דיברתי עליהם. אני לא רואה סיבה לחזור על כך בכל הודעה.
אעשה תקציר ואם תרצה הסבר נרחב יותר אפרט:
יש לנו מספר רב של שחקנים בקבוצה שנשרפו מהר מידי!
זה לא אומר שהם הטובים בעולם, אפילו לא שמקומם בריאל, גם כנראה שבעולם מושלם הייתי מצדיק את אותה שריפה, אך בפועל הערך שלהם יורד ואז במקום למכור אותם אנחנו נאלצים לתת אותם בחינם, ואפילו בסוף מוצאים את עצמינו משלמים להם את המשכורת בזמן שהם כובשים שערים בטוטנהאם.
תמיד גם לשחקנים יש אחריות כמובן (בעיקר לשחקנים). אבל זידאן היה שורף שחקנים בלי לחשוב פעמיים וזה גומר לנו אותם!
תגיד לי מתי הייתה לנו כמות כזו של שחקנים שרצינו להפטר מהם ולא היה להם בכלל ביקוש אפילו בפאקינג חינם?!? איסקו, מרסלו, בייל, אודריוסולה. 4 שחקנים שאנחנו בחינם לא מצליחים למכור.
יוביץ הצליח בחודש תחת זידאן להוריד את שווי השוק שלו מ60 ל0.
אודגור הפך משחקן בהרכב השנה של הליגה לשחקן שנראה כמו הצל של עצמו.
יורנטה נמכר כי הטיל ספק במקצועיות הבחירה באנזו זידאן להרכב על חשבון טובים ממנו (פייר? צדק).
חאמס נמכר בגל סכסוך אישי ומשחקן של דאבל פיגורס הוא שחקן שרק במזל נפטרנו ממנו (לא בזכות זידאן הצלחנו להפטר ממנו כי זידאן עשה כל שביכולתו כדי שגם חאמס ייכנס לאותה רשימה).
רגילון מגן טוב מאוד, בטח שיותר טוב ממרסלו של 2019 (ושל 2020 ו2021) ועדיין זידאן בחר במרסלו בעל המשכורת הגבוהה על חשבון רגילון ופספסנו.
יש פה איזושהי הגנה אוטומטית על זידאן לא משנה מה אומרים עליו.
זידאן מאמן נהדר, אך יש לו המון מגבלות! שימו אותו בריאל של אמבפה והאלאנד והבחור יהיה הכי טוב בעולם. שימו אותו בקבוצה בבנייה ולא תראו התקדמות. והנה היום אנחנו אחרי איזור ה400 מיליון השקעה לא באמת נראים טוב יותר מהקבוצה של לופטגי (בטח שלא נראים טוב יותר ב400 מיליון).
כן! כולנו שמחנו שאולי נצליח להפטר מבייל סוף סוף, ממש לא רצינו פה הארכת חוזה. כל מי שראה את ריאל ובייל ידע שהוא לא שחקן לסמוך עליו!
פשוט פרז מכר לנו אותו כרכש לצד אסנסיו אחרי מכירת רונאלדו בגלל ההשקעה באצטדיון.
איש בפורום לא שמח על הארכת החוזה שלו אם אני זוכר נכון.
זידאן לא ה-אשם שבייל נכשל, כמובן. אבל יש לו חלק באשמה.
בייל נפצע המון, אבל גם ברבע עונה בייל שחקן של 19 שערים ובישולים. בכך שזידאן אמר עליו בצורה בוטה שבייל לא שווה שקל אז זידאן הוריד את ערכו לפחות משקל. איזו קבוצה תשים כסף על שחקן שהמאמן שלו מתייחס אליו כך? ואחר כך עם כל הקרקס סביבו? כמובן שזה קודם כל אשמת בייל אבל בשביל שדברים כאלה לא יקרו יש מאמן!
אני לא מנקה את בייל מאשמה, אני אומר שאני לא מבין איפה המאמן כדי לעצור את זה? איפה המאמן כדי לדאוג לטובת הקבוצה ולהיות בקשר טוב עם בייל עד עיבה מכובדת?
זידאן בחלק גדול מהקדנציה העדיף להיות צודק מחכם. עם כל הכבוד הייתי מעדיף שינסה להעלות את ערכו של בייל במקום לשרוף אותו.
סימני קריאה לא הופכים משפט לנכון. פה אתה צודק. תקרא את מה שמגיע לפני סימני הקריאה.
הודעה שלמה אתה כותב ״דמגוגיה״ וקורא לטיעונים שלי טיעונים של ״ילד בגן״ בלי טיעון נגד אחד רלוונטי למה שכתבתי.
אתה מנסה להגיד לי שבייל שחקן גרוע. אבל זו פשוט לא הנקודה! כלומר כל הטיעונים שלך הם להצביע על אשם כלשהו, אבל הנקודה שלי היא שלזידאן יש גם כן אחריות במצב. תגובת נגד היא לנקות את האשמה של זידאן, לא להדגיש את החלק של בייל באשמה.
אנסה להסביר: הצגת האשמה של בייל זה טיעון נגדי לטענה של ״בייל לא אשם״. טענה אשר לא טענתי מעולם.
הטענה שכן טענתי ״לזידאן יש חלק באשמה״ תסתר על ידי הוכחה שלזידאן אין חלק כזה.
אין לי ספק שאם ניקח את כל המצורעים והילדים ״חסרי היכולת״ שלנו ונשים אותם תחת קלופ או פפ אז חלקם היה מתפתח הרבה יותר.
בסוף זה משחק של מספרים, גם לפפ וקלופ אין 100 אחוז הצלחה בפגיעה בשחקנים ופיתוחם, אבל משום מה לסיטי וליברפול אין כמו כזו של שחקנים שהם לא מצליחים להפטר, ואצלם אותו ילד שהיה טוב בקבוצת אמצע טבלה בליגה כלשהי כן מצליח.
כשקלופ קונה איזה ז׳וטה מוולבס הוא מפציץ (סוף סוף יש סביבו שחקנים איכותיים יותר שעוזרים לו).
כשפפ קונה איזה פראן מוויאריאל הוא משחק טוב (למרות הגיל).
אבל כשמביאים לזידאן שחקן שהיה טוב משניהם שנה שעברה, אנחנו מקבלים המון תירוצים על כך שיותר קשה להצליח בקבוצה גדולה. (נכון גם ליוביץ׳ וגם לאודגור, למרות שנכתב על אודגור בתכלס).
אגב, גם לפפ היו שחקנים אותם שרף, וזו לא הייתה נקודה לטובתו (טורה למשל או הריב עם אטו). פשוט אצל פפ מדובר ב2 בלבד כשסביבם הקבוצה הטובה אולי בהיסטוריית המשחק. ובכל אופן, זה לא זכור לאיש כפעולה טובה של פפ.
אפילו את מיליטאו זידאן ניסה לשרוף! איזה מזל שוראן וראמוס נפצעו, באמת שזה הדבר הכי טוב שקרה לקבוצה שלנו העונה (לא צוחק).