כדורגל ספרדי - שוטף

אוגוסט 2024 :joy:

אני אחכה שדימיטרי יצטט את ההימורים שלי :rofl:

מה אני, גאבי? לא הולך מכות כשמנצחים.

בעיקר כשמנצחים. זה הקטע בגאבי

מה אוגוסט 24?! מה?!!

@EHUD

חטאפה או אספניול?

מי ירד?

לאס פלמאס :expressionless_face:

יש עוד אחת שיכולה לא?

או שנצטרך לסבול את חטאפה או אספניול לעוד שנה.

חמש הפרש שתי משחקים סעמק.

שתיהן ישרדו כי לגאנס לא תנצח את שני המשחקים שלה.
בעצם, אני חוזר בי. שני המשחקים שלה נגד שתי היורדות האחרות. אולי יהיה נס

לא כיף איתך במסיבות. :enraged_face:

ללאגנס נשאר לאס פאלמס וויאדוליד, שתיהן ירדו ליגה, אולי היא כן תנצח את שתיהן.

איתך ממש כיף במסיבות :rofl:

תיקנתי את עצמי.
גם אלאבס תשחק נגד ויאדוליד, כך שיש לה סיכוי גבוה לשרוד.
אז כן, יש תקווה שאו חטאפה או אספניול יירדו.
הלוואי וזאת תהיה חטאפה. ברכה לכדורגל הספרדי.

חטאפה עם 6 הפסדים רצופים, המאמן בורדלאס מבקר בקול רם את ההנהלה על חולשת הרכש. גם אם חטאפה תשרוד, בעונה הבאה בורדלאס לא יהיה ובלעדיו הם שווים ירידת ליגה, כי גם השחקנים שכן שווים משהו יעזבו.
יעבור לאמן את סביליה.

בקיצור, חטאפה בהחלט יכולה להפסיד למיורקה ולסלטה ויגו שנלחמות על אירופה. יאללה הביתה.

איך שמיורקה שיחקן בברנבאו גם להם לא מגיע כלום

יאפ

אכן הפתעה ענקית. אפילו אתם מופתעים, ולאחרונה אתם חוזרים ואומרים שאם מישהו היה אומר לכם שזה יהיה המצב בסוף העונה הייתם חושבים שהוא מסתלבט עליכם.

אתם ראויים לכל המחמאות. חובת ההוכחה עלינו בשנה הבאה.

לפני 5 שנים איש עסקים סעודי בשם טורקי אלשייח רכש את אלמריה והוביל אותה אחרי כמה שנים לעלייה לליגה הבכירה. בין היתר היא רכשה שחקנים בהם דרווין נונייס.

בסופו של דבר, הצלחה בינונית מאוד. כי עכשיו מדווח על מכירת המועדון לתאגיד סעודי אחר, בראשות מוחמד אל חרייג’י, שלפני 3 שנים היה בין המעוניינים לרכוש את צ’לסי מרומן אברמוביץ’.

מה שמעניין הוא שכמה שעות אחרי הדיווחים על העסקה שבדרך להיות מושלמת, מדווחים שגם כריסטיאנו רונאלדו יצטרף אליו באלמריה.

מה שעוד מעניין, זה שהיו דיווחים בחודשים האחרונים שכריסטיאנו רונאלדו ביחד עם אנשי עסקים סעודים ירכשו את ולנסיה, שכרגע המועדון נמצא בסיכויי המכירה הגבוהים ביותר בעידן פיטר לים, בזכות חידוש הבנייה של המסטאייה חדש במטרה להכשיר אותו למונדיאל.

קניה בטווח המיידי? יש סיכוי שרונאלדו יחזור בתור שחקן לולנסיה (אם השמועות של ולנסיה נכונות)?

כנראה שניסו לרכוש את ולנסיה, אבל זה לא יצא לפועל אז עברו לאלמריה.