אקסים ומושאלים ברסאים

אני רואה את זה בצורה קצת שונה.

לדעתי לואיס אנריקה הגיע לקבוצה מאומנת אבל שנפלה בעונה האחרונה של פפ עם העודף טיקי-טאקה, והוא הביא שיטת משחק ברורה שאולי לא דומה לפפ, אבל היא קטלנית יעילה ויפה. ברצלונה הייתה בעיניי רבים בקבוצה עם הסגל הכי טוב בעולם ועדיין לא לקחה גביע אירופה 3 שנים ברציפות, אז אי אפשר להתכחש שהוא שינה משהו לטובה. הגיע הזמן להפסיק את התגובות קלינגר האלה-לא כל אחד יכל לקחת גביע אירופה בברצלונה. זה ביטול מטורף של כל מאמן שמקבל קבוצה טובה.

מי כמונו כאוהדי ברסה יודעים איזה קשה זה לאמן בברצלונה, איזה לחץ מופעל עליך ואיזה מנטאליות המועדון הזה מייצג. לואיז אנריקה קיבל סיר לחץ ענק, והוא הצליח ליישר את המערכת ולבנות קבוצה מדהימה שלקחה טריפל, עונה אחרי זה דאבל ועוד אחרי עוד גביע מלך. זה לא דבר רגיל, לא משנה איזה סגל יש לך.

לגבי סגנון הכדורגל אפשר להתווכח, אני רוצה לאכול אז אני אחזור עם מספרים יותר מאוחר. אני רק אגיד שלדעתי החוסר כבוד ללואיס אנריקה מגיע נטו בגלל שהוא בא אחריי פפ כיביכול. אנחנו כמו אישה שתמיד משווה כל דבר לאקס החלומי שלה. דיי, אי אפשר למדוד כל מאמן לפי פפ. הוא המאמן אולי הטוב בהיסטוריה.

מצחיק לראות שאפילו שחמאס שיכור או ממש אוהב את עצמו (ביטחון עצמי מופרז או חוסר מודעות, לבחירתכם) והוא בוחר בעצמו על פני אנשים כמו זידאן או מודריץ׳, כשזה מגיע לאיניסטה יש לו ניצוץ של ילד קטן בעיניים.

אני חושב שבקרב שחקני הכדורגל המקצוענים, איניסטה שחקן הרבה יותר מוערך מאשר אצל האוהדים.

אני לא צפיתי בריאיון עצמו אלא רק קראתי ותרגמתי את יתר הדברים. יש מצב שחאמס רודריגס מתלוצץ, אבל גם יכול להיות שהוא באמת חושב ככה. בדף הפייסבוק שלי הצגתי כל מיני מספרים ופתחנו דיון על המיקום שלו בקרב הקשרים ההתקפיים שהיו בריאל מדריד, אני חושב דווקא שלמרות עונת בכורה אדירה ומה שידע לעשות - אני לא מדרג אותו לפני איסקו בשיאו ולא לפני מסוט אוזיל ואנחל די מאריה, אולי מעל דיוויד בקהאם וכן מעל מרקו אסנסיו.

לגבי לואיס אנריקה: השאלה אם אתה מתמקד רק בתקופתו בברצלונה. שם לדעתי הוא הצליח, אני חושב שהוא כן הוסיף קשיחות מסוימת שהייתה חשובה ולא צריך להמציא את הגלגל. זה לא שברצלונה שיחקה כדורגל שלחלוטין הזניח את הנעת הכדור אבל היה שינוי וזה בסדר בהתאם לכלים שיש לו - התקפה היסטורית. אגב אם אנחנו מדברים על עונת הטרבל הוא כמעט היה כבר בחוץ ועמד בפני משחק מכריע נגד אתלטיקו מדריד. בקאמפ נואו בקלאסיקו השני לדעתי לפחות ריאל מדריד שיחקה אחלה כדורגל ובטח לא הגיע לה להפסיד. מעבר לברצלונה - בעונה שעברה הוא קצת התיש את קיליאן אמבפה ולעוף מול בורוסיה דורטמונד זה כישלון חרוץ ובטח כשהאליפות אתה זוכה בה בטלפון. גם בספרד יש לו פרק של כישלון גדול. לגבי רומא זו הייתה הצלחה? הפעם אני על תקן שואל

מה אני רואה דני אלבס נוקה מאשמת אונס?

שמישהו ייתן פרטים מדויקים, כי אולי הייתי נמהר איתו. כמו כן איזה סוג של בית משפט זה, בארה"ב הרבה תיקי אונס (מול ספורטאים בעיקר) לא מתחילים בכלל בבית משפט פלילי, התובעות - תובעות רק באזרחי כך בדר"כ נסגר התיק עם פיצוי כספי ענק וזהו.

מה היה פה? אשמח לשמוע עוד פרטים

בדיוק קראתי ב MD ורציתי לדווח על זה.
הוא זוכה כי בית המשפט הגבוה החליט שעדות הנאשמת מלאה בסתירות ואמירות שאין להן שום הוכחה.
כמו כן, לפי מה שהיא אמרה אלבס גרר אותה לשירותים בכח, אבל במצלמות אבטחה נראה שהיא הולכת לשם בהסכמה.
הייתה גם ביקורת לא קטנה על בית המשפט הראשוני שהרשיע אותה למרות כל זה.

מדהים. כל ההרשעה הזו התבססה על דברים שהיא אמרה? זהו? זה הסף להרשיע אדם באונס?

העולם פשט את הרגל.

למה זה חדש לכם?

אולי דניאל אלבס היה אגרסיבי, אולי היא נפגעה מהיחס שלו אחריי, אולי סתם רצתה כסף ונכנסה לזה יותר מדי ולא יכלה להתקפל.

כל הקייס נגד דניאל אלבס היה בגלל שהוא שיקר בהתחלה. הוא שיקר בהתחלה בגלל שלא רצה לאבד את הזוגיות שלו. שם הוא אכל אותה.

פירוט מהמאניה;

ההרחבה מרדיו סר: ״בית המשפט לערעורים של בית המשפט העליון של קטלוניה זיכה את דני אלבס מעבירה של תקיפה מינית שבגינה הורשע על ידי בית המשפט המחוזי של ברצלונה ונידון לארבע וחצי שנות מאסר.

הרכב של שלוש שופטות ושופט אחד בבית המשפט הגבוה לערעורים קבע כי עדותה של הצעירה אינה מספיקה כדי להשאיר את הרשעתו של הנאשם וכי במקרה זה גוברת הזכות לחזקת החפות.

בית המשפט המחוזי של ברצלונה קבע, על בסיס אותה הצהרה, כי שחקן העבר של ברצלונה קיים יחסי מין מלאים ללא הסכמה עם צעירה שאותה הזמין לתא פרטי במועדון לילה בעיר ב-30 בדצמבר 2022. אלבס היה במעצר זמני יותר משנה בגין מעשים אלה והשיג שחרור זמני לאחר שהפקיד ערבות של מיליון יורו.

למרות גזר הדין המרשיע, בית המשפט המחוזי של ברצלונה הצביע על מה שהוא כינה “חוסר התאמה” בגרסתה של המתלוננת. היא טענה שהיא חשה שלא בנוח עם הכדורגלן לשעבר ושהוא הוביל אותה לשירותים. עם זאת, מצפייה בצילומי מצלמות האבטחה, קבע בית המשפט כי ניתן להסיק שהייתה “הסכמה מוקדמת” להיכנס לשירותים זה אחר זה. אך חוסר התאמה זה, לטענת השופטים, “אינו משפיע על ליבת ההתנהגות שהציג שחקן העבר הבינלאומי הברזילאי” ואינו מספיק כדי “לשלול את מהימנות גרסת החדירה הנרתיקית שלא בהסכמה”.

כעת, בית המשפט לערעורים של בית המשפט העליון של קטלוניה הופך את הטענה הזו וקובע כי עדותה של המתלוננת אינה מספיקה כדי לסתור את חזקת החפות. בית המשפט קבע פה אחד כי העובדה שהחלק הראשון של הגרסה אינו תואם את האמת לאור התמונות שצילמו מצלמות האבטחה מערערת את הגרסה המאוחרת של מה שהיא טוענת שאירע בתוך שירותי התא הפרטי במועדון הלילה כשכבר לא היו מצלמות או עדים.

גרסיה פימיינטה פוטר מסביליה.
לא מבין את המהלך הזה, הם כמעט הבטיחו הישארות בליגה למרות הקשיים הכלכליים ומגבלת שכר הכי נמוכה מכולם. לא נראה לי שעשה עבודה רעה במיוחד.
אולי זה קשור למאבק על השליטה במועדון בין דל נידו האב לבין דל נידו הבן.
אני בטוח שלא יהיה מובטל זמן רב.

המועדון מנוהל בצורה בזיונית לא רק בפן הפוליטי. ומסתבר שגם המנהל המקצועי החדש ויקטור אורטה, אולי הביא כמה שחקנים טובים, אבל שום דבר לא מחבר בינהם.

ואם זה לא מספיק, בערך חודש מתחילת העונה המועדון החליט להאריך חוזה לפימי.

בעונה הבאה פימי ימצא קבוצה חדשה, בתקווה מנוהלת בריא יותר.

עוד פציעה לניימאר בברזיל,לא ראיתי את המשחק אבל אם קראתי נכון את החדשות בברזיל מדובר שוב על פציעת המסטרינגס בירך שמאל.

כואב לי לראות אותו ככה מתוסכל. הוא באמת רק רוצה לחזור להנות מכדורגל.

לניימאר היו אישיוז עם הכדורגל ואהבה שלו למשחק כבר כשהיה בשיא. אני זוכר שראיתי עליו דוקו שהוא אמר שכל מה שהוא רוצה זה להנות עם חברים ולשחק במשחקי מחשב וסוני איתם. שהוא כל הזמן מרגיש לחץ וזה כבר לא כיף לו כמו בעבר.

אני מקווה שהוא יחזור. אני יודע שרוב האנשים פה שונאים אותו, אבל הבנאדם אומן כדורגל וכשהוא נהנה-קונים בשבילו כרטיס למשחק.

אלכס ואייה שותף בכל המשחקים מאז שהגיע לקומו, ופתח ב-9 מתוך ה-11.
באמת שלא מובן לי למה הוא לא בסגל עכשיו, עם או בלי ג’רארד מרטין.

Come on…

אני מבין אותך על כך שהוא היה שחקן מרגש, אבל שיחזור??!

הבן אדם סוס מת. גם בחינם לא יקחו אותו, ובצדק.

חי משערוריה לשערוריה ומפציעה לפציעה. מה תעשה איתו בקבוצה? תדרדר את הצעירים?

אולי הם ימצאו לעצמם אחות שיהיה להם לאן להיעלם פעם בשנה במאני טיים ?..

מקווה שהוא יחזור לשחק כדורגל נורמלי בלי פציעות. לא אלינו.

אני רוצה שמסי יחזור… שיעלה כל פעם לשחק 30 דקות ולהיות המנהיג כמובן.

הלוואי

@Josepe הייתי בטוח שאתה מדבר על פאטי. רק כשהגעתי לסוף הבנתי שאתה מתכוון לניימאר :exploding_head:

אני עוד זוכר שאנשים הגענו פה על וואלורדה אחרי רומא…

אני יודע שמבחינה מקצועית גריזמן שלשל אצלנו, אבל איזה קראק הוא כבנאדם. אני מת עליו.

פדרו עם צמד מול אינטר.

איזה שחקן…