

זה נראה יותר שהחלודה מורידה קצת שחקנים ותיקים. אני יכול להישבע שאני צופה כמעט כל מהלך עם הכדור של ההרכב הזה.

קובו הזה חתיכת גניבה.

מדהים שכל קרב פיזי האנגלים לקחו.
השיא היה לאמלה רץ חצי מגרש עם ארבעה שחקנים ואף אחד לא מצליח לחלץ ממנו.

הקבוצה הזאת חולה. זה הרבה הרבה מעבר לחיזוק כזה או אחר.

אני חושב שיהיה בסדר. השנה באמת שיש לנו מספיק כישרון בהתקפה. לויניסיוס ולקובו יש אחלה דריבל, ורודריגו פאקינג יודע לכוון בעיטה למסגרת. הבעיה כרגע היא שאנחנו קבוצה בטראומה. טראומה מהעונה שעברה וטראומה ממשחקי האימון. צריך קצת מזל והרבה ביטחון.

כרגע מי שמאכזב הוא הזאר, שבכל שלב במשחק היה השחקן הכי פחות דומיננטי בהתקפה- בנזמה, מרסלו ורודריגו האפילו עליו. גם וינסיוס כשנכנס הצליח לקבל יותר כדורים מאשר הזאר.

קובו ב 5 דקות עשה מה שואסקז לא עשה כבר 2 עונות,אבל הוא יפתח בהרכב בזמן שהיפני המצוין או רודריגו המרענן או ויניסיוס המוכשר יתייבשו על הספסל.
פשוט נמאס מהעיוורון הזה של זידאן,אני לא מצליח להבין מה גורם לו לתת לשחקן ברמה של ליגת על (ואני באמת לא מגזים) להסריח את המדים של ריאל מדריד משחק אחרי משחק,פשוט הזוי.
שיגיע פוגבה שיגיע אריקסן שיגיע מצידי בירם כיאל העיקר שיהיה סוף סוף רענון בקישור הסחוט והגמור שלנו,המשחק שלנו פשוט נראה אותו דבר כל שבוע וכל כך צפוי שאפילו אני יכול לקרוא כל מהלך של הקבוצה רבע שעה לפני.
זידאן חייב להתעורר,למזלו יש עוד חודש לחלון,אפשר לתקן ולהיות לפחות תחרותיים העונה.