נבחרת ספרד :: אלופת אירופה הגאה| מפסידים בפנדלים בגמר ליגת האומות

תשמע זה גם לא שיש לך נניח שני חלוצים תותחים בסגל ואתה אומר שכדי לא לגרום לעוול למישהו או שיש אפשרות לשפר את הנבחרת אז בוא נוריד אותו לספסל ונשנה סגנון, מעבר לכך שזה ה-DNA של ספרד. עד עכשיו הוא כבש בגמר היורו נגד אנגליה, שער ובישול נגד צרפת בחצי גמר ליגת האומות, שער נגד הולנד ברבע גמר ליגת האומות, אם אתה ממש רוצה גם יש שער ובישול נגד גיאורגיה בשמינית גמר היורו אם כי זה לא היה כוחות. זה לא רע

@Ariel, אבל אני לא יודע כמה זה ייתן משהו שקוקורייה יהיה בעמדה גבוהה כל כך, וניקו אוהב את הקו. קוקורייה לא ניחן ביכולות התקפיות כאלו. הבסיס גם הוא אותו הבסיס מהיורו וזה עבד מעולה. שיטת המשחק, ההרכב די קרוב לזה. כמובן שבלי דני קרבחאל ועם חלוץ אחר בחוד.

אנחנו לא מסכימים על איסקו VS דני אולמו בגדול, למרות שאני כן אגיד שאולמו גולר טוב יותר ומצטרף נהדר לרחבה וזה משהו שלא הייתי מזלזל בו. כשאתה כובש או מבשל כל מאה דקות בערך בבטיס זה מרשים מאוד, בברצלונה זה קצת יותר קל לעשות את זה אני חושב.

לגבי הגול הראשון - היו שם סדרת טעויות של כל ההגנה הפורטוגלית בערך. לא שה-2:2 של פורטוגל היה מהלך כדורגל לתפארת, ועדיין. זה לא באמת מהלך גאוני כמו שלאמין הרגיל אותנו. הוא גם כלי קטלני מחוץ לרחבה ואתמול לא הרגשתי את זה. בעיטה ראשונה בדקה ה-60 בערך - נדמה לי, ואני חושב שהייתה עוד אחת, שתיהן לאמצע.

אני לא אומר שקוקורייה מגן התקפי מדהים(למרות שהוא יודע לעשות תנועה), אלא מציע רעיונות שהיו מקדמים את ספרד(הוא לא יכול לבצע את זה? אז שים את גרימאלדו).
אני גם באופן אישי לא הכי התלהבתי ממה שראיתי ביורו, ורואה את זה חוזר על עצמו בטורניר הזה.

אני לחלוטין לא מבין את הרעיון של לשחק עם 2 שחקני כנף, 2 קשרים אחוריים, 2 מגנים הגנתיים וחלוץ מזויף.
זה נראה כמו סלט של רעיונות היפסטריים בלי קשר אחד לשני.
מספיק היה להכניס קשר התקפי במקום רואיז וכבר פתרת לא מעט מהבעיות במכה אחת.
הדרישה מפדרי, לאמין וניקו הייתה גדולה מדי. הם היו צריכים עזרה.

נ.ב.
לא טענתי שהגול הגיע ממסירה גאונית של ימאל, אלא ממהלך שמוכיח את טענתי: ימאל צריך תנועה, וכשיש אז הוא מצליח לדחוף את הכדור פנימה ואז יש מצבים או סיטואציות שבהן היריבה טועה.

לאמין חוטף הרבה כדורים עם הצעדים הארוכים שלו, ועדיין הוא ממש לא מחויב הגנתית זה לא סותר. הוא ממש עושה טובה שהוא יורד למטה. לא יודע איך אתה חא רואה את זה.

הוא שחקן סביר כמו שאמרו פה, אבל צריך להוסיף שביורו (באופן מפתיע מאוד) הוא היה מעולה.

אני חושב שגם בברצלונה וגם בנבחרת שכחו קצת שימאל הוא סך הכל פאקינג בן 17, יהיה לו משחקים יותר טובים וכאלה פחות טובים וזה נורמלי בגיל שלו.
זה שגם בקבוצה וגם בנבחרת הכל כבר על הכתפיים שלו יכול רק לפגוע בו גם ספורטיבית וגם נפשית, וכל הקמפינים האלה לכדור הזהב נראה לי רק מעלים את הלחץ, צריך שיהיה סביבו צוות שיידע לטפח אותו כי כרגע גם בהתנהגות הוא עדיין ילד.

אין לי תלונות על היכולת שלו, רק על המחויבות שלו. אבל היו לי כאלה גם על מסי, זה לא הפריע לו להפוך למה שהפך. פשוט לי זה מוריד מהשחקן.