בטח שמתם לב ש...גירסת ריאל מדריד

כבר אתמול לפני המשחקים של אתלטיקו ובארסה הוא רשם שמבחינתו בארסה לא במירוץ, וזה יהיה מול אתלטיקו. בינתיים קרדיט, לפחות לניחוס

מישהו יודע להגיד מזה הגביע המיותר הזה שיש לנו באמצע השבוע?
אנחנו משחקים מול איזה קבוצה קיקיונית ממקסיקו( מקום 16 בליגה!) וטסים עד לקטאר בשביל הבולשיט הזה.

בשביל שיהיה עוד גביע לקרלו

זה לא גביע העולם לקבוצות? האחרון במתכונת הזו, לפני שעוברים לשטות החדשה.

לא, זה הגביע הביניבשתי, שמחליף את גביע העולם לקבוצות בתור הנסיעה המיותרת הזו לפני חג המולד.
הפעם אלופת אירופה עולה ישירות לגמר, ובשלבים המוקדמים עושים כל מיני משחקים כמו “דרבי האמריקות”, שהמנצחות בהם מקבלים גביע מיוחד ומקום בשלבים מתקדמים יותר.

פאצ’וקה זה אחד המועדונים המכובדים באמריקה, קל זה לא אמור להיות.

הנפצה הנפצתית במיוחד האירוע הזה.
בכל מקרה מכובד או לא השנה הם בתחתית הליגה…

מה שעלה לי לראש כשקראתי את זה:

ליטרלי - גביע שוקו (ומיותר באותה מידה)

כתבתי כבר אחרי הניצחון של ברצלונה על דורטמונד, למרות הניצחון אפשר היה לראות בבירור שדורטמונד באופן רשמי חושפת את הבלוף הזה שנקרא ברצלונה, הם חגגו על ההגנה הגבוה ומלכודת הנבדל שאמרו פה מדייקת כל פעם בסנטימטר כי היא מתואמת וכשכתבתי המון מזל לא הסכימו.

וכמובן, זה הזמן שהפולני שלהם נכנס לשינת החורף שלו, הוא כבר זקן ולא בנוי לכל החרא הזה של עונה ארוכה, פה אני יותר מקווה מאשר יודע :grin: אבל גם אם ימשיך להבקיע זה רק ידחה בקצת את הקץ.

בקיצור, חוזר לטענה המקורית שלי עוד מאז שהיו בהפרש 6 נקודות עלינו ואחרי שהביסו אותנו ואת באיירן, זה בעיקר לבנדובסקי שעושה שער משליש מצב ופחות פליק ופלאק, כלומר כל הפרווה האלה פדרי, קובארסי, אולמו והרכרוכיים האלה שפעם לפני כמה שבועות התלוננו פה למה שחקנים כאלה לא גדלים אצלנו.

תקנה לי קמאבינגה אחד על כל 10 רכרוכי שגדל אצלם ואני שמח.

אולי היום בגלל שהפערים כל כך התרחבו, אבל פעם זה היה אחלה דבר.

הגביע הבינישבשתי, שהחליף את גביע העולם, שבעצמו החליף בזמנו את הגביע הביניבשתי, שגם לגמר שלו (שהיה המשחק היחיד) העפילה אלופת אירופה באופן אוטומטי.

שמישהו יסגור את פיפ״א כבר, או יצמצם את המנדט שלהם לכדורגל נבחרות בלבד.

אבל זה מכניס כסף טוב לריאל, לא ?

הייתי עולה עם הרכב משני לגמרי, ג’וד ורודיגר אסור שיראו דקה, אבל על מי אני עובד ?

מניח שכן, אבל לא חושב שהאקסטרה עומס (טיסות + משחק) והסיכון לפציעות (גם אם למחליפים) שווים את הכמה גרושים האלה.

אותו כדורגל נבחרות ששם מונדיאל עם מרחקים פסיכיים בין האצטדיונים, מונדיאל אחר בסעודיה, ליגת האומות כפרה עליה וההגדלה של המונדיאל ל-728 נבחרות?

עדיף האפשרות הראשונה.

לחלוטין. כמה הרכב שני שלא תפתחו איתו, אלו עדיין שחקני הסגל הבכיר שבמינימום של המינימום טסו לקיבינימט, ובעקבות זה הפסידו את האופציה המבורכת בעומס הזה לשבוע בין משחקי ליגה, להתאוששות ואימונים כמו שצריך.

ולא באמת תשחקו בהרכב מחליפים מוחלט בכל מקרה, אז בכלל.

לגמרי. אני פשוט משוחד ומכדורגל נבחרות איכפת לי הרבה פחות (וגם יותר קשה להרוס אותו, כי מלכתחילה הרמה המקצועית היא לא מה שהאוהדים ברובם רוצים למקסם ומעולם לא היתה).

מסכים, אבל הבעיה העיקרית שלי עם כדורגל הנבחרות היא העומס שהלך וגדל גם באגף הזה של המשחק - הן מבחינת כמות המשחקים והן מבחינת המסעות הארוכים עצמם בין משחקים ואצטדיונים. הרמה היא הקבוע.

אבל זה כבר דיון מעבר לנושא הת’רד הזה.

אני סתם לא רציתי להחמיץ הזדמנות לרפרנס למרסיסייד, אל תיקח אותי ברצינות גדולה מדי חח

אל תדאג לנברטון, הם לא מפספסים הזדמנות להרוס לנו, עושים את הבונקר של החיים שלהם נגדנו ומפסידים ליריבה שלנו וחוגגים כאילו לקחו אליפות.
וגם אם הם לא מצליחים לעצור אותנו דואגים לפצוע שחקן חשוב שלנו לכמה חודשים.

המאמן שלך מדבר על להעלות שחקן פצוע! לשחק כמה דקות על מנת שישתתף באווירה של התואר.
למה לא שיעלה גם את דני ומיליטאו על קביים בדקה ה90.

למי יש או היה את התותח האמיתי ברגל? כזה שליריבות היה אסור בתכלית האיסור להשאיר פנוי לבעיטה מחוץ לרחבה?

אתמול אחרי השער האדיר של פדה ואלוורדה שסופר כבר חמישה שערי ליגה העונה מרחוק - קיבלתי משימה מאתגרת מדור הופמן לפרק הפודיום למחרת (זה שהקלטנו היום) - לבחור את חמשת הבועטים ממרחק הטובים בהיסטוריה של ריאל מדריד.

אז כריסטיאנו רונאלדו כבש כלכך הרבה שערים מדהימים ובלתי אפשרי להתחיל בלעדיו וגם רוברטו קרלוס ברמת הקונצנזוס אבל מי עוד? חאמס רודריגס או מרקו אסנסיו? טוני קרוס? פרננדו היירו? ומי מהגלאקטיקוס? הרי דיוויד בקהאם הבריק בעיקר במנצ’סטר יונייטד לא? כלומר שפטו על פי התקופה בריאל בלבד. מי מהסגל הנוכחי? כיתבו כרגע בלי נתונים ומספרים.

החמישייה שלי:
1.רוברטו קרלוס
2.כריסטיאנו רונאלדו
3.אלפרדו די סטפאנו
4.מרקו אסנסיו
5.פדה ואלוורדה.

היה קשה. לא היה קשה להשאיר את קרוס שבעט פעמיים בעונה מהנקודה שלו במגרש. אבל למשל גארת’ בייל וחאמס רודריגס מועמדים נהדרים, זינדין זידאן. דייוויד בקהאם בעיקר הפגין את היכולת הזו במנצ’סטר יונייטד (כמו שבייל בעיקר בטוטנהאם). על די סטפאנו זה קצת יוטיוב כמובן ולא צפייה בלייב. גם פרננדו היירו אולי שם ראוי.

רוברטו קרלוס זה פשוט סגנון ייחודי מאוד אשכרה עשו לו בפלייסטיישן, העוצמה, היופי כשזה הולך פעם ב-30 פעמים. כריסטיאנו כבש המון בעיקר ב-2011/12. מרקו אסנסיו איבד את המעוף אבל היה מדביק לחיבור בקלות, ובעיקר קלאסיקוס אייקונים. פדה - בעט ילד בעט!

1.קרלוס
2.רונאלדו
3.ואלוורדה
4.חאמס
5.אלונסו/אסנסיו.