אולימפיאדת פריז: מתחממים

פאס פאס איט אה קאם

אקח את ההזדמנות לעשות פוסט נוסף. אחרי ביצוע לא רענבקרקע דוגלופיאט החליט בתרגיל על הסוס ונמצא בפוזיציה פחות טובה לעלות שלב.

בגלל שהסוס לא היה מאולף,למה לא דיבר עם סוסולוג כמוני

הלם ראשוני *

האחיין הישראלי גם לא הצליח מעבר לעלייה לגמר (מכובד לשלעצמו), והנבחרת בכדורגל איבדה את הראש בסוף מול פאראגוואי שהייתה עדיפה כל המשחק.

נראה מה מישה זילברמן יעשה בבדמינגטון הלילה.

כמה אני לא בעניינים כדי להיות מופתע מקייטי לדקי במקום השלישי!! ב400m freestyle??

מה זה הקופסאות הארוכות האלה שמקבלים כל המדליסטים?
נראה כמו שרוול של קפסולות נספרסו.

סיפור הזוי שקראתי עכשיו.
לנבחרת הנשים של קנדה בכדורגל הורדו 6 נקודות.
הסיבה? הם שלחו דרונים לרגל אחרי האימונים של היריבה הבאה שלהן.
המאמנת הראשית וכמה עוזרים קיבלו באן של שנה מכל פעילות הכדורגל.

קנדה היא האלופה האולימפית המכהנת, לא איזה נבחרת איזוטרית.

אני מסתכל על הנציג הישראלי בבדמינטון.
שמעו לא בקטע מזלזל אבל זה נראה כאילו כל אחד מאיתנו יכל לייצג את ישראל בבדמינגטון

בנוסף השדר אמר שהכדור עשוי מנוצות של ברווז מכתף שמאל בלבד!!!

תכלס הוא יכול להגיד מה שהוא רוצה, מי ידע אם זה נכון
היחידי שיכול לדעת משחק כרגע או אמא של מישה

מדלייה 11 שלה באולימפיאדה. מטורף.

עכשיו הבנתי שבדמינטון זה ענף ספורט ולא שם של איצדיון או מקום.

כן, לא הרהרתי לרגע על הגדולה שלה, עם זאת, יש לה ב 800 וב 1500 מדליות זהב בלי להתאמץ - כמה שהיא טובה. נכון שבספרינטים יותר קשה לה אבל הפותעתי לגלות אותה שלישית ב 400.

כנראה חשבת על העיר אדמונטון שבקנדה

ברור גדלתי שם חחח

פרשת הריגול ממשיכה לרחף מעל נבחרת הנשים של קנדה. שרת הספורט הקנדית קרלה קרלת’רואו הודיעה: "שימוש ברחפנים כדי לרגל אחרי אימוני היריבות זו רמאות. בהתחשב בכך שנבחרת הנשים מקבלת כספים ממשרד הספורט של קנדה, נפסיק את המימון שלה כל עוד הסנקציות של פיפ"א מופעלות כלפיה. זה דפוס התנהגות מדאיג מאוד

שכחו באיזה עולם הן נמצאות. כל מה שהן צריכות זה לצאת להתקפה ולומר שאם זה היה קורה לנבחרת הגברים לא היו מפעילים עליהם סנקציות או מפסיקים את המימון שלהם.

האוליפיאדה הזאת בפריז פשוט פח.

שנייה, תנו לי להבין משהו:

אני מחכה 4 שנים לאולימפיאדה כדי לראות, כמו בן אדם, את הספורט הנשי היחיד ששווה משהו, כדורעף חופים, שבו נשים יפות עם טוסקים מושלמים זורקות את עצמן לתוך החול עם ליבוש מינימלי ותחתונים יפים, ובמקום זה אני מקבל היפופוטם במשקל 250 ק"ג, דרדס בתחתונים וגברים מחופשים לנשים עם זקן?? ואת יצירות המופת האלה הם מלבישים מכנסיים??? מה נסגר עם העולם?

לגמרי איבדו מיליוני צופים.

תצפה בשידורים חוזרים מאולימפיאדת ריו, זה לא שהתוצאה מעניינת פה מישהו :wink:

בושה!!!

כדורגל נשים קווים לדמותו:

כבר היה פה פעם דיון על השוערות אבל בחייאת קחו רגע לצפות בגולים ותגידו לי שזה לא הדבר הכי מביך שראיתם.