אנחנו לא מצטיינים במשחקים שנערכים בשעה המוקדמת בצהריים, אלה בדרך כלל המשחקים הכי מסוכנים, תקף כמובן לגבי כל הקבוצות הגדולות.
אז בעצם צ’אבי היה בסדר כשהתלונן על שמש בעיניים, דשא רטוב, לקום מוקדם ופקקים בדרך?
אני זוכר אחרת.
אני לא זוכר על מה צ’אבי התלונן, אני רק יודע שריאל כמו גם ליברפול מאוד מתקשות בשעות האלה.
אי אפשר לזכור כל כך הרבה דברים.
בטח שמתם לב שאנחנו מקום 18 בטבלת ליגת האלופות,במחזור הבא באנפילד😊
ואז אטלנטה בחוץ.
מעניין לאן עוד נידרדר,כרגע המצב הפיך לחלוטין אבל אנחנו ממש על הגבול של לאבד את העונה לגמרי,עוד 2 הפסדים בליגת האלופות שזה משהו ריאלי לחלוטין ואנחנו נהיה בחוץ או שנקבל פלייאוף קשה בטירוף שיסבך אותנו עד סוף העונה גם אם נצליח להשתחל לנוקאאוט (המיקום בטבלה חשוב להצלבות,אין הגרלות).
בליגה אנחנו עדיין במרחק סביר,אבל ברצלונה עלולה לפתוח פער בלתי מחיק אם המגמה הזו תימשך עוד שבועיים -שלוש.
בקיצור עוד פחות מחודש אנחנו עלולים למצוא את עצמנו בדרך לים ואז גם החלון של ינואר לא יעזור לנו,אנצלוטי חייב למצוא פיתרון מבפנים אם הוא לא רוצה שזה יהיה החודש האחרון שלו במועדון.
ההעדפה שלי זה ניצחון מגעיל בצורה מבישה על אוסאסונה ותבוסה מפוארת מול ליברפול ואז אנצ’לוטי הולך הביתה וקלופ מגיע ואין קבוצה בעולם שיכולה לצרף יותר משתי מסירות נגד ריאל.
קלופ לקח על עצמו פרוייקט והוא בונה את בית המשפחה בגרמניה.
אלונסו או זיזו שהוכיח שהוא היחיד שמכשף את פרז
אני מאמין שמשכורת של 15-20 מיליון לעונה ישכנעו אותו לדחות את התוכניות.
בטח שמתם לב שהפעם הפגרה הגיעה בזמן הכי לא טוב.
נה, שטויות. עוד זמן התאוששות ללוקאס.
יש מצב שזו פגרה רבעית מתחילת העונה? מה נסגר? לא זכורה לי כמות כזאת של פגרות
נו…אל תגיד לי ששכחת את המפעל הכי חשוב בכדורגל הנבחרות. מפעל ששם את ישראל בבית עם בלגיה, איטליה וצרפת, הוא לחלוטין מפעל שמצדיק 4 פגרות נבחרת עד דצמבר.
הבעיה הגדולה שעד היום אני עדיין לא מבין מה זה המפעל הזה, איך זה עובד ועל מה משחקים ?
על כבוד.
אז אתה בעצם אומר שזה חשוב ?
אחרי שהצלחנו לחבר משחק אחד שלם של כדורגל טוב מגיע הפגרה הזאת.
חשוב כמו סבאיוס בסגל של ריאל מדריד.
פוטנציאלית, הוא היה יכול להיות חשוב. לריאל חסר מנהל משחק, פעם סבאיוס היה כזה.
לא יודע כמה חשוב בסגל אבל מבחינתי הוא אאא’'ס.