שוב, בלינגהאם לא היה שחקן צעיר וכשרוני שהיה רשום בפנקסים של כל הקבוצות כמו נגיד השחקן הברזילאי שברצלונה החתימה עכשיו, בלינגהאם היה מגה סטאר, שחקן על שכולם רצו, קצת כמו האלאנד שעבר לסיטי, כמו שסיטי לא קנו “שחקן צעיר שיש כמותו רבים” כך גם ריאל עם ג’וד, לא חשוב פה הגיל, שניהם רכש של גלאקטיקו לכל דבר ועניין, בלינגהאם הגיע כדי להוביל את ריאל מדריד לא כשחקן צעיר ומבטיח שצריך שקרלו “ימציא לו תפקיד” כדי שנתחיל לפתח אותו.
וכן, לא ציפיתי שמהרגע הראשון הוא יהפוך לשחקן הטוב בעולם ולשחקן של שער למשחק כמו שעושה עכשיו, אבל מכאן ועד לקבוע שהוא היה עוד צעיר שיש כמותו רבים יש תהום ענקית, קנינו מגה סטאר וידענו שמגיע מגה סטאר, כזה שתוך כמה שנים יתמודד על כדור הזהב, למזלנו כבר בעונתו הראשונה הוא מועמד יותר מראוי.
כמה שתנסה אף אחד לא קונה את הקטע של “עוד שחקן צעיר מיני רבים” שאתה מנסה למכור פה כדי לתת בכוח קרדיט לקרלו.
כנראה אתה מדבר מתוך חוסר ידע, כי ג’רארד היה בדיוק כזה, גם למפארד, ג’רארד היה החלוץ השני כשרק טורס לפניו ורביעיית קישור מאחוריו, הוא לא היה קשר מרכזי, אלונסו ומסצ’ראנו/המאן היו הקשרים, כך גם למפארד.
גם כאן שוב, זה לא משהו שאנצ’לוטי המציא, ג’רארד ולאמפארד שניהם היו שחקני קישור מרכזי שהמאמנים שלהם שינו להם את המיקום לשחק בדיוק את התפקיד שג’וד משחק היום, בניטז עם ג’רארד ומוריניו עם לאמפארד הקדימו את קרלו ב 20 שנה.
ג’וד יותר טוב משניהם לכן מצליח יותר, אבל זאת עמדה שקיימת כבר עשרות שנים, לא משהו שקרלו המציא אתמול, בעצם… גם אנצ’לוטי השתמש בזה לפני 20 שנה עם קאקה.
אך סטייק ? אני עדיין מאמין שהסטטיסטיקה תתיישר בסוף, גם אם לא ל 0.4 אז לכיוון 0.6, אם ימשיך ויסיים מעל 0.8 זה יהיה מדהים ומאוד מפתיע, וכפי שכתבתי באותו ציטוט שהבאת יהיו חייבים לתת לו את כדור הזהב מבלי שתהיה בכלל תחרות.
בטח שהתקדם ומאוד, אני רוצה לטעון ובצדק שג’וד לא היה עוד שחק צעיר שריאל הצליחה להנחית אלא רכש גלאקטי לכל דבר ועניין וזאת עוד לפני ה 0.82 שערים למשחק שלו, ואני טוען שאתה טועה בזה שאתה כותב שקרלו המציא תפקיד רק בשבילו, יש כמה וכמה שחקנים ענקים שיחקו את התפקיד הזה.