אולימפיאדת פריז: מתחממים

אני חושב שאפשר לתמצת את זה בכך שלברון ג’יימס, השחקן לפחות השני הטוב בכל הזמנים, מפלצת של שרירים ואתלטיות, שזכה בכל דבר אפשרי מספר פעמים, אומר לבוגדן בוגדנוביץ’, שחקן חביב מהשורה השלישית או הרביעית שנראה לידו כמו גמד גינה, “טו ליטל” שניה אחרי שהוא דוחף אותו לאלף עזאזל בפוסט אפ.
זה נהוג ב-NBA אבל לא שייך לאולימפיאדה, ושחקני הכדורסל האמריקאיים נראים כמו חבורת פרחחים ביחס לכל הספורטאים בתחרות (חוץ מהערבים ביחסם אלינו).

נו באמת… אלה לא ילדות בגן. אז הוא אמר לו טו ליטל, זו סיבה לשנוא אותם? קצת טראש טוק לא הרג אף אחד.

את סטף קרי אני ממש אוהב. אני מכיר אותו מהפעילויות החברתיות שלו למען השכבות החלשות והילדים. בנאדם זהב.

מעבר לזה שהם שחצנים, תמיד יש נטייה להיות עם האנדרדוג.

ברור שההבדל בין עצום ביכולת בין השחקנים האמריקאים לשאר העולם הוא עצום יש תמיד תחושה שהאמריקאים הם לא נבחרת מאומנת אלה חבורה של שחקנים טובים ביחד לעומת נבחרות אחרות.

אגב פקנטריה נחמדה, מאז שהאמריקאים החלו לשלוח שחקני NBA מקצוענים לאולימפיאדה ב-92 הפעם היחידה שהם לא זכו בזהב היה ב-2004 ביוון ואז ארגנטינה ההיסטורית זכתה כולל ניצחון על האמריקאים בחצי

אולי זה אופטופיק, אני ממליץ לך לראות את the boys במיוחד בעונות הראשונות. אז אולי תבין באמת למה הם עושים את זה.

מצטער על אוףטופיק, אבל יש שם סצינה שבדיוק מדברת על זה.

תיקנתי אותך. :wink:

אני לא באמת אשב לראות את זה, מה הסיפור?

אני מרגיש שאני יעשה עוול אם אני יקללקל לך את הסידרה.

רמז הם לא באמת כל כך אכפת להם מהילדים כמו PR שזה נותן להם

אחלה פעילויות חברתיות בשביל החלשים… אתה עדיין נופל בפרופגנדה הזאת? שום דבר אוטנטי לא יוצא משם. הכל מהונדס. הכל צבוע. נקודה.

תיקנת לא נכון, תיקנתי את התיקון שלך.

כל עוד שהוא עושה את זה אז לא אכפת לי אם זה בשביל יחסי ציבור. יש עוד מאות ספורטאים בטופ שלא עושים את זה.

תשמע לא התעמקתי בזה מספיק ולא חקרתי את זה כדי להבין שמדובר בפרופגנדה. אני לא פוסל את מה שאתה אומר.

בכל מקרה לגבי הכתבה שהבאת, אני מבין אותו לגמרי! האיזורים בארהב שבהם מאוכלסים השכבות החלשות מלאים בפשיעה, סמים, גניבות. במיוחד בקליפורניה שם יש איזורים שלמים שהם מחוץ לתחום עבור כל בנאדם שפוי. הבנאדם עם ילדים וגם אני לא הייתי רוצה את זה באיזור שלי אם הייתי במצבו.

מסכים. אבל אם אני ואתה אומרים את זה, הוא יהיה הראשון שיקרא לנו “גזענים” ו- “וויט סופרמיסיסט”. בגלל זה אני אומר שהם פשוט צבועים. כולם.
הוא ישמח אם אתה תארח אותם בבית שלך ובשכונה שלך אבל בחיים לא אצלו.

למה צבועים? אם אני עשיר ומפורסם, אני עושה הכל למען החלשים ולא כי אני בנאדם טוב אלא כי זה גורם לי להרגיש שאני בנאדם טוב ומלטף לי את האגו. אבל עד הילדים שלי והמשפחה שלי, וגם אני לא הייתי מארח אותם בבית שלי. אני לא רואה בזה סתירה.

אז התקציר כד עכשיו.

אתה תורם אתה צבוע.
אתה לא תורם אתה צבוע.
לברון הכי טוב בהיסטוריה. :sweat_smile:

אשתו של בגין עשתה המון תרומות למען הקהילה תרמה ועזרה. אף אחד לא הכיר אותה וספק אם היו מזהים אותה ברחוב. את כל הטוב שהיא עשתה למען הקהילה גילו לרוב רק אחרי מותה.

אם אתה רוצה באמת לתרום לקהילה אתה לא מתאם את זה עם עדר צלמים שיבואו לצלם אותך ויגידו כמה אתה גדול וכמה אלו שאתה עוזר להם הם מסכנים.

לגבי לברון, תרשה לי לשים פה את המימ של מייקל הגדול:
a man in a suit and tie with the words stop it behind him

זה דיון מעניין אבל אני מניח שדויד ופאקו ונירו יתפוצצו על האוף טופיק שעשיתי פה חחחח

מה ההבדל מבחינת הנתרם אם התורם הצטלם או אם תרם בעילום שם ?

זה בסדר, אפשר לפתוח דיון ייעודי לבחורות עם טוסיק יפה, חוץ מזה לא היה פה כלום גם ככה.

גם זה לא היה, הטוסיקים שהיו פה ברמה של קונפרנסליג במקרה הטוב.

זה לא מאוד מפריע לי כי אני מבין שהם רגילים לזה מהליגה. זה כן נראה קצת מגוחך. כמו שאשחק עם הבן שלי וחבריו בני השבע, אעבור אחד מהם בדריבל ואצחק עליו. אתה לברון מה אתה מתעסק בקקה.

אני גם מאוד אוהב את קרי ושמחתי מאוד שהוא הגיע סוף סוף לשחק. עד אתמול נראה שהוא נהנה לשבת בכיסא האחורי. פעם ראשונה ואחרונה שלך באולימפיאדה, ואתה סוף סוף עם שחקנים טובים ולא אסופת הלשעברים בווריוורס, תן להנות ממך בחייאת.

אני לא מבין בכדורסל בשיט אבל אתמול דווקא היה נראה שהסרבים לא פראיירים בכלל. כל זריקה שלהם הלכה פנימה. היה להם איזה ג’מוס אחד שנתן פייט גם ללברון. אבל שוב אינלי באמת מושג מה ראיתי אז לא אתווכח.

רגע הולד איט!!! יש ברייקדאנס באולימפיאדה?!!!

מזה החרא הזה, זה לא ספורט! זה פחות ספורט מבדמינטון
איזה שקר

זה פשוט קרינג’ לא נורמלי