יש הרבה שחקנים כישרוניים שיש עליהם מלחמה. אף אחד לא ידע שבלינגהאם יתפתח להיות פרקטית השחקן הטוב בעולם. גם אתה לא ידעת והנה דוגמא לכך
סתם דוגמה לאיך שאתה מתמנגל לפי איך שנוח לך. בינתיים בחצי עונה הוא שומר על מספרים סופר גבוהים.
קשור ועוד איך. הרעיון המרכזי של התפקיד של בלינגהאם שהוא גם החלוץ של הקבוצה, גם מספר 10 וגם קשר בוקס טו בוקס. זה שג’רארד היה מצטרף לעומק ההתקפה זה אולי משהו שמזכיר את מה שבלינגהאם עושה אבל לא בדיוק אותו דבר.
עכשיו גם אם זה אותו דבר בדיוק, אנצ’לוטי שינה את העמדה לבלינגהאם והיא הייתה חדשה בשבילו (אלא אם עכשיו גם תמציא שזה בדיוק מה שהוא עשה בשנה שעברה). על זה לא מגיע לאנצ’לוטי קרדיט? תפתח גוגל ותכתוב bellingham new position, תראה לבד כמה תוצאות יעלו לך.
ובכלל, אתה בעצם מגן על הרעיון שבלינגהאם לא התקדם העונה? מה אתה בעצם רוצה?
חשבתי שהשתלבת בדיון המקורי.
דור אני לא מגן על אנצ’לוטי, כבר כתבתי שיש לו חיסרונות ובכל מה שקשור לטקטיקה זה ממנו והלאה, ומאוד קל לתת לו נוקאאוט טקטי. עם זאת הסגל שלנו בניגוד לאיך שאתה מתאר אותו היה בעייתי וכתבתי באחת ההודעות הקודמות בדיוק איפה היו הבעיות. אני כופר בטענה שהקבוצה צריכה לשחק כדורגל טוב ואם לא אז המאמן אשם. אני יכול לקבל את זה אם הקבוצה בנויה היטב ורצה תקופה, אבל לא אם הסגל בעייתי. במקרה כזה צריך לברר איפה הבעיות בסגל לפני המאמן.
אתה חוזר שוב ושוב למשחק מול סיטי, אנחנו נראינו רע מאוד שם וגם זה אנדרסטייטמנט, אבל אתה משווה בין בוצה שהשקיע מאות מיליונים אם לא מיליארדים כדי להגיע לרגע הזה, לבין קבוצה שכבר שנתיים או שלוש רק הייתה בבניה ובתקופת מעבר. אתה לא יכול להשוות בין שתי הקבוצות עם כל הרצון הטוב. וכן, פפ גווארדיולה הוא גם אחד משני המאמנים הטובים בעולם, הרבה יותר טוב מאנצ’לוטי ורחוק ממנו שנות אור בכל השור להכנה טקטית. תצרף את כל זה ביחד ותקבל את מה שראינו. אם אתה חוב שרק המאמן הייתה הבעיה שם אז תן לי לומר לך משהו: לא!