הדיון על שם "הארי מגוויר " : חדשות מחוץ למגרש וביזאר

עד שמעניין בפורום יונייטד :unamused:

https://twitter.com/mufcMPB/status/1717578219841327532?t=ANkcbUG0g2L9gITxu4__iA&s=19

עוד קצת רוח שטות מצד ההתאחדות האנגלית.

ראוי לציין שאוננה בעצמו פירסם את הציוץ הבא:
https://x.com/AndreyOnana/status/1717591423602643055?t=mvX55DnUz5dFpSZ1FtMaBA&s=08

החולי נפש הגזענים יענישו את גרנאצ’ו בכל אופן, כי לא ייתכן שהוא לא התכוון לאדם שחור כשפירסם גורילה.

היה צריך לצייץ שחמאס זה ארגון שיחרור לאומי ו free plastine אף אחד לא היה אכפת שם. אבל חס וחלילה שיפר את חוקי הרגישות הפרוגרסיבית.

המערב נפל

אחרי שער של הוילונד, אני מצפה מגארנצ’ו לפרסם אורנגוטאן.
רוצה לראות איך ההתאחדות תגיב אז.

הוילונד נוצרי לבן וסטרייט לפי חוקי הפרוגרס, הוא מטבע היותו לבן נחות וגזען ואין עליו שום הגנה.

זה חוקי פוליטיקת הזהויות.

GOAL | Bruno Fernandes | Arsenal v Manchester United | Third Round | Emirates FA Cup 2024-25
הגול של ברונו מול ארסנל הציג לא פחות מטכניקה אלוהית של הקפטן החביב שלנו, שבוע אחרי שהקפטן הקודם הארי מגווייר החמיץ מצב קצת פחות קשה מול ליברפול (ואי אפשר להאשים אותו. מצב מאוד לא קל). מגווייר בתגובה:

image

איזה מלך

הומור עצמי זה תמיד חשוב. במיוחד אצל אנשים/שחקנים כמו מגווייר.

אז הארי מגווייר לא זומן לסגל נבחרת אנגליה למונדיאל. אני בכלל לא בקיא באיך טוכל משחק בנבחרת, אבל אחרי העונה הטובה של הארי והחוסן המנטלי הדי מדהים שהציג בשנים האחרונות, ולאור רשימת הבלמים האלמונים שכן זומנו, קשה לי לא להתבאס בשבילו. עשה כל מה שיכל מבחינה אישית - היה חלק חשוב מקבוצה טובה מאוד בסך הכל, נתן שערים חשובים והוביל על המגרש ומחוצה לו.

לוק שואו גם לא זומן, וזה קצת מצחיק. השדר במשחק אתמול אמר שלוק שואו פתח העונה בכל משחקי הפרמייר ליג של יונייטד. אני עדיין מתקשה להאמין שזה נכון. בכל עונה אחרת היה פצוע חצי עונה ±, ואז במונדיאל/יורו שיחק את כל המשחקים בכיף ואף הצטיין. דווקא כשהוא שומר על כשירות עונה שלמה הוא מקבל ברקס בנבחרת. כבר אין לי כל כך סנטימנטים לשואו, אבל טוכל פספס את העובדה שבכל הנוגע למשחקי נבחרת מדובר ברוברטו קרלוס בשיאו?

ננצל את הבמה להמשך דיון על הזימונים מעוררי המחלוקת - איזה כיף שפודן הילדחרא בחוץ, כיף כמעט באותה מידה שפאלמר בחוץ, והכי כיף שראשפורד בפנים (בינתיים). כמובן שגרינווד מוקצה מהמדינה המטומטמת שלו (היי אצילי ומיכה) אבל אף אחד לא ציפה שיכנס. בלב קצת כבד על הארי קיין, אאחל בכל זאת לנבחרת אנגליה לעוף הביתה כמה שיותר מהר.

דווקא אתה מכולם היית אמור להבין ראשון איך דבר כזה קרה - בסה"כ התממשות מלאה של התיאוריה שלך:

זו אקסיומה: שואו וראשפורד לא יכולים להיות כשירים במנצ’סטר יונייטד בו-זמנית.
אחרת - יונייטד תיראה טוב לאורך זמן, ועוד עלולה להצליח ספורטיבית בסוף, רחמנא ליצלן.

ראשפורד עזב - אז עכשיו, שואו יכל סוף-סוף לחזור לחזור לכשירות מלאה.

אלישע, מאיפה שלפת את ההודעה הזאת???

זו תיאוריה יפה ואני מעריך את השליפה, אבל ראוי לציין שלוק שואו פצוע כרוני כבר מאז שהכדורים היחידים שראשפורד היה משחק איתם היו גולות בבית ספר, בערך.

מה שכן - טוכל יכל להרוויח את שניהם באגף שמאל לעשר דקות, חבל.