תלונות על אוהדי ריאל בפורום בארסה

כתבתי אוהדי ריאל . מבחינתי מה ששבר את קש הגמל, התחיל שאתה התחלת להאשים אותנו שאנחנו מושפעים ממונדו דפורטיבו והתקשורת המקומית והתעלמת ממה שאתה אפילו כתבת ש"רוב הפורום הסכים שהיה פנדל" . או שאני מדמיין ולא כתבת את זה.

דרך אגב עכשיו אני שם לב שאתה עשית בילבול עם הציטוטים אני התיחסתי אליך בזה (אתה לא יחיד):

לציטוט שהוספת לא התיחס אליך בכלל…

יש פה קבוצה שלמה של אוהדי ריאל שבכל נושא ונושא אני מוצא את אותם תמיד בצד של ההנהלה, הפלא ופלא פעם היחידה ששמעתי אותם אומרים מילה אחת רעה על ההנהלה , זה שפיטרו אות ואלורדה. משהו שאני חושב שלפחות 95 אחוזים מאוהדי ברצלונה עשו יום חג שפיטרו אותו.

רק בשביל השעשוע לפני שנה או משהו כזה שלחתי הודעה @Aragones בואטסאפ (בתקופה שהמחשבה שמסי יעזוב היתה דימיונית) שבמקרה שמסי יעזוב בגלל ההנהלה , יבואו אותם אוהדים של ריאל, ונתתי לו שמות, ויגנו על ההנהלה. אני חושב שצדקתי ב100 אחוז. הוא יכול להעיד על זה.

ממש צירוף מקרים.

ונקודה לסיום:

אני הכנסתי את ההודעה של בארסה סטורי בשביל שיהיה שיח על נושאים טקטים ולא שיפוט, שעל זה אוהדי ברצלונה צריכים לכתוב, אז למה החפירות שאחרי?
כמו פינג פונג של יגמר לעולם

ואני מצטער , דימטרי צודק במאה אחוז. אם דימטרי חושב שהשיפוט לטובת ריאל מדריד זה זכותו המלאה. טועה או צודק זה העסק שלנו. אתם לא צריכים להתערב בזה.

יש פורום ספרדי. אתם יכולים שם להכנס בו. הוא לא חייב לתת לכם הסברים.