בטח שמתם לב ש...גירסת ריאל מדריד

בכתבה נטען שהמועדון לא מתייחס, @Raulito-7 או כל אחד אחר - אולי אפשר לעזור להם?

קודם כל ראיתי הבוקר כתבה על הסיפור העצוב הזה באתר אוהדים די גדול של ריאל מדריד בספרד, זו כבר התקדמות. אני מאוד פסימי אם במועדון יעשו משהו. לי אין קשרים במועדון אבל הפנייה מדרידיסטה פה בארץ בהנהלת אסף שקד - שלחו מכתב בספרדית למועדון והם מנסים. יש גם אוהדת שעדיין נמצאת במדריד ומנסה ללכת פיזית למשרדים כלשהם או להגיד דרך מישל גרציג שיש לה חנות באיזור.

לא ראיתי על זה כלום בזמן אמת עד שבן מייזל שלח לי הודעה. עלו פוסטים בדפי האוהדים ולדעתי האתר הראשון שטיפל בזה היה One ומאז החלה העלייה של זה לסדר היום וראיתי גם ב-”וואלה”

המועדון לא יעלה את זה מכיוון שהאוהד הוא מישראל וזה יביא למחאה מצד אוהדים פרו פלסטינים, ויביא לשיח פוליטי. לא יקרה.

מישהו זוכר מה לעזאזל קרה בעונת 22/23? זו העונה היחידה עם פתיחה טובה יותר מזו של השנה, ואיכשהו סיימנו שם עם 78 נקודות. מה השתבש?

השחקנים חזרו גמורים מהמונדיאל

ניצחנו 10 מ-11 המשחקים הראשונים בין היתר 1:2 על אתלטיקו מדריד בחוץ ללא קארים בנזמה ו-1:3 ביתי על ברצלונה בקלאסיקו. בחצי השני של העונה ממחזור 20 והלאה ניצחנו תשע פעמים בלבד. אם אתלטיקו מדריד לא סופגת בדקה האחרונה מול ויאריאל גם היינו מסיימים במקום השלישי הממש מביך.

טיבו קורטואה רשם שמונה הצלות כאמור נגד ליברפול בהפסד 1:0 באנפילד, בדיוק כמו בגומלין חצי הגמר נגד מנצ’סטר סיטי ב-2021/22, וכן נגד פריז סן ז’רמן באותה עונה. רק הגמר האלוהי שלו בפריז “מנצח” עם תשע הצלות.

אני חושב שמשום שמדובר “בסה"כ בשלב הליגה” ויש עוד הרבה משחקים - ההצלה הזו מול דומיניק סובוסלאי לא מוערכת מספיק. ההחלטה שלו תוך שנייה אחת ולהסתער על הקשר (הוא אמר שבעצם אם הוא לא יוצא קרוב זה כמו לתת לו לבעוט פנדל), הקפיצה עם הרגל כדי פתאום להגדיל את הנפח שלו והכל מהר וחד - זה היה וואו.

לטעמי אחת מטופ5 ההצלות של טיבו בריאל מדריד:

-הצלה מספר אחת: גמר ליגת האלופות, הבעיטה של סאדיו מאנה שהוא הדף בקצות האצבעות לקורה. מאנה בעט טיל ויחסית מקרוב, קצת מחוץ לרחבה.
-הצלה מספר שתיים: גם כן בגמר ליגת האלופות - ההצלה מול מוחמד סלאח עם הרגל כשעשה לנו פלאשבקים לאיקר קסיאס בגמר 2002 נגד באייר לברקוזן.
-הצלה מספר שלוש: ההצלה מול פרננדיניו בגומלין נגד מנצ’סטר סיטי ממש בסיום ההארכה - נגיחה אדירה של הברזילאי מטווח אפס.
-הצלה מספר ארבע: ההצלה העדכנית ביותר - זו מול סובוסלאי כמובן.
-הצלה מספר חמש: הפנדל מול ליאו מסי בהפסד 1:0 נגד פריז סן ז’רמן בשמינית הגמר - זה יותר סמלי.

עוד הצלות: ההצלה לבעיטה חצי גובה של סלאח בגמר, בשלב יותר מאוחר למשחק| ההצלה מול ברצלונה בחצי גמר גביע המלך מול רוברט לבנדובסקי, כאשר במתפרצת כבשנו את הראשון ב-0:4 בקאמפ נואו| ההצלה מול ג’ק גריליש עם הרגל באותו חצי גמר ב-2022 כשעוד פיגרנו 1:0

רודריגו לא מבקיע ואלה כבר לא חדשות| בתקשורת מדברים על זה שרודריגו לפתע הוא שוב אופצייה לכנף ימין כי אף שחקן לא משכנע את צ’אבי אלונסו ופרנקו מסטאנטואונו פצוע, וגם בכושר די גרוע. מספר המשחקים הרצופים בהם לא הבקיע בריאל מדריד - מאז הדרבי - עומד על 27 כאלה (ולפני כמה ימים ציין בדיוק ‘שמונה דפי לבנים - שמונה חודשים).

ב-Transfermarkt הציגו את המאזן שלו בכל עונה בהתאם לשלב הזה של 15 משחקים ראשונים. נכון שלוקח לברזילאי זמן להתניע ועדיין - אין אף שער העונה ב-348 דקות, ורק שני בישולים. אשתקד ביותר מכפול דקות הוא כבש שלושה ובישל שניים. שימו לב כמה בעונת הבכורה הוא התחיל נהדר עם חמישה שערים ובישול ב-370 דקות, בעיקר שלושער קסום נגד גלאטסראיי. את 22/23 פתח יחסית בסערה והיה מעורב בעשרה שערים כבר.

מעבר לכך אגב הבעיה הכי גדולה עם רודריגו שנניח בקלאסיקו סיפק בעיטה פה או ניסיון שם - שפת הגוף שלו היא של שחקן גמור שלא מאמין שאפשר לשנות את המצב, חסר מעוף, לא “מורד” במצב שלו, כמו אדן הזאר.

בטח שמתם לב לפנדל ה’’סופר מוצדק’’ שנשרק זה עתה לטובת ברצלונה, אבל אם שריקה דומה לטובת ריאל אין ספק שזה כתוצאה משחיטות ושוחד.

עזוב שאתה טרול, אתה גם שקרן. אתה מנסה ליצור נרטיב שיקרי. אנחנו רק טוענים שאין אחידות. שישרקו לכם לפנדלים, רק שישרקו אותו דבר לכיוון השני.

אבל יפה אבא׳אלה, אתה עושה רושם על הילדים פה. תמשיך עם הדף מסרים.

אתה מספר סיפורים מעולה, הבעיה שאתה לא מסודר, אתה מספר כל כך הרבה סיפורים שאתה כבר מתחיל להתבלבל בין הסיפורים וכבר לא מצליח להבין באיזה סיפור אתה נמצא בתוך זמן נתון.

הרי אתה טוען שאין אחידות כי יש שחיטות ופרז קונה שופטים, זה בדיוק מה שרשמתי, הבעיה שאתה בנתיים החלפת סיפור וכבר לא מזהה את הסיפור הקודם שסיפרת אתמול.

לא. אתה פשוט עסוק בלהטריל וכאן אי אפשר לראות רק תקצירים אז אתה גם לא קורא הכל.

הטענה שלי היא לא שפרז קונה שופטים כי הוא לא טיפש כל כך. הטענה שלי היא שפרז בנאדם עם כוח והשפעה, וכשהוא בוכה ולא מרוצה זה מפעיל לחץ על איגוד השופטים ועל השופטים במגרש. זה לדעתי מסביר חלק מהחוסר אחידות בשריקות.

אוהדי בארסה (חוץ מטל) דווקא מסכימים עם רוב הפנדלים שריאל קיבלה. אנחנו פשוט ״בוכים״ שאנחנו לא מקבלים פנדלים על מצבים דומים. או שלא נשרקים נגד ריאל פנדלים ברורים.

עכשיו תצטט ותשים את התמונה הרגילה שלך.

אני רק מקווה שתזכור את הסיפור הנוכחי ותעמוד מאחוריו בדיון הבא על הפנדלים שריאל מקבלת :grin:

אני רק דואג לאמינות שלך, בסל הכל כפי שאמרתי, אתה המטרונום של הקהילה ולא מתאים לך ככה כל יום סיפור חדש.

בטח שמת לב שאף אחד בפורום בארסה לא הצדיק את הפנדל. לא שזה יפריע לך.

אני היחיד שהתיחסתי אליו, וכתבתי שאני מתנגד לפנדלים כאלה.

לא מבין על מה יש לדון.

לגיטימי לא לאהוב את סוגי הפנדלים האלה ולהגיד שצריך לשנות את החוקה אבל כל עוד שזו החוקה הפנדל מוצדק ב100%.

הוא לא יודע לקרוא.

אני לא מבין מה אתה לא מבין, אם היית שביט עוד אפשר היה להבין למה אתה לא מבין.

לא אמרתי שמישהו הצדיק או לא הצדיק אצלכם או אצלנו, רק התייחסתי לעניין שאם זה היה הפוך כמה חברים אצלכם כולל אחד, מספר סיפורים ידוע ומטרונום בשעות פנאי מאוד מסויים היו מתחילים לספר על מזוודות כסף ושחיטות ומתחילים לשפוך נהרות של דמעות.

דמיטרי, הוא גם לא יודע לכתוב. אני אנסה לעזור לו.

שחיטות-פעולה של שחיטה. למשל-שביט שוחט את טיטי במחיקות הודעות בפורום של ברצלונה.

שחיתות-מצב שבו אדם מנצל את הכוח שלו למשהו לא מוסרי. למשל-שביט המושחת מוחק לטיטי מלא הודעות בפורום של ברצלונה.

וכרגיל, אתה שקרן. לא כתבתי אף פעם על מזוודות. לך תספר לילדים פה שעכשיו אנצ׳לוטי מאמן יותר טוב מאלונסו, עוד חודש נשמע שזה מה שתמיד טענת.

החוקה אפורה. מדברת על יד במקום לא טבעי, אבל לא מגדירה מה המקום הטבעי של היד כשהמגן באמצע הסיבוב ומנסה בתנועה אינסטינקטיבית לצמצם פגיעה בראש.

גם לא מגדירה איפה אמורות להיות הידיים כששני שחקנים עולים לכדור גובה, או איפה אמורות להיות הידיים בגליצ’ים. זה הכל תחום אפור, כבר ראיתי פנדלים על פחות ממה שעשה אלונסו, ולא פנדלים כשהידיים יותר רחוקות מהגוף.

למה ככה ?

הרי כולם פה מכירים אותך טוב, ומכירים את השטויות שאתה שופך פה על השיפוט(ובכלל), השחיתות(:sweat_smile:), השוחד ופרז, אני לא צריך לשקר או לספר להם סיפורים, כולם כבר יודעים מי אתה, אני רק השתמשתי במקרה הנוכחי כדי לשים עלייך זרקור קטן כדי לראות אותך מתפתל וצועק זאב זאב בפעם המי יודע כמה, לספר סיפורים ולהמציא שקרים חדשים כדי לנסות להסתיר שקרים ישנים, אתה מבחינתנו אתנחתה קומית, קוריוז, קריקטורה מגוחכת, זה הדבר הפרודוקטיבי החיובי היחיד שאתה מביא לפורום, גורם לנו לחייך ולהרגיש יותר טוב עם עצמנו.