בטח שמתם לב ש...גירסת ריאל מדריד

מי לא מרוצה? מבחינתי מולחם להרכב עד סוף העונה לצד רודיגר.

בטח שמתם לב ש…
מסתבר שלפעמים אני בכל זאת יכול להנות מהכדורגל של סימאונה :slight_smile:

שמע טקטית הוא המאמן הכי מעניין בעולם נקודה. יש כל מיני טרנדים עם כל מיני מאמנים שבאים והולכים אבל הוא נמצא בטופ עם סגל יחסית חלש לשאר קבוצות הטופ ונותן פייט כבר שנים.

אני לא יודע ולא מבין למה אתה לא נהנה תמיד מהכדורגל של צ’ולו.

דקה 88, קובארסי טועה במסירה ושחקן אתלטיקו משתלט על הכדור ומנסה לצאת למתפרצת, מי עוצר אותו?
ראפיניה…
יחי ההבדל הקטן

באסה להיות אוהד אתלטיקו בשבוע האחרון.

הבעיה שאי אפשר לשמוח עכשיו על חשבונה של אתלטיקו הפתטית כי היא נותנת בוסט ענק לברצלונה :grimacing:

עם לוח המשחקים שנשאר להם… קשה לי לראות איך הם יאבדו את זה.

מודה ומתוודה שב2-0 חשבתי שהפעם אתלטיקו עושים את זה. הייתי צריך לדעת טוב יותר…

חוליאן אלברס שחקן אדיר, קשה שלא לאהוב אותו. בול פגיעה של אתלטיקו.
סימאונה בא עם חילוף שלו מהבית בדקה 60 כדי לחלק כוחות - כמו שצריך תחת עומס כזה - וזה אולי עלה לו במשחק. אתלטיקו קרסו לגמרי אחרי השער של סורלות’, לאחר משחק מרשים. איזה פספוס.

פאתיטקו היו וכך ישארו.

ולא, הם לא בסגל חלש גם יחסית לקבוצות טופ. יש להם אחלה סגל ועם כל מאמן אחר הם היו לכל הפחות משחקים כדורגל יותר טוב. נמנע מלהגיד עם יותר תארים, בכל זאת…אתלטיקו.

זמן בפגרה אז שיעור היסטוריה קצר. שתי עונות ב-25 השנים האחרונות הוכרעו בספרד בשל המפגשים הפנימיים, שתיהן היו צמודות מאוד לאורך כל הדרך. הנה המצב בטבלה עשרה מחזורים לסיום העונה - באותן שנתיים.

-מצד שמאל: עונת הדסימה 2013/14
ריאל מדריד ניצחה 0:1 את מלאגה, הניצחון ה-15 שלה ב-18 משחקים מאז הקלאסיקו הקודם, ועלתה לפור של ארבע נקודות מברצלונה ערב הקלאסיקו ושלוש מאתלטיקו מדריד (הדרבי השני כבר שוחק, הסתיים בתיקו 2:2 ולריאל היה פיגור במפגשים הישירים). הבעיה? ברצלונה אמנם הפסידה בשניים מארבעת המחזורים שקדמו לכך, אבל ריאל נכנעה 4:3 בקלאסיקו בסנטיאגו ברנבאו (הפסד שני בקלאסיקו) ורשמה לאחר מכן הפסד נוסף נגד סביליה בפיחואן ולאחר מכן היה קשה מאוד לרדוף.
איכשהו ריאל קיבלה עוד צ’אנס לחזור למירוץ אבל לאחר ה-0:4 על באיירן מינכן בגומלין חצי גמר ליגת האלופות הכל נהרס, הראש חלם על הדסימה. אחרי 0:4 על אוססונה הגיע תיקו 2:2 בשיניים נגד ולנסיה בבית עם העקב של כריסטיאנו, רק 1:1 בוויאדוליד עם שער שוויון מאוחר שריאל חוטפת ולמרות שבמחזור הסיום ברצלונה ואתלטיקו מדריד נפגשו הרי שקרלו די ויתר על המשחק נגד סלטה ויגו בבלאידוס וריאל הפסידה 2:0

-מצד ימין עונת 2006/07 - האליפות של פאביו קאפלו
לא העונה האיכותית ביותר מבחינת הכדורגל אך אם כל הדרמות. בין מחזורים 23-26 ריאל סיימה בארבע תוצאות תיקו והשיגה ניצחון בודד מפתיחת הסיבוב כולל 3:3 אכזרי מול ברצלונה במחזור ה-26. במחזור ה-28 היא השיגה ניצחון כפול, 1:2 מגעיל בשיניים על סלטה ויגו אך הייתה רחוקה-רחוקה. ריאל הייתה רק שלישית, בפיגור חמש נקודות מברצלונה, שלוש מסביליה השנייה וצמודה לוולנסיה.

אמנם היה פאנצ’ר נגד ראסינג סנטאנדר עם שני פנדלים מאוחרים והפסד 2:1 אך ריאל טסה וניצחה בעשרה מ-12 מחזורי הסיום. במחזור ה-31 היא גברה 1:2 על ולנסיה, במחזור ה-33 רמונטדה נגד סביליה בחסות גוטי הגדול, 3:4 על אספניול ואת הסוף אתם יודעים.

ברצלונה הפסידה במחזור ה-29 לסראגוסה שנלחמה על הצ’מפיונס, במחזור ה-31 הפסד נוסף בחוץ - לוויאריאל החזקה, ובמחזור ה-34 רפאל סוביס השווה ברגע האחרון ובארסה איבדה את הפסגה. ואז בא ראול טאמודו…

עונת 06-07 מבחינתי הייתה גניבה. ברצלונה לא הייתה בשיא שלה, זה נכון, אבל הפסדנו לכם משחק אחד ובמשחק השני תיקו 3-3 מטורף עם אדום לאוליגר הקדוש מחצית ראשונה ועוד גול של מסי דקה 90.

למה מבחינה גניבה? כי איבדנו נקודות מיותרות בסוף עם טרגדיות אחת אחרי השניה, כשריאל אוספת רמונטדות. אפילו שמסי רימה לא כהרגלו וכבש עם היד זה לא עזר בתיקו 2-2 עם אספניול.

הייתה לנו את ההגנה הכי טובה בליגה ואת ההתקפה הכי טובה בליגה. הפרש השערים בנינו, שהוא אם אני לא טועה מדד שקובע בליגות אחרות במקרה של תיקו, היה פלוס 19 לנו.

זו הייתה בעיטה בדלי אחרי בעיטה בדלי אחרי בעיטה בדלי שלכם. משובע שאותו אולי הוביל רונאלדיניו ועד…ייאוש מסוים אצל פראנק רייקארד. לא היו הרבה עונות שפחדתי מכם יותר. לקבוצת על הצטרפו ליליאן טוראם וג’יאנלוקה זאמברוטה שהיה מועמד גם אלינו כמחליפו של רוברטו קרלוס. ברור מי הייתה קבוצה טובה יותר. אבל כשריאל הייתה משעממת למוות עד פברואר ועם מרכז שדה של נכים כמו אמרסון ומהמאדו דיארה ולידם פרננדו גאגו נראה פרננדו רדונדו, ובסוף איכשהו הקבוצה סחפה זה היה מדהים, האליפות הכי מרגשת שלנו איי פעם.

שמע האדום לאולגר היה בגלל חוסר אחריות שלו מה לעשות, עשה פנדל על גוטי שם ואחר כך ספג עוד צהוב. מעבר לכך כמובן שהחיסרון המספרי עזר לנו, אבל הובלנו שלוש פעמים במשחק והגענו למלא מצבים עם רוד ואן ניסטלרוי שהחמיץ. ספציפית באותו משחק לא הגיע לכם תיקו לדעתי. שיחקנו נסוג אין מה לעשות.

הם היו חרא. ואתה צודק, היינו קבוצה יותר טובה ממכם. לכן אני חושב שזאת הייתה גניבה.

הם היו פח אשפה, בעיקר ליליאן טוראם שהיה מעבר לשיא וג’יאנלוקה זאמברוטה התקפית כמעט לא תרם כלום וההחלטה של פפ גווארדיולה לצרף את דניאל אלבס בעיקר ולא לתת למגן אלופת העולם עוד שנה אחרי שנתיים מאכזבות - הייתה הברקה נהדרת. על הנייר אבל אני מתכוון שאם ברצלונה של 2006 הייתה קבוצה מעולה אבל עם כביכול נקודות תורפה (דיברו גם על ג’יאנלואיג’י בופון בשער כי יובנטוס ירדה ליגה) הרי שעל הנייר לאחר אותו דאבל הסגל היה נראה אפילו עמוק ומאוזן יותר.

בטח שמתם לב שיש לנו עכשיו שבועיים מלאים שבהם לא נתאכזב מהמשחק של ריאל או להאשים את קרלו בכל, איך נצליח לשרוד ?

אתה יודע כאוהד הפועל תל אביב בארץ יש לנו את השלט הידוע שמתנוסס שם בכדורגל ובכדורסל כאוהדים של ‘נולדנו לסבול’ ובטח עם ירידת הליגה האחרונה והכל: “כשיש אתה סובל - כשאין אתה סובל”. יום של משחק, גם משחק ליגה סתמי, זה יום אחר, זה עוד V לסמן עליו בבוקר. אבל מודה שהעונה הזו מעייפת אותי יותר מהעונות האחרות וזה לא שחווינו עונת מהפכים ותעצומות נפש כמו בדרך לגביע ה-14, להיפך.

סיפור על גשם, ילדים, ריאל מדריד וליגת האלופות. אתמול בצהריים החל מבול ולא יכולנו לקיים את אימון הכדורגל במגרש. ניסינו כמה דקות ואז זה היה בלתי אפשרי ומסוכן. נכנסנו לכיתת לימוד ושאלתי את הילדים בגילאי א’-ב’ מיהן שמונה העולות לרבע גמר ליגת האלופות. קצת עזרתי להם לגלות את אסטון וילה אבל את השאר הם ידעו. בכל פעם שיש גשם אנחנו מדברים קצת על טקטיקה עם לוח, בוחרים קפטנים, חידונים, סוכריה והביתה.

לאחר מכן כתבנו ליד כל קבוצה כמה זכיות יש לה בליגת האלופות. כמעט כולם צעקו יחד “15” כששאלתי אולם כמה גביעים יש לריאל מדריד. גם לגבי באיירן מינכן הם פחות או יותר ידעו וגם את ברצלונה אם כי כמובן זרקו מספרים לאוויר. והתחלנו להשלים על הלוח:

ריאל מדריד - 15
באיירן מינכן - 6
ברצלונה - 5
אינטר - 3
בורוסיה דורטמונד - זכייה אחת
אסטון וילה - זכייה אחת
ארסנל - לא זכתה
פריז סן ז’רמן - לא זכתה.

ואז הגענו להארה הזו: לריאל מדריד יש רק זכייה אחת פחות (15) מאשר לכל יתר הקבוצות ברבע הגמר גם יחד (16). המלכים של אירופה

זה שימוש לרעה בכוח שיש לך. צריך לאסור את זה, כמו שאסור למורים להביע דעות פוליטיות ולהשפיע על ילדים. אתה מגדל דור חדש של טרמפיסטים רומנו :wink:

תאמין לי שעדיף שיאהדו את ריאל מדריד ולא כל מיני פריז סן ז’רמן ומנצ’סטר סיטי, עכשיו פ.ס.ז’ זה קצת פחות כי ליאו מסי איננו וניימאר וכמובן קיליאן אמבפה שאצלינו. תמיד בקייטנות כדורגל התבאסתי לראות כמה חולצות יש של השתיים האלה (מלא ארלינג הולאנד, מלא) ובקושי יש של ריאל ושל ברצלונה. החולצה הכי מיוחדת והזויה של שחקן כדורגל שראיתי אגב מצד הילדים זה של קפה כשהיה שוער צ’לסי. אמרתי לילד החמוד שאפילו למשפחה של קפה אין חולצה שלו ושינסה לתייג אותו באינסטגרם, לכו תדעו.