כדורגל ספרדי - שוטף

הציבור מציק למי שמתגרה בו. אם המתגרה הוא שחור יצעקו משפטים גזעניים, אם הוא לבן סתם יקללו את אמא שלו, אף אחד לא באמת מקלל כי אתה שחור… בארה"ב שחורים מקללים שחורים אחרים שלא באו להם בטוב בתור ‘ניגרס’, גם זה גזעני?

וזה עושה את זה מוצדק?
מה עשה עבדולאי סק שהגיע לו קריאות גזעניות בבאר שבע?
מה עשה גויאגון בסמי עופר?
ויניסיוס ילד, ההתגרות שלו בקהל לא תמיד מוצדקת, אבל בוא נראה אותך סופג עלבונות וקריאות גזעניות כל שבוע ואז נדבר על התגובה שלך.

אני לא חושב שמרבית אלה שצועקים לו קוף הם גזענים, פשוט זה מה שמוציא אותו מהכלים והמשחק ולכן הם צועקים את זה. האם זה הופך את זה לפחות חמור? לא. אין להם שום אינטרס לצעוק את זה לשחקנים אחרים מכיוון שלא יצא להם כלום מזה.

זה שויניסיוס מטורלל זה לא חדש, אין פעם שהחמאתי לו בלי להוסיף איזו כוכבית קטנה שהוא מטורלל וחייב להתבגר, אבל חייבת להיות הפרדה מוחלטת בין היחס שהוא מקבל ממרבית שחקני ואוהדי היריבות לבין זה שהוא חייב להתעלות על עצמו ולהבין שזה נעשה במטרה להוציא אותו מהכלים.

יקבלו את אותו עונש שאוהדי אספניול יקבלו. קנס כספי ונו נו נו.

הבעיה עם וניסיוס זה אנצ’לוטי שנותן לו לעשות מה שהוא רוצה, אם היה מחליף אותו כמה פעמים מתי שצריך היה נרגע מהר מאוד.

אם אני המאמן כבר בפעם הראשונה שהתנהג כמו מטומטם הוא חודש לא היה מתלבש. כל כך הרבה כאב ראש היה נחסך לנו. אנחנו פשוט ספינה ענקית שמפליגה בשיא המהירות בלי רב חובל. ככה זה מרגיש ונראה.

יש שמועה אמבפה תמורת ויני וכסף אתם מוכנים?

מוצדק זה לא, שיקבלו עונש.
אם היו עושים את זה לי, הייתי מתעלם כדי לא להראות את החולשה שלי. ויניסיוס עושה בדיוק ההפך, אז במשחק הבא הוא יקבל כפליים. ואז אתה תשאל שוב אם זה מוצדק.
הוא מלבה גזענות בציוצים האלה, לא מכבה.

אני אומר את זה מניסיון. הייתי היהודי היחיד בכיתה ברוסיה, ולפעמים קראו לי ז’יד כדי לעצבן. לא הראיתי שזה מפריע לי, אז ניסו משהו אחר - שמן, משקפופר, מה לא. אם הייתי בוכה כשילד אחר קרא לי ז’יד, היו אומרים לי את זה בכל הזדמנות.

כמה כסף פסז’ מוסיפים ? :stuck_out_tongue_winking_eye:

אני הצעתי זאת לפני שעה, לא מאמין שזה הפך כבר לשמועה שרצה חזק ברשתות החברתיות…

בכל מקרה פיתרון מצויין לכולם.

ממש לא, שנה הבאה אמבפה בלי חוזה. אם הוא רוצה לשחק בריאל ולא רק להשתמש בה בשביל לסחוט את הקטארים הוא יכול להגיע ב24.
בלי קשר שלא יודע מאיפה הבאת את השמועה הזאת אבל ריאל ופסז לא יעשו עסקים.

יפה שהצלחת להתעלם, אבל ויני כנראה פחות בוגר מילד בבית ספר. כמובן שהוא צריך להתעלם ולהשאר מרוכז, בפועל הוא לא מצליח לעשות את זה. זה לא הופך את השיטה הזאת ללגיטימית בשום אופן.

אגב אם כבר מדברים על זה, אז אני חייב להזכיר שדווקא ברצלונה ואראוחו לא ניצלו את החולשה המנטלית שלו והתנהגו באופן ספורטיבי לחלוטין

למה לא ? הקטרים לדעתי ישמחו לעסקה כזאת, הם גם ככה יאבדו בסוף את אמבפה, אם יקבלו עכשיו במקומו את אחד השחקנים הצעירים הטובים בעולם זאת עסקה טובה.

יותר סתם ספולקציה.

דימטרי בכל הכבוד אתה עכשיו עושה “האשמת הקורבן” אתה לא אשם שהרוסים הם חארות והערס הברזילאי לא אשם שהקהל לפעמים גזען.

כי הקשר בין ריאל לפסז שבור לגמרי. דווח על זה כמה פעמים, כולל פבריציו.

בכללי למה לנו לותר על ויני? שנה הבאה אמבפה חופשי ואם הוא באמת רוצה לשחק בריאל הוא יוכל לשחק בריאל.

אני מבין שאתה כבר מיואש ממנו אבל זה ישתפר. אני חושב שיעברו עליו כמה ימים קשים אבל הוא ילמד מזה. זה היה צריך להתפוצץ מתישהו, וטוב שזה התפוצץ.

סנטיאגו, ברור שזו התבטאות גזענית, אבל היא מעניינת את הציבור רק כי זה מוציא את ויניסיוס מהכלים. לאף אחד שם אין בעיה עם שחורים וזה לא על רקע היותו שחור. זה פשוט מאוד. אלו משפטים גזענים אבל לא על רקע גזענות.

זה ברור לי לחלוטין, אבל לא באמת משנה משהו. אתה רואה איזשהו הבדל אם הם מתכוונים למה שהם אומרים או לא?

בגלל זה כתבתי חחחחח כשמשה הביא את הציוץ שלו.
הוא פחות בוגר ממה שהייתי בגיל 7.
אני לא מצדיק את הגזענות בשום צורה, אבל זה לא ייפסק כל עוד הוא מתנהג ככה.

הקהל לא גזען, אחרת היו אומרים את זה גם לרודריגו, אלאבה, רודיגר, דמבלה, אראוחו ומי לא.
מצאו נקודת תורפה אצל ויניסיוס, מנצלים את זה.

רונאלדיניו ואטו שיחקו יחד,למה רק אטו קיבל הערות גזעניות ונהמות? סתם בכיין,שיחייך כמו רונאלדיניו הערס האפס הזה

כמובן, אבל זה הבנאדם. הוא רגיש ופגיע וצריך מישהו פחות חביב מאנצ’לוטי כדי לישר אותו ורק אז זה ייפסק.

בכל מקרה הוא לא האשם פה, זו חולשה של הבנאדם שמנצלים אותה בצורה מכוערת. אי אפשר להאשים אנשים בכך שהם לא חזקים מספיק מנטלית, למרות שהם ספורטאים ברמה עולמית.

אוהדי בארסה:
הליגה תמיד נגדנו!!! עושים לנו בכוונה ולא נולנים לנו להחתים שחקנים כי טבאס אוהד רעל מדריד ואמא שלו היא בכלל חייזר יהודי.

אוהדי ריאל: הליגה לא מטפלת בגזענות נגד ויניסיוס.
אוהדי ברסה בתגובה: חחח בכיינים,גם לאטו וניימאר צעקו,ויני ילד חרא ערס.

אבל אין דרך לחנך את הקהל.
צריך לחנך את ויניסיוס.
אני טוען שהפוסט שלו רק יחזק את הקריאות הגזעניות נגדו במשחק הבא. מסכים או לא מסכים?