דרך אגב כל הדיון הזה הוא תיאורטי לחלוטין. צאבי הוא המאמן הבא. ושזה יהפוך להיות רישמי, אני יברך אותו ויאחל לו בהצלחה. אני גם לא יכחיש שזה יהיה יום מאוד מרגש בשבילי ובשביל כל אוהד אמיתי של ברצלונה לראות אותו על הקוים.
לחלוטין. כמה שאני לא בעד שהוא יגיע כרגע, אין לי ספק שהוא אוהב את המועדון ויעשה הכל בשביל שנצליח. מעבר לזה שאני ממש מקווה שהוא יחזיר אותנו ל4-3-3 ולכדורגל שאפשר לצפות בו.
אני בעד לשרוף גם את הכסא שהוא ישב עליו. לא רוצה לשמוע עליו
למה מה הוא עשה לך ? איש מקצוע אמיתי. הוא לא אשם בקומאן. יכול לעזור לצאבי.
כמו שכתבתי, אני מסכים איתך בביקורת על לאפורטה. אבל באופן ספיצפי בקיץ , אני לא חושב שהיינו יכולים לפטר את קומאן. בקושי הצלחנו לרשום את גרסיה וממפיס. וזה היה לפני המכירות והורדת השכר.
אני לא מבין למה אחרי בנפיקה לדוגמה. שלכולנו היה ברור, הוא דחה את זה עד עכשיו. אני באמת חושב שהליגה היתה יכולה להיות ריאלית אם מאמן אחר.
אני ממעט מאוד לראות משחקי כדורגל שהם לא של בארסה ונבחרת ארגנטינה. מידי פעם יוצא לי אבל אני מאלה שמכירים רק את השחקנים שמשחקים אצלי (וכשמדובר בנבחרת אני צריך את נדב ואהוד ויסבירו לי כי עובר יותר מידי זמן בין משחק למשחק ואני לא מכיר את השחקנים בקבוצות שלהם). מה שיש לי זה נקודת מבט של אוהד בארסה\ארגנטינה. בתור שכזה אני כל היום שומע על כל מיני ענקים ומדהימים שמשנים את עולם הכדורגל. דיבורים שבדרך כלל לא מחזיקים מים 3 שנים. גרמניה הייתה טובה במונדיאל אז אוזיל וחדירה הם עתיד הכדורגל. כן ראינו. במונדיאל הקודם אמבפה הוא המסי החדש הוא האלוהים. הוא חלוץ סבבה בטופ עשרים. נו שוין. עכשיו יש את אלוהים החדש הלא הוא הלאנד. נחכה ונראה. בינתיים כל מביני הכדורגל מחפשים להם אלים כל יומיים ובסוף האלים נשארים מאוד מאוד אנושיים. מי לא נשאר אנושי? מי שמחובר ברקמות. פפ לבארסה, פויול לבארסה, מסי לבארסה (תודה לאפורטה) צ’אבי לבארסה. כל השאר זה פלייסטיישן. סתם משחקי נדמה לי.
תשמעו, החששות לגבי צ’אבי לגיטימיים- אין לו ניסיון שלא בקטאר.
עם זאת, א’ הוא גאון
ב’ הוא מנהיג (מה שבא לידי ביטוי כשהיה קפטן)
ג’ הוא קרויפיסטה
ד’ הוא בלאגרונה מלמטה למעלה
הוא השחקן הכי אהוב עליי ever, סמל, ועם כל חששות והספקות מה שאני מרגיש זה:star_struck:
לא מסכים איתך הפעם, הוא היה אחד המועמדים בין השתיים והרבה הלכו עליו . העיתונאי הספיציפי הזה אני עוקב לפעמים אחריו כי הוא לפעמים מביא דיוחים על המשתלה והילדים . הוא לא שיקר פה או משהו כזה. זה כמו שנגיד והמגעים עם צאבי יתפוצצו והוא בסוף לא יהיה מאמן אבל זה לא יהפוך את הדיוחים עליו ללא אמינים. מקוה שיצא לי ברור.
הידיעה שלו הייתה כאילו קפייאס היא עובדה מוגמרת. זה היה שקר.
גם כל אלה שכותבים בביטחון שצ’אבי כבר מונה הם שקרנים. זה עוד לא קרה.
7 מיליון בעצם, שזה המשכורת שלו לשנה הזאת. בנוסף בארסה צריכה להחזיר לו את ה 5 מיליון שהוא שילם מכיסו להתאחדות ההולנדית כדי לעזוב לבארסה (לברטומיאו כנראה לא היה כסף לשלם, אז הוא ביקש מקומאן הלוואה). ברוב המקומות אתה כנראה תראה מספר 12M פיצוים, אבל בעצם זה 7.
לפי מה שהבנתי לפטר את קומאן עולה 12 ואז צריך להוסיף 7 להתאחדות ההולנדית. זה מה שאני הבנתי עד עכשיו.
ויש נקודה שלא מפסיקים לשכוח פה, שברצלונה צריכה עוד לשלם פיצוים לקיקה והצוות שלו (זה יגמר בבית משפט כנראה) ולדעתי גם לואלורדה יש עדיין חוב שצריך לשלם, אבל לגבי האחרון אני לא בטוח.
לא הגיוני שהפיטורים יעלו יותר מהמשכורת. קומאן בשנה האחרונה לחוזה ולא מרוויח 12 מיליון.
אתה מוזמן לקרוא פה FC Barcelona | ¿Cuánto cuesta echar a Koeman?
יש גם כתבה דומה במארקה.
ה 18-19 מיליון שהוזכרו כאן היו נכונים לשנה שעברה.
הפיצוים שעדיין צריכים לשלם לסטיין לא קשורים לכלום. זה על ברטומיאו, עוד אחד מהטריקים שלו כדי שההוצאות לא יהיו במשמרת שלו. בדיוק כמו ה 5 מיליון שקומאן שילם מכיסו להתאחדות ההולנדית, כל התשלומים הדחויים, חוזים שעולים עם השנים, וכו’.
שומר את זה לרגעים קשים. לימים בו לצ’אבי ילך קשה ואני אצטרך “לסנגר עליו” כשהאשליה תפגוש את המציאות.
זה הולך להיות קשה ברמה האישית. אהבתי מאוד חלק משחקני העבר שמונו למאמנים, אבל לא היה לי באמת אכפת להפריד ולהגיד:“אז מה אם הוא היה שחקן פה, הוא לא שווה את ההשקעה כמאמן” אבל יש שחקני עבר, ויש את צ’אבי.
צ’אבי השחקן היה יחד עם אינייסטה כל מה שטוב בכדורגל של ברצלונה. זה השחקן שאני הכי אהבתי במדים של בארסה, והוא אחד מהחורים בקבוצה אותם לא הצלחנו למלא מעולם. העזיבה שלו הייתה לחלוטין תחילת הסוף עבור בארסה ההיא שהייתה יוצאת דופן. הוא אחת האגדות הכי גדולות בתולדות המועדון.
יהיה מה שיהיה, לראות אותו נופל יהיה קשה, אז נותר לי רק לקוות שהוא יצליח. בהצלחה צ’אבי!
חוץ מזה שמעבר לשכר שקומאן צריך לקבל במלואו, והכסף שהוא שילם להתאחדות ההולנדית כדי לשבור את החוזה (שאנחנו צריכים להחזיר לו כי ברתומיאו), יש גם את עניין הפיצוי הנוסף להתאחדות ההולנדית כי ברתומיאו.
דימטרי לא כל כך הבנתי מה ברתומאו קשר לתשלום, קיקה לא חתם איתו באופן אישי אלא חתם עם ברצלונה ובסוף השנה הוא אמר שברצלונה לא שילמה לו פיצוים ואפילו לא מתיחסת אליו.
ההבדל בין צ’אבי (ופפ) לפירלו, זידאן ודומיהם הוא שמצ’אבי מצופה לאמן בדרך כלשהי. פירלו וזידאן היו צריכים להמציא את עצמם, סגנון משלהם, שלא מזוהה עם המועדון שלהם. צ’אבי מגיע לבארסה כדי לשחק בדרך של בארסה. זה הרבה יותר ספציפי מש"זידאן שיחק בדרך של ריאל".
לכן יש תחושה שצ’אבי הוא רק השליח הנבחר, אחת הסיבות שצריך להיות סבלני כלפיו.
אז תביא לינקים או צילום חוזה שמפריך את מה שאני אמרתי. אני לפחות מסתמך על 2 עיתונים גדולים בספרד.
ברטומיאו רצה לדחות את כל התשלומים האפשריים כדי שזה ייפול על ההנהלה הבאה.
אחד זה אי תשלום פיצוים לסטיין בזמן.
שני זה אי תשלום פיצוים להתאחדות ההולנדית עבור קומאן. במקום לשלם, הוא ביקש שקומאן ישלם מכיסו, ובארסה תחזיר לו אם יפוטר במהלך השנתיים הראשונות שלו בחוזה.