כדורגל ספרדי - שוטף

אתם לא תאמינו: הקלאסיקו במונז’ואיק יוצא במחזור ה-35.

זורק הימור - שמעת את זה בפודקאסט של וואן?

כמעט, עוד אמרתי לרז באוזן בזמן השידור קודם

שלשה משחקים, שלשה אדומים ובכולם לפחות פנדל אחד.

משחק נהדר בברצלונה, ראיו משחקת בלי רגשי נחיתות.

אבל אם נתנו פנדל לברצלונה על עבירה רחוק מהכדור, למה לראיו על אותה עבירה ולא רחוק מהכדור לא נותנים ?

על כל יום עיכוב במסירת האיצטדיון בארסה מרויחה מיליון יורו פיצוי. כל זה הולך לשיפוט. החלטנו שזה עדיף על רכש. בינתיים דקו עושה עבודה טובה.

לא יודע, זה פורום, אנשים כותבים את דעתם לא שואלים שאלות. אם יש לך דעה אנחנו נשמח לשמוע, אם לא אנחנו נעדיף שתחסוך מאיתנו שאלות קיטבג עוקצניות.

זה כמו שאני אשאל מה ההבדל בין הפנדל היום לפנדל בחטאפה? כנראה השופטים עברו ריענון אחרי המכתב של פרז. אני אגב חושב שהגיע לראיו פנדל, לא ראיתי מה היה על קובארסי לגמריי אבל הייתה שם תפיסה מיותרת. גם השער שנפסל אני לא שלם איתו.

למה עוקצני ? זאת תהייה לגיטימית, אותה עבירה, פעם נשרקת ופעם לא, אם זה היה שופט אחר במשחק אחר אפשר להבין, אותו שופט באותן משחק על אותה עבירה.

עבירה אחת הייתה יותר עבירתית… העבירה השנייה הייתה יותר ליטופית. ואר לא יבין זאת

הסף לשריקה ירד משמעותית (סביר שקשור לרעש של פלורנטינו), נראה שכבר אין תחום אפור. כל הפנדלים שראיתי בשבועות האחרונים היו רכים להחריד, גם זה שקיבלה היריבה של אתלטי. עונש חמור מידי.

העבירה של פורט לא באמת רצינית, העבירה של קובארסי יותר מרגישה כמו פנדל. הבעיה שאני לא ראיתי את כל המהלך.

הגול שנפסל בעייתי כי לפי החוק זה נבדל השחקן השפיע על הבלם לסגור את הבעיטה, אבל יש פה המון השערה-האם הוא היה מגיע בכלל?

השער שנפסל העונה פוסלים כאלה תמיד, מטומטם אבל עקבי, אבל הפנדל שנשרק מול זה שלא נשרק באותו משחק זה כבר מעצבן.

פדרי השחקן הכי טוב ב2025

תיקנתי

הלוואי וישרקו את כל התפיסות האלה.
היה עולה לנו במשחק הזה, אבל לטווח הארוך וגם הקצר זה ישרת קבוצה התקפית כמו בארסה.

פנדל ברור שלא נשרק לחובת בארסה. איפה ואר אני לא יודע.

וויאריאל מנצחת את ראיו בחוץ ופותחת אליה פער של 9 נקודות במקום ה 5.
רוב הסיכוים שספרד תקבל נציגה חמישית בליגת האלופות בעונה הבאה, אז זה חשוב להם.
ככל הנראה ספרד ואנגליה יהיו אלה שיקבלו נציגה נוספת.

אם אתלטיק בילבאו תזכה בליגה האירופית ותרד מתחת למקום הרביעי, יהיו גם 6 ספרדיות בליגת האלופות, גם בזכות הכרטיס אקסטרה וגם בזכות המקום לזוכה באירופית.

אם היא תזכה ותסיים רביעית, הכרטיס אקסטרה יגיע לחמישית אבל הכרטיס של הזוכה באירופית ילך לקבוצה מליגה אחרת.

גבי פרננדס, הקפטן המיתולוגי של אתלטיקו מדריד, עוזב את חטאפה ב’ ובדרך לאמן את סראגוסה, במדיה שיחק בתחילת הקריירה.

סראגוסה רק נקודה מעל הקו האדום בליגה השנייה.

אור מה יהיה עם אוביידו ולה קורוניה, מתי נזכה לראות חזרה שלהן לליגה הבכירה.

עייפנו מלבאעטה ואלצ’ה