הפורום שלנו :: די עם הספאם !

לא הבנתי מי המנהל בפורום של ברסה?

לאור ההצלחה הכבירה של הסקר אני רוצה להעלות הצעה נוספת לסדר היום

• תומך בנסיגה מלאה מהגדה ומרצועת עזה וחלוקת ירושלים
  • תומך מאוד בנסיגה מלאה מהגדה ומרצועת עזה וחלוקת ירושלים
0 מצביעים

פלוס טוויסט: מדובר בנסיגת כל הפלסטינים מרצועת עזה ולא רק חלקם, וחלוקת ירושלים לאוהדי בית"ר ואלו שלא אוהבים כדורגל.

טוב, אז בנוק אאוט של 90-10, המחק מסיים את דרכו… :slight_smile:
viva la libertad carajo!

כן, אחרי שחירבת את הפורום סדרתית במשך שבועות + עשית אביוז מטורף למדיניות האין מחק - גם אצלנו כמה משתמשים הידרדרו לבולשיט קונספירטיבי, שאפילו אין לי כלים להתמודד איתו. אני חושב שזה מפגר גם כשזה מגיע מאצלנו, למען הסר ספק, וגם כתבתי איפשהו שמגיע לפלורנטינו כל מה שהוא יקבל עכשיו - אבל זה לא מעניין אותך, כמובן. מקווה מאד שאתה גאה.

רציתי לכתוב על זה גם אני…

חורה לי שהשיח התדרדר למקום הזה ורציתי לכתוב שזה מבאס, אבל…

מצאתי שאני לא יכול לכתוב על איך הגענו למצב הזה מבלי להזכיר שאנחנו אוהדי ברצלונה סובלים כבר שנים מהטפות מוסר ובנוסף נהנים כבר שנים מהכינוי ״בכיינים״ שהצמדתם לנו על כמה וכמה סיבות שראיתם לנכון, כולל זו שבהקשר השיפוט.

אתה @Paco-Pavon גם חלק מהצד המנגח שבמשך שנים תרמת לסתימת פיות והעלבות מתנשאות שכתובות יפה, אבל בסוף היום הן עדיין העלבות מתנשאות.

כשלעצמי זה לא מזיז לי. לא אכפת לי מה חושבים על הדעות שלי אוהדי ברצלונה או אוהדים נייטראליים, ולכן עוד פחות אכפת לי מה חושבים אוהדי מדריד.

אז ישבתי לכתוב, והבנתי שבלי להגיד את האמת שהיא הבסיס למה שקורה היום בפורום - שאוהדי מדריד הביאו אותנו למצב הזה אחרי שנים של הקנטות ומחיקות, אי-אפשר באמת לדבר על מה שקורה עכשיו. אז מחקתי את ההודעה והמשכתי הלאה.

הבנתי שהפתרון היחיד הוא לתת לאוהדים להוציא קיטור על האבייוז שאתם עצמכם עשיתם במשך שנים לכוח שיש לכם כמי שמהווים את הרוב בפורום, הן מבחינת משתמשים, והן (חשוב יותר) מבחינת מנהלים.

אז מה זה כמה שבועות של שביט לעומת כמה שנים שלכם?..

ולכן מחקתי את ההודעה שרציתי לכתוב. אין בה בשורה. תעיפו מבט אחורה לדבשת שאתם סוחבים, תתעלמו לקצת זמן משביט שמוציא קיטור ותחזרו קצת יותר בני-אדם. זה ייטיב לכולנו. אני כבר מחכה לזה כי באמת שלא כיף בפורום כרגע…

יוסי - תראה מה אתה כותב פה… אני אישית ומנהלים נוספים קיבלנו את הנרטיב שלכם והעלמנו את המחק, לא כטובה ולא כלום כמובן, אלא כי קיבלנו לפחות חלקית הרבה מהביקורת, והתגובה של כולם כמעט היא להיות יותר אגרסיביים, יותר עוקצניים, לכתוב יותר הודעות זבל ולהטריל יותר בפורום השכן (גם אוהדי מדריד, למען הסר ספק). מה אני אמור לעשות עם זה?

באופן כללי חבל לי שזה מה שאתה חושב, אבל זכותך. תמיד ניסיתי להיות פתוח לשיח וביקורת, יכול להיות שנכשלתי, לא יודע. בינתיים ההרגשה היא שאתם רוצים רק לנקום ולא בקטע של לשפר את התוכן פה.

א. אני ניסתי להזהיר שהמצב יום אחד יתהפך בחרתם לא להקשיב לי . שביט עושה מה שאתם עשיתם לנו במשך שנים פה בפורום רק בצורה יותר “ערסית”

הפיתרון הוא מאוד פשוט, תנו לכל פורום מנהל מקומי ( פורום מדריד מנהל מדריד ) פורום ברצלונה (מנהל ברסאי ואני מדבר על מנהל ברסאי אמיתי.) כל מנהל ינהל מדיניות שתקבע ע"י חברי הפורום המקומי. כולל מדיניות המחק. בפורום הכללי המצב הנוכחי יכול להמשיך.

כתבתי את זה גם לפני ההצבעה ולכן לא השתתפתי. לא מאמין ב0 מחק צריך איזה מינמום של ניהול. אל תתערבו לנו בניהול הפורום שלנו ואנחנו לא נתערב לכם.

אפשר עדיין להחזיר את השעון לאחור רק צריך לרדת מהאגו .

זה לא שקיבלתם יותר, פשוט הפסקתם למחוק.
הטענה הייתה שזה חד צדדי.

אני מסכים, כרגע דיי מחורבן פה כי אנשים מרגישים שהם סופסוף יכולים להוציא קיטור על שנים של הצקות לא סימטריות וניסיונות מוזרים לחנך אותנו אוהדי ברצלונה.

תסתכל על זה כעל אובר-שוט התחלתי שמתקיים בהתחלה שאחרי כל שינוי. אני צופה שזה ידעך ויתייצב.

שוב: באתם עם שיח ענייני, דעות מנומקות וכתיבה רהוטה והוגנת, אבל זו הייתה מעטפת גבוהה למה שנתפס בצד שלנו כהטפות מוסר לא הוגנות ולא ראויות.

הרעיון של נטישת הפורום, רעיון שאני ממתנגדיו אגב, הוא לא גחמה ולא הכרזה שנועדה ליצור אקלים ללא מחק. זה רעיון של אנשים שכבר נמאס להם לשמוע שוב ושוב דעות מתנשאות וצבועות ורוצים ליהנות מהשיח על הקבוצה האהובה שלהם מבלי שיצטרכו להסביר שוב ושוב למה ברתומיאו הוא הנשיא הכי גרוע שהיה לברצלונה וכמה הוא פעל במועדון כמו גיס חמישי. למה וואלוורדה מאמן בינוני שלא מתאים לברצלונה גם אם הוא לקח אליפויות. למה שופטים דופקים אותנו כשאנחנו מכוסחים ברמות של UFC ובסוף המשחק אנחנו יוצאים עם יותר צהובים מהקבוצה המכסחת.

באמת שאנחנו לא צריכים לבוא ולתת לכם תשובות על זה שבוע אחרי שבוע. אם הייתה בכם קצת יותר ענווה כשאתם באים לשיח, אז לא היינו במקום שאנחנו נמצאים בו.

אני באמת מקווה שהרטט הזה יתייצב על שיח נעים מחדש, כשהפעם הוא יצטרך לכלול יותר הגינות משני הצדדים.

מחכה…

הטענה הזו שגויה והיו תמיד יותר מחיקות בצד המדרידאי, אגב. פשוט כי רוב המנהלים מסתובבים שם יותר. אבל זה לא משנה, אני מתעניין במה רוצים קדימה (כמו ההצעה של משה) כי המצב הנוכחי גרוע מאד בעיני.

אפשר להמשיל את המצב בפורום ליחסי ישראל-עזה.

יש צד שיודע לאורך שנים שמותר לו הכל, כי הוא מקבל גיבוי מלמעלה. אז הוא יכול לירות רקטות בדמות העלבות, להפריח בלוני תבערה בדמות הטפות מוסר, ובגדול לעשות מה שבא לו. ועוד לדרוש מהצד השני לומר שזה גשם.

ואז פעם בכמה שנים נשבר לנו ואנחנו יוצאים למבצע צבאי, אבל כמובן שדוד ביידן עם המחק סוגר את הכל, כדי שחלילה החמאס האהוב שלו לא יפגע.

אבל הפעם יש מלחמה אמיתית, וכן, זה נראה כמו חרא כי סוף סוף חמאס מקבל אותו דבר ממה שהוא האכיל אותנו שנים.

נ.ב. יש פה איזה 2-3 משתמשים בפורום המדרידאי שאני כן מעריך, אבל הם בדיוק אותו מיעוט כמו ה"בלתי מעורבים" שמסתכלים מהצד על חמאס עושה טרור במשך שנים ולא מנסים לצאת נגד זה.

נ.ב.2. חבל לי שיש כמה אנשים שהיו ממש נגד העזיבה, ובגללם היא לא יצאה לפועל. היה יותר טוב לכולם אם הייתה היפרדות אמיתית. בניגוד לפתרון המטורלל של השמאלנים, פה אין שום סכנה ביטחונית. רק שקט אמיתי לצד שלנו.

רומנו עדיין מוחק ומתוך השניים היחידים שהצביעו נגד הסקר הוא גם מודע לכך שזה אסור.

חביבי, במקום להאשים אותי תעלה את הרמה של הדיונים המביכים אצלכם. איך לעזאזל אתה רוצה שאני אגיב לדעה כמו ״מותר לקלל שופטים הם טועים מלא״?

אתה כועס על הבנאדם הלא נכון. אני אפילו קצת פגוע שתדע.

בסופו של דבר זה פורום שמציגים בו דעות שונות. מה שאני רואה פה זה אנשים שלא מסוגלים לקבל דעות שונות. כשהיה דיון רציני דיברתי כדורגל ואפילו בניגוד לרוב האנשים פה הסכמתי עם אוהדי ריאל שהגיע פנדל אחד על ויניסיוס. כשמשתמש שלכם מזלזל באינטליגנציה של כולם ומציג טענה שזה בסדר לקלל שופטים, אני לא רואה דרך אחרת מלבד לצחוק עליו. למעשה, ההודעה שלו בכלל לא צריכה להיות פה מרוב שהיא מנותקת. תחזירו את המחק למקרים כאלה.

אז הרגשתם שאתם מקופחים והבאתם את החבר שלכם מבארסיה מאניה לעשות פה טרור… ואז אתה משווה את אוהדי ריאל פה לחמאס? הגיוני בסך הכל.

וואו וואו בוא נרגע! אני ממש לא החבר מבארסה מאניה הם סתם ילדי שמנת עם נזלת באף. עכשיו אני באמת פגוע!

כבר פעם שניה שאתה נפגע ממני… חשבתי שלוקחים הכל בקלות.

בעיני, במקום לחשוב מה היה אפשר לחשוב מה יהיה … איך פותרים את המצב בלי לשבור את הכלים.

אני מציע :

א. לבצע את מדיניות המחק שאני הצעתי למעלה.
ב. הפרדה זמנית וקצרה ואני מדגיש על זמני, בין שתי מחנות האוהדים עד שהמצב ירגע.

והכי חשוב להבין זה פורום. ללכת לריב אחד עם השני על קבוצות כדורגל שלא באמת שמות זין עלינו ועוד אחרי שביעי באוקטובר זה בעיני מטומטם.

עכשיו אני קולט. הבנת שטעית ואתה לא יודע איך להגיב. טיפסת על עץ גבוה מדי כשטענת טענה מסוימת על אוהדי ריאל שהם לא בוכים על שיפוט ולא חושבים שיש משהו נגדם בכוונה, כמה טעויות שיפוט כיביכול הראו לך שאתה טועה ואתה בוחר לתקוף אותי אישית. אני הגורם לכך.

זאת ממש רדיפה פוליטית. לא יותר קל להוריד ראש ולהודות שטעית ולא לבוא אלינו להטיף מוסר יותר?

שלך, שביט.
מר אובייקטיביות.