הפורום שלנו :: דיי עם העריכות

לא יודע למה אבל ערק תמיד יזכיר לי את הסצינה הזו מיורוטריפ

אפשר להריץ אונליין בינתיים אם מישהו בעניין

לא יודע ולא מצליח להבין את היחודיות של הערק, כלומר, את היחודיות שלו אני מבין רק מדי לא מוצלח ומדי לא מתוחכם.

יין, וויסקי, בירה, ובטח קוקטיילים מעניינים. ערק וודקה זה כל כך בעעעע

כל אלכוהול לטעמי זה בעעע. מעולם לא הבנתי למה אנשים משוגעים על בירה. מר ומגעיל. ראיתי לפני איזה שנתיים פרק מסדרה דקומנטרית על ג’ק דניאלס, כשיצאתי עם חבר אמרתי זה הזדמנות לנסות לטעום את זה. טעם כזה מגעיל לא טעמתי מימיי.
ערק אני לא מסוגל אפילו להריח.

ג’ק דניאלס זה וויסקי גרוע… סתם כי העלת.

ערק שישי צהריים זה יופי דבר

כל הדיון הזה אולי יותר מתאים לתרד ה"בואו לאכול איתי"

אבל וויסקי טוב עם קרח זה דבר מדהים ובירה כמה שיותר כהה יותר טוב.

אני זוכר אותי ואת @dkaro משחקים באונליין בפיפא 1948 (כי זה היה מזמן, סטגדיש).

לא שיחקתי בכלל המשחק הנוכחי ואולי שנה וחצי לא נגעתי. די מאסתי.

1000152088

מישהו פה גאון עם הומור…

בוא נעשה הימור, מי בעל ההומור שפתח חשבון של לייזר…

אני שם מהמר על @EHUD או @Uriah איל זה קל מידי

אתה לא חזק בהימורים אני מבין

אני גרוע סתם ניחשתי חח

רציני? אני אשכרה אופציה למישהו שפתח משתמש פיקטיבי?

אפילו לי יש גבולות.

לא חשבתי עליך עד שהכחשת…

מדויק לחלוטין. בגיל 18 אתה הרבה יותר מועיל לכל פלטפורמה מאשר בגיל 36. ברגע בו זרימת בני ה18 נגמרת המצב בו בני 36 מתגעגעים לגיל 18 - ומסיקים מכך מסקנות מגוחכות לעיתים - בלתי נמנע. אין דרך קדימה. זו הכחדה המונית וכל הדינוזאורים הולכים למות, גם כאלו שהיו להם 20,000 משתמשים מחוברים בכל רגע נתון (אני חושב שבספורטאנטר השיא היה כמה מאות?).

מעניין מאוד.

איך נראה מישהו שנשלף מהמרתף של 8200?

והודעתך היא המיצג העיקרי.

אתה טועה כמעט בהכל ועל אף שאתה מזהה נוסטלגיה אצל אחרים, אתה לא מבין את מהותה ולא מזהה אותה בעצמך.

פורומים ב2025 הם כמו הופעה של הbackstreet boys ב2025 - שארית פליטה עייפה. זה לא משנה אם אתה ״נגדי״ או ״בעדי״: הדיון על לייזר הוא פולחן מטען דיגיטלי, נוסטלגיה שמשמעותה רקבון ומוות. הדיונים הכי איכותיים תמיד יתנהלו במקומות בהם יש חיוניות ואנרגיה ללא מחשבות או דיונים על העבר.

יש למה ולמי להתגעגע, ספורטאנטר היה חלק מתור הזהב של הפורומים כמקום בו דברים קורים באינטרנט. הדיונים היו ברמה גבוהה מאוד כי הייתה מסה קריטית של כותבים צעירים ומעניינים - כי לא היה מקום אחר לכתוב בו והפורמט הזמין אורך מסוים שהוא לא 140 תוים. פורומים היו סוג של צדקה בה Leyser כותב עבור dkaro בלי לחשוב שdkaro שווה משהו, כי הוא פשוט לא יכול למצוא את/ליצור קשר עם Uriah או Freakazoid בדרך אחרת. ברגע בו הופיעו פלטפורמות גלובליות ויעילות יותר, שגם איפשרו לאנשים למתג ולשווק תוכן באופן יעיל, הפורומים מתו. נוסטלגיה זה כל מה שנשאר.

שני הדברים העיקריים שקרו במקביל הם שהתחלת לנסות לפסק ולנסח טיעון בצורה מסודרת לצד הופעת הצורך לעשות רציונליזציה לדברים מהעבר שמפריעים לך. אתה חושב שאתה גרסה טובה יותר של עצמך כיום, אבל זה לא הופך אותך למשתתף חכם יותר בדיעבד. משאלת הלב שdkaro יכול להיכנס לפולקסווגן גולף, להאיץ ל180 קמ״ש לעבר מחלף מורשה ולהופיע פתאום בספורטאנטר 2006 כדי לפרק את Leyser בן ה19 בדיון על גאגו, גוטי או גמרא היא לא פחות מהזיה.

לפי ההיגיון המרתק הזה, לאונרדו דה וינצ׳י היה מת אביון ועלום שם לו היה נולד ב1990 כי dkaro יודע לומר לchatgpt ״צייר אישה עם חיוך מסתורי״ ו״אני רוצה לעוף, תעזור לי״. אתה בכל מקרה לא יכול להשתמש בבגרותי כדי להמעיט מערכי - פער הגילאים קטן מדי והרושם שהותרתי גדול מדי אם בחלוף 20 שנה אתה ממשיך לדבר עלי.

א. אוקיי, מי הלשין?
ב. לא יודע אם בעל הומור, אבל בהחלט גאון.
ג. מה שהעלה לי את החשד שמדובר במקור האותנטי - האיות הנכון (והלא טריוויאלי) של השם leyser.
ד. מי שהתגעגע לפורום הקודם, עוד עלול להתחרט על-כך שקיבל את מבוקשו.
ד. הכי חשוב - לייזר, האם מדובר בהופעת אורח, או שחזרת for good?

חחחחחח אין מצב שזה הוא. אבל גג טוב.

או שמא @Uriah בישל פה איזה מהלך?

א. יש רמזים בהודעה הקודמת
ב. תמיד הרגשתי שמה שכולם החמיצו איתי זה את ההומור
ג. אתה פשוט יכול לשלוח לי מייל, לא?
ד. אני לא יודע איפה אני נמצא ובכלל מנסה לחשוב על המשתמשים שאני מתגעגע אליהם
ד. אני כאן עד שאגלה איך נראים יצורי מרתף מ8200

דבר אחד בטוח - לייזר לא התבגר…:grin: