בטח שמתם לב ש...גירסת ריאל מדריד

תוכיח. תמצא לי ציטוט אמיתי ורציני שכתבתי שפרז מושחת והוא משלם לשופטים שוחד.

ביום שבת אנטואן גריזמן עלה מהספסל וסידר לאתלטיקו מדריד ניצחון 1:3 על לבאנטה. אז דור הופמן הגדול הפנה אותנו לנתון אדיר: השחקנים שהשיגו הכי הרבה נקודות לקבוצות בליגה הספרדית. גריזמן למעשה עקף את כריסטיאנו רונאלדו, כמובן שהפז”ם שלו בליגה הספרדית גבוה משמעותית משל הפורטוגלי (ולריאל מדריד היו ניצחונות סביר להניח בהפרשים הרבה יותר גבוהים). שתי אגדות נוספות של ריאל ברשימה, אחד מהם - ראול שמדורג במקום גבוה מאוד.

הטבלה:

1.ליאו מסי - 221 נקודות לברצלונה

2.ראול - 142 נקודות לריאל מדריד

3.אנטואן גריזמן - 133 נקודות

4.כריסטיאנו רונאלדו - 132 נקודות לריאל מדריד

5.קארים בנזמה - 130 נקודות לריאל מדריד

6.יאגו אספאס - 119 נקודות

7.אריץ אדוריס - 117 נקודות

8.דויד ויאה - 115 נקודות

9.ראול טאמודו - 113 נקודות

10. איסמעיל אורסאיס - 102 נקודות.

אני מחכה טיטי. כולם מחכים לשלב ההוכחות.

הנה, מצאתי:

התקבלת לערוץ 12.

ויניסיוס לחבריו במגרש אחרי החילופים (מודה שקשה להבין מהסרטון אם לא הוצא מהקשרו) : ״נראה שאנחנו לא רוצים לנצח היום״.

בהמשך גם לדיווחים שצצו אחרי הקלאסיקו גם אחרי המשחק צצים דיווחים על מתיחות בחדר ההלבשה בין השחקנים לאלונסו.

מניח שזזאת הסיבה לרגרסיה של הקבוצה בכל הנוגע למשחק הטקטי, צ׳אבי מאבד אותם. ואם יורשה לי הערה אישית מהניסיון שלי עם הקבוצה - לצערי אני מהמר שהוא לא מסיים את העונה איתנו

אני אוהב שאתם מגנים על הטרול מחמד שלכם פה. הוא הרי לא יכול להוכיח כלום מהטענות שלו. הוא שקרן משעמם שכל מה שהוא עושה פה זה להגיד דעה לא פופולארית ואז להילחם שהיא נכונה.

אם המעריץ מספר 1 חנן הבין שאתה טרול, יש תקווה לילדים האחרים פה.

די ידידי, ‘‘תביא הוכחות’’ מזכיר לי זונה שמנסה להגן על כבודה בטענה שהיא לא מקבלת בתחת.

וזה שאתה מדבר על טרולים ושקרנים, זה בכלל שיא האירוניה.

הזונה היחידה שאני רואה פה זה אתה, שמשלשל מהפה ולא מסוגל לגבות את זה.

של נעליך מעל רגליך שאתה מדבר על המטרונום שלנו.

חבל שלקבוצה אין אחד כזה ובגלל זה המשחק שלנו תקוע.

תגידו יש מצב אולי שתיקחו את זה לווטסאפ/ פייסבוק/אינסטגרם או כל פלפורמה אחרת שמתאימה לרפש הזה במקום הפורום?

חחח מנהל

באמת לא חשבתי שנראה פה הידרדרות כזו,אולי הגיע הזמן שמישהו יעשה עם זה משהו כבר?

בטח שמתם לב לתגובה של זיזו על שאלת מועד חזרתו לאימון..״בקרוב״

אפשר לפנטז?

לא חבר זה די ברור שזה הולך לנבחרת צרפת מה גם שהמונדיאל זה הפינאללה של דידייה דשאן באיחור של הרבה-הרבה-הרבה זמן. אי אפשר להגיד על גמר מונדיאל כישלון, לעולם, אבל יורו 2020 היה מחפיר לדוגמא וצריך גם להגביל ברעיון את הקדנצייה של מאמן נבחרת. זינדין זידאן אגדה שלנו אבל הוא פעמיים גם שבר את הכלים, בתאכלס לא קיבלנו באמת הסבר לפרידה שלו ב-2021 חוץ ממכתב מסתורי וארוך ב-AS.

שני דברים נוספים אבל אם כבר פתחת את זה:

-לדעתי אלבארו ארבלואה - למרות שאיזה קטע קשה לו בקסטיליה הרבה יותר מקבוצת הנוער שלנו - מסומן כאחד שיכול ביום מן הימים לרשת את החבר שלו צ’אבי אלונסו.

-בהשוואה לפרק ב’ נניח 2019-2021, כי על ריאל מדריד 2016-2018 אין טעם לדבר - בסגל של היום אין קשר שיזיז את הכדור באמצע ואין בכלל מנהיגים. אבל יש שחקנים שאפשר לשחק איתם כדורגל קצת יותר התקפי וטוב מאותו כדור שינה. אז היה לנו את קארים בנזמה לפני עונת הבלון ד’אור ו-ויניסיוס ג’וניור בתולי כזה. כל השאר זה מרקו אסנסיו של חודש טוב והיעלמות, לוקאס ואסקס לעתים בעמדה הרגילה בכנף, אדן הזאר הקציצה..

אתם אוהבים את הדיונים האלה? הם מעניינים אתכם?
לדעתי הם מרחיקים יותר ויותר אנשים. דעתי האישית בלבד

אני אולי אוהד מספר אחד של זיזו כאן בפורום, בעיקר כשחקן אבל גם כמאמן.

ובכל זאת, אם היית שואל אותי לפני שנה (או שנתיים) - הייתי קופץ איתך בחדווה על הפנטזיה. אבל היום? אני לא חושב שזה נכון (וגם לא מכבד) לדבר על זה בשלב הזה. אנחנו מנסים לבנות כאן משהו, יחד עם אלונסו, וגם אם יש חריקות (מובנות) ועוד המון עבודה - לגמרי ניכרים סימני העבודה עד כה, וגם הכיוון העתידי שהוא רוצה לקחת. אלונסו לגמרי הרוויח את הזכות לאורך רוח מצידנו להמשכיות הפרויקט שלו - גם לאור התוצאות עד כה, גם בשל הדרך, ואפילו אם זה היה “רק” בגלל מי שהוא עבור המועדון (וזה בהחלט לא רק זה, כאמור).

לא שיש הרבה השפעה למה שאנחנו אומרים כאן בפורום על ההחלטות שמתבצעות בסופו של יום, אבל לא נראה לי בריא שכבר נדבר על החלפה של אלונסו, בעיקר שאין ממש סיבה לכך.

אתה אולי האוהד מספר שתיים של זיזו.

ואני מסכים מאוד עם מה שכתבת, ואני כותב זאת גם כאוהד מספר אחד של אלונסו השחקן וגם המאמן.

אני מסכים איתך לחלוטין. לאלונסו מגיעה ההזדמנות לנסות להוציא את הקבוצה לדרך חדשה אחרי רצף המשחקים הפחות טובים לאחרונה
אבל זאת לא הנקודה; לפי הלך הרוח והמציאות העכשווית בקבוצה נראה שהוא איבד את חדר ההלבשה. תראה מה הולך בעיתונים בספרד, את הסרטונים שמפורסמים ברשתות. אבודים. אין רחמים

אלונסו מסתבר ניצח את הקלאסיקו , אבל איבד את העונה לצערי

נקווה לטוב למרות הכל

אני מאד אוהב את קרלו ומכבד מאד את מה שהשיג בקבוצה וגם לא מסכים עם האמירות שהאיש היה פשוט נותן כדור ואומר לשחקנים לשחק אבל נראה שלא מעט שחקנים מתבלבלים מהתקופה שלו וחושבים שהם נמצאים בסוג של חוג.

מה הטענות כלפי אלונסו על פי התקשורת? שהוא מראה יותר מידי קטעי וידאו? שהוא לא משחרר שחקנים כל שני וחמישי לאיביזה לחופשות? טוב מאד ואסור לפלורנטינו ולמועדון ללכת אחורה בעניין הזה, חייבים לגבות את המאמן ועם הזמן העשבים השוטים יפלטו החוצה.

להיות בריאל מדריד זו זכות ופריבילגיה ומי שלא מבין את שלא יהיה כאן, יותר מידי זמן המועדון לא התנהל מבחינה מקצועית כמו שיתר מועדוני העילית מתנהלים מכל הבחינות והתוצאות בהתאם, הגיע הזמן לשנות את זה וזה תהליך מבורך.

תסביר, כי על פניו החלק השני סותר את הראשון. אפשר לכבד את קרלו ולטעון שהשיטה שלו טובה למועדון עמוס כוכבים כמו ריאל מדריד כי מה שחשוב זה להתנהל בין האגואים ולשמור את כולם מרוצים. טענה לגיטימית מבחינתי היא שזה אפילו חשוב יותר מאיזה ידע טקטי יוצא דופן ושיטות אימון מתוחכמות. מה שלדעתי לא לגיטימי זה לטעון שהוא עשה יותר מאשר "לתת להם כדור ושילכו לשחק” (מניח ששנינו מבינים שזו הקצנה מכוונת).

קרלו היה דוד נחמד מאוד שידע לנהל את חדר ההלבשה. לא יותר. לא סתם השחקנים מתבלבלים מהתקופה שלו.