הכל כל כך צפוף בצמרת, 6 נקודות ממקום ראשון לשביעי, 2 ראשונות עולות (כרגע לבאנטה וראסינג סנטאנדר) ועוד 4 לפלייאוף (מירנדס, אלצ’ה, הואסקה ואוביידו) ואלמריה שכרגע בלי כלום.
אין קבוצה אחת יציבה, יציבות של 2 ניצחונות שווה מקום ראשון לא משנה מה.
הכל כל כך צפוף בצמרת, 6 נקודות ממקום ראשון לשביעי, 2 ראשונות עולות (כרגע לבאנטה וראסינג סנטאנדר) ועוד 4 לפלייאוף (מירנדס, אלצ’ה, הואסקה ואוביידו) ואלמריה שכרגע בלי כלום.
אין קבוצה אחת יציבה, יציבות של 2 ניצחונות שווה מקום ראשון לא משנה מה.
נאסר אל חלאיפי וקטר סן ז’רמן מעוניינים לרכוש את מלאגה תמורת 100 מיליון אירו.
פיתרון סופי לעידן הקטרי של עבדאללה אל תאני שמזמן לא מזרים כספים למועדון, ויוכל לעזוב את מלאגה עם הכסף ביד.
עוד צעד לעבר כיבוש אל אנדאלוס
מצחיק שאתה אומר את זה, כי בקורדובה כבר שולטים בחריינים.
סיטי תשלח את קלאודיו אצ’ברי לג’ירונה לעונה הבאה.
מעולה בשבילו
צריך לשחק
טוויטס בעלילה: FSG, הבעלים של ליברפול, גם רוצים את מלאגה.
סופי -
וכמו שנאמר כמה תגובות למעלה -
גם 8 נציגות לפחות למפעלים האירופיים, ובתרחיש מאוד לא סביר גם 9.
זה אומר שלכל הליגה יש על מה לשחק. או להילחם נגד הירידה, או להילחם על המקום באירופה.
אף אחד לא הולך לפתוח רגליים וכל משחק של הגדולות צפוי להיות קשה.
שבילבאו תזכה וגם תרד למקום חמישי זה נשמע טיפה רחוק. בכל מקרה מחזיק להם אצבעות לזכות.
טוב לכדורגל וגם מגיע להם אחרי הפספוס הגדול עם ביילסה בזמנו.
אלאבס עלתה ליתרון 1-0 על סוסיאדד. למה זה כל כך מעניין? כי ניצחון של אלאבס יוריד את ויאדוליד רשמית לליגה השנייה - 6 מחזורים לסיום.
הפער בין ג’ירונה ואלאבס (34) לויאדוליד יהיה 18 נקודות, כאשר יש בדיוק 18 נקודות בקופה, ובטבלה פנימית של שלושתן שתי הראשונות עשו 6 נקודות, בעוד ויאדוליד לא יכולה להגיע ליותר מ-4.
יופי, אולי הגיע הזמן שהקבוצה הזאת לא תחזור שוב אחרי שנה כאילו כלום.
או שרונאלדו ימכור, או שהקבוצה תרד לליגה השלישית בעונה הבאה.
התקציר של בטיס נגד ז’ירונה בערוץ הרשמי של הלהליגה גרף 2 מיליון צפיות בזמן הקצר מאז שעלה. לשם השוואה, תקצירים של קבוצות שאינן ברצלונה או ריאל כמובן מגיעות לעשרות אלפים בודדים של צפיות.
The goat effect
האמת שאני כל כך מופתע מהיח"צ שהוא מקבל בכל המדיות. מי לעזאזל הסוכן שלו שהפך אותו לכל כך רלוונטי? אני לא רואה היקף כזה של מודעות לעונה הטובה של מקטומיניי לדוגמא.
יש לי תחושה שלה ליגה קונה צפיות. חיפשתי LALIGA ביוטיוב ומיינתי לפי צפיות. היו סרטונים מכל מיני ערוצים עם עשרות מיליונים של צפיות, אין לי מושג איך.
אבל כל עשרת המשחקים עם הכי הרבה צפיות שעלו בערוץ של LALIGA עלו בעונה הנוכחית. יותר מכל משחק לה ליגה שהוא לא בארסה, ריאל או אתלטיקו, אי פעם ביוטיוב.
הוא פשוט הפך למימ מטורף. הרבה לפני שהוא הגיע לליגה הספרדית הריצו עליו בדיחות בטוויטר בלי הפסקה. אנשים אשכרה עוקבים אחריו בבטיס. אני לפעמים רואים ברדיט למשל פוסטים עליו שגוררים אלפי לייקים ותגובות. גם הפוסט על השער הזה גרר אינגייג’מנט בכל מיני פלטפורמות.
https://x.com/TrollFootball/status/1914418215985537251?t=VnkI1Ww4bG9ImpKWSriVQQ&s=19
https://www.reddit.com/r/soccer/s/L3eDEKSSMT
אור עד כמה שידוע לי כבר לא ניתן לקנות בימינו צפיות.
זה בעיקר סוג של קווארסמה מודרני פוגש את חוסר הסבלנות של קהל הכדורגל המודרני. מונח על מצע של 100 מיליון יורו.
היה לו הרבה כדורגל לפני יונייטד, זה לא פתאום נעלם, אבל הכי קל לזה לגחך. במקרה שלו הוא סופר פוזאיסט ולכן זה עוד יותר מזמין את הלעג.
צריך לתת לו קרדיט אבל שהוא הציל את הקריירה שלו.
בניגוד לשחקנים אחרים בסיטואציות דומות שניסו לכפות את עצמם על מועדונים שלא מתאימים להם.
שיעול ז’ואאו שיעול פליקס שיעול
בול.