ואתה מתעלם מזה שבנוסף ל12 (שכוללים שכר ופיצוי על זה שהוא שילם את שבירת החוזה) היו לא מעט דיווחים על זה שבארסה צריכה לפצות ישירות את ההתאחדות ההולנדית על זה שקומאן לא מסיים חוזה.
אני לא מתעלם, אלא מצטט את ספורט ואת מארקה.
אני בשום מקום לא ראיתי אזכור לאיזשהו פיצוי נוסף להתאחדות ההולנדית. מה אכפת להם כמה זמן קומאן מחזיק מעמד בבארסה? את הפיצוי שלהם הם כבר קיבלו.
אבל אשמח אם תביא איזה לינק. מעניין כמה באמת הפיטורים יעלו לנו.
אם זה נשמע לך חסר כל היגיון - אז כנראה ברתומיאו עשה את זה.
לא מצליח למצוא את שאר המקורות, עבר זמן מאז. מצאתי פוסט של בארסה מאניה מלפני חודש:
אה, זה באמת פורסם לפני כמה חודשים, אבל אחר כך הופרך, כי העיתונים לא ידעו שקומאן שילם מכיסו את הפיצוי. מדובר באותם 5 מיליון.
ה 19 מיליון היו נכונים ל 2020 כי זה משכורת של קומאן לשנתיים פלוס ההחזר של 5 מיליון. עכשיו זה משכורת של שנה פלוס הפיצוי, שזה 12 מיליון.
אתה בטוח? אני זוכר שכבר כשהוא הצטרף סופר שהוא שילם את סעיף היציאה בעצמו.
בכל אופן, הבן אדם היסטוריה מקווה שהוא יקבל כמה שפחות כסף ושהוא לא יאמן יותר בשום מקום. לאף קבוצה לא מגיע לסבול ככה.
נכון, בדיוק על זה דיברתי.
הוא שילם בעצמו, אבל בארסה צריכה להחזיר לו. זה ה 5M מתוך 12M. ה 7M הנוספים זה הפיצוי על השנה. בכתבה מ 2020 שהבאת היה רשום 19M כי זה פיצוי על שנתיים פלוס ההחזר של 5M שהוא שילם להתאחדות.
הכל מסתדר.
זה 20 בספטמבר לא ספטמבר 2020. אמריקאים והדרך שלהם לכתוב תאריכים…
אה, אז מלחמת גרסאות בין רדיו קטלוניה לבין ספורט+מארקה .
שים לב שגם בבארסהמניה לא מדברים על פיצוי נוסף להתאחדות ההולנדית, אלא מדברים על פיצוי על שבירת החוזה. ספורט ומארקה טוענים שזה כבר שולם על ידי קומאן עצמו. אם היה ממשיך לעונה השלישית, אז בארסה לא הייתה צריכה להחזיר לו את מה שהוא שילם להתאחדות.
אני אשאר עם הגרסה שהבאתי כי היא הרבה יותר הגיונית. פיצוי לקומאן מורכב מתשלום על שארית החוזה שלו פלוס החזר על התשלום להתאחדות. אני לא מבין איך הגיעו ל 19 מיליון. לדעתי הם ספרו את ה 6M פעמיים, בלי להתעמק בכתבה המקורית.
גילוי נאות - אני לא קורא על בארסה בעברית מעבר לפורום הזה. רק באנגלית או בספרדית מתורגמת לאנגלית בגוגל טראנסלייט.
הפיצויים לקומאן הם 7.5. לזה מוסיפים 5-6 פיצויים שקומאן שילם לנבחרת. כך כתוב בכל המקומות. 18 היה כתוב בכל המקומות לפני שפיטרו את קומאן. ככה נראית עיתונות מגוייסת.
אגב יש גם טענה שהיה סעיף בחוזה לפיו אם קומאן ממשיך ל22-23 בארסה לא צריכה להחזיר את ה5-6 לקומאן. אם זה נכון ברתומיאו ניסה לדחוף לנו אותו ל3 שנים ולא לשנתיים כמו שחשבנו. לא יודע אם זה נכון.
לגבי צ’אבי אומר זאת כך, מהר לפני שיברח:
העונש של צ’ אבי הוא בזכות להציל את המועדון.