הוא משחק כמעט בכל משחקי הקלאסיקה של בארסה.
עדיין מחובר למועדון
ראיתי תקציר מורחב, גנבו לריאל פנדל. כנראה שנגרירה גם שפט שם.
מה שכן השילוב של צאבי ואיניסטה ביחד. שום דבר לא ישתווה לזה, פיק פוטבול בשבילי. לא פדרי ולא שמדרי.
משה…גם על צ׳אבי דיברו ככה. בוא נגיד ככה, צ׳אבי לא הרשים כמו פדרי כשהם היו באותו גיל צעיר.
תן לו זמן. אל תשכח שהם היו צמד. לפדרי עדיין את הצמד שלו.
חס וחלילה לא מזלזל בפדרי, כבודו במקומו מונח. אבל הוא לא צאבי. זה לא בושה. עדייו שחקן גדול
מה זה לא צ׳אבי? חכה שיסיים את הקריירה.
זה די מדהים, כי אפשר להגיד את זה על חצי מהסגל של צרפת ההיא, כולל המאמן. אומטיטי, פוגבה, ראביו, פאבר, וראן, דמבלה, דשאן וחצי גריזמן.
פוגבה פרש עוד לפני הזכייה במונדיאל.
לא ידוע אם לקוות שהוא ימכר או לבכות ששיחררנו שחקן שמספיק טוב לליברפול.
במקרה של ניקו המלך - אפשר לקוות להכל, ביחד ובמקביל, ולא תהיה סתירה. ככה זה עם יחידי סגולה כמוהו.
שילך ליובה או משהו כזה.
ליברפול זה חותמת לאיכות.
שיחק ב-24 משחקים העונה (בערך 80 דקות בממוצע למשחק). כבש 5, בישל 5, וממשיך להיות “מר צהובים לדקה” עם 8 כאלו.
לא יודע, מרגיש לי כמו מישהו שעונה להגדרה “עדיף על פרנקי”. בנוסף לזה שהוא מלך. אם כי הקטע של ה"מלך" הוא השיקול העיקרי בקביעה הזו שלי.
נו מה, אתה ממש רוצה לבאס אותי בימים האחרונים. די.
אני מבואס מהעזיבה שלו מאז שעזב, אז אתה רוצה שרק אני ארגיש ככה?
אני בעד להכחיש שזה קרה מלכתחילה.
הוא לא היה פה, הוא לא שיחק פה, לא מכרו אותו, הוא לא קיים בכלל. מי זה?
מי זה? מי זה???
בעיתונים מפנטזים שמישהו יקנה אותו בסעיף השחרור של 60M, ואז לבארסה יהיה כסף לרשום שחקן.
שימשיכו לפנטז, העיקר אף מילה על הכסף על בארסה סטודיוס שליברו לא שילמו.
איך זה שבארסה השיגו את החוזה הטוב ביותר של קבוצה מול מאמצת, ועדיין זה לא מספיק לרישום שחקנים לליגה? למשל יכלו לשנות את מועדי רישום ההכנסות מנייקי, כדי שייחשבו לעונה הזו? האם ההשפעה של אי חזרה לקאמפ העונה כל כך קריטית?
אי אפשר להבין, לפי הדיווחים הכי הגיוניים הליגה כבר הכניסו את החוזה החדש לתוך החישוב של העונה הנוכחית.