אולימפיאדת פריז: מתחממים

התכוונתי למיצוי בהקשרי הגירה פוטנציאלית. אולי זה prejudice מצדי, אבל לפי התמונה - שחקניות הנבחרת הן לא ילידות ארה״ב (כמו סונדאר פיצ׳אי וכמו סאטיה נאדלה).

מסכן עוד יחשבו שהוא הומלס :grin:

התבלבלתי בין הנוצרים הקדושים פיטר ופאבל.

וווואו שיא עולם בקפיצה במוט 6.25!!!

דופלנטיס מטורף

מטורף לגמרי.
אני נגנב מהמראה שלו. לא שרירי במיוחד, לא גבוה, פרצוף של חנון רדום, גב כפוף.

והשיג את הבחורה השווה

ככה נראית שוודית ממוצעת.
דופלנטיס אגב נולד וגדל בארה"ב.

מטורף איזה גובה זה

ראיתי את זה. כבר בשתי הקפיצות הראשונות הוא עבר, אבל כל פעם הברך נגעה במוט בדרך חזרה. כל מי שראה ידע שזה קורה בניסיון השלישי.

זה מסביר למה אחרי הזכייה היא אמרה לו I love you so much. לרגע חשבתי שבשביל הטלוויזיה היא לא אמרה לו בשוודית :joy::joy:

@Aragones

WOW נבחרת מרוקו פשוט משמידה את נבחרת מצרים במשחק על מדליית הארד.

שיא עולם ב 400 משוכות לנשים.
וזה לא פמקה בול שהשמידה את נבחרת ארה"ב ב 4X400 בלי משוכות.

איזה התפרקות מביכה של הסרבים ברבע האחרון. פשוט איבדו את זה, והמאמן שלהם לא עשה כלום.

כדורסל לא מעניין אותי ועוד יותר לא מעניינת אותי האולימפיאדה. אבל ראיתי בגוגל שיש משחק של ארהב ואני מכיר כמה שמות, דוראנט, לברון ומעל כולם סטף קרי, אז פתחתי. וואלה נהניתי. לא יכול להגיד שהבנתי בדיוק מה קורה שם ומי אלה הסרבים שמצליחים לעשות בית ספר לאגדות הכדורסל האלה אבל זה היה מעניין.
אולי אם הליגה האמריקאית הייתה משודרת בשעות שמתאימות לשעון הישראלי הייתי רואה את זה יותר.

מה כבר אפשר לעשות כשכל השחקנים של ארה"ב מתחילים לשחק באמת והולך להם? דוראנט עם ג’אמפ שוט חולני בסוף וקליעות חשובות כל הרבע, אמביד עם נקודות קריטיות על יוקיץ’ (ואתה לא תוציא את יוקיץ’…), קרי עם כמות שלשות של משחק אמצע עונה חסר חשיבות מול איזה וושינגטון, ושלא נדבר על לברון עם רבע פסיכי.
זה נחמד שעפר שלח טוען שהמאמן של סרביה פחדן. מה הוא כבר יכול לעשות? השחקנים שלו תפסו יום יוצא דופן רוב המשחק כשארה"ב תפסה יום יוצא דופן מהפן השלילי, לקראת הסוף זה התאזן והכשרון דיבר. מבחינת כשרון שתי הנבחרות האלה לא באותו ענף בכלל. עצם זה שהסרבים היו כל כך קרובים זה הישג עצום עבורם.

אין מה להשוות בין משחק NBA רגיל לבין מה שראית עכשיו. גם ברוב משחקי הפלייאוף לא משחקים כל כך אינטנסיבי. באמת כיף לראות שחקנים כל כך טובים משחקים ביחד ואשכרה מתאמצים.

האמריקאים נותנים תמיד פור לקבוצה השניה בשביל הספורטיביות, כמו בווינר שהיחסים על החלש עם 10+.

הם לא באים מפוקסים למשחק כי הם יודעים שהם מנצחים משחק ברבע אחד. זה לא מזל, פשוט טונות של כשרון שכל שחקן שם יכול לקלוע מכל מקום ועל כל שומר. אין סיכוי הגיוני לנצח אותם כשהם משחקים רציני

הם כאלה בלתי נסבלים. מלאים בעצמם. אשכרה מתנהגים כאילו הם חשובים או משהו.
לא מבין איך מישהו מעריץ טיפוסים מסריחים כאלה.
אפילו סטף קרי הפך לבלתי נסבל.

חבל שלוקה לא שיחק בשביל סרביה. הם היו משפילים את הזחוחים.

בעיניי סרביה יותר איבדו את המשחק מאשר ארה"ב לקחו אותו. היו צריכים לשחק כדורסל הרבה יותר איטי ברבע האחרון, ובמקום זה הם השתגעו ונסחפו למשחק ריצות מול ארה"ב. על הדרך זה גם גמר ליוקיץ’ את האוויר - והמאמן הדביל של הסרבים שהחליט לקחת פסק זמן רק ברגע שאיבדו את כל היתרון. חבל, הייתי שמח לראות את האמריקאים מפסידים את הזהב. שחקנים בלתי נסבלים.

חושב שזה מסכם יותר מהכל את המשחק אתמול.

בוגדנוביץ’ וגודורויץ’ נתנו משחק מעולה אבל בסןף 4 העבירות של יוקיץ’ ששלחו אותו לספסל היו הקש הסרבי האחרון וחבל עליהם כי לאורך הטורניר היה כיף לראות את סרביה.

היה משחק ממש מהנה, מלא בקצב ושלשות אבל הייתה את התחושה שאם זה לא יגיע ל-20 הפרש זה לא גמור אצל האמריקאים ו-13 הפרש פשוט לא הספיק.

בגמר זה יהיה כבר 30 הפרש על הצרפתים.

אפשר תקציר למה אתם כל כך עצבניים על האמריקאים?