נבחרת ספרד :: אלופת אירופה הגאה| מפסידים בפנדלים בגמר ליגת האומות

זה למשל מאתמול, עוד קשקוש מבית היוצר של הפייסבוק של בארסה מאניה:

אף עיתונאי או אוהד נבחרת ספרד לא שמח שהנבחרת עפה הביתה כל כך מוקדם אחרי טורניר מביש כזה, הם אמיתיים? ספרד הייתה צריכה ויכולה להגיע יותר רחוק משמינית הגמר ולעוף נגד מרוקו. אם אין סגל לזכייה בטורניר אז אין מה לנתח ואין מה לדון? איפה היושרה המקצועית שלהם עם כל הטעויות שלואיס אנריקה ביצע? הזחיחות שלו? בשעתו כשמונה כלל לא הייתה לי בעיה ואני חושב שהוא מאמן טוב. אבל שיפסיקו לגנוב דעת עם “חצי גמר יורו” וכן הלאה כשניצחנו משחק אחד ב-90 דקות.

טוב שלואיס אנריקה הלך, שני קמפיינים זה מספיק. הייתה מגיע לו עוד הזדמנות ובכלל הזדמנות אמיתית אחרי הטרגדייה עם ביתו ז"ל. בתקשורת כתבו משהו והזכירו את איניאקי סאנס שהוקפץ גם הוא מנבחרת צעירה וביורו 2004 הנבחרת הייתה גם כן חרבנא, עם ז’ולן לופטגי זה כנראה היה מצליח יותר. חיכיתי לראות את מרסליניו מקבל את הקרדיט אבל אני עומד מאחורי לואיס דה לה פואנטה שהיה המועמד המוביל מלכתחילה כפי שנכתב. ברגעים הקריטיים לואיס אנריקה לא היה כפי שהיה כשחקן או כפי שניסה לשדר - הוא לא היה אמיץ והנבחרת קפאה. הוא רצה בהצלחת הנבחרת אני משוכנע. מקווה שהמאמן הבא לא יהיה מקובע ושיגדל פה דור יותר טוב של שחקנים.