אולימפיאדת פריז: מתחממים

*סגנית אלופה.
*סורי

רק עשה תאבון לאיזה זהב… כבר לא אכפת במה הטלת כידון לחצי מרחק תוך כדי קפיצה למים, אבל שיהיה זהב כבר כי אנחנו ככה קרובים.

יש מדליות!!! שרון קנטור ותום ראובני מבטיחים תוך 10 דקות 2 מדליות ישראליות שמבטיחים את מקומם בשיוטי הגמר (שם יקבע באיזה מדליה יזכו) ובכך שוברים שיא אולימפי לישראל עם 5 מדליות בטורניר אחד (ובתקווה היד עוד נטויה) :israel::muscle::star_struck:

1000042471

אני רוצה לחזור להודעה הזאת של נדב שהסכמתי בכל מילה פה - ולהגיד אנחנו פאקינג עם מיוחד!

שמעתי כמה פעמים את המשפט אנחנו הישראלים טובים בללכת לבריכה, לים, ובללכת מכות, לפעמים גם הכל ביחד.
ועושים מזה מדליות!

מה שיא המדליות?

ה-5 שזכו היום
בטוקיו היו 4 והיום זכו ב-5 וזה השיא

שמתם לב שכל הג’ודוקאים הצרפתים היו שחורים? 6 מ 6.
חשבתי שזה ספורט קצת אליטיסתי באירופה. אין לי שום בעיה עם השחורים, סתם הפתיע אותי.

ישששש זהב!!!
על אפם וחמתכם של כולם התקווה תושמע באולימפיאדה!!! :israel:

שרון קנטור עם מדלית כסף!

אני מתרגש מכל מדליה, כל מתחרה מגיע עם סיפור וצבע, ואיך אפשר מבלי לדבר על זה שזה ממתיק אפילו במעט את החיים במדינה הזאת בשנה וחצי האחרונה.

דמעתי עם סמדג’ה ופלצ’יק, צעקתי בזהב של ראובני ופתאום ראיתי העצמה נשית מדהימה שיש לנו במדינה עם כל הסגניות האולימפית שלנו.

זה לא מובן מאליו איך הם הצליחו לאסוף את עצמם מנטלית. איך מצאו עם כל הלחץ לייצר את האולימפיאדה הכי פורה שהייתה לנו איי פעם. מבחינתי לחלוטין זה יהיה מדהים להשמיע את התקווה בתא טרור המגודל שנקרא צרפת.

מוזמנים לקרוא ליוכין ולשאול אותו אם הם מעניינים אותו כבר.

נשבר השיא?

כיף

מדלית כסף! ספורטאי ענק! מדליה 6 באולימפיאדה

התיישן כמו קופסת קוטג’ שנשכח יום שלם ברכב בקיץ הישראלי :grin:
ומן הסתם אין שמח ממך על זה.

איזה מן עם צריך להיות, שבזמן שאנחנו מחכים לחדשות על שיגור של טילים ורקטות לעברנו, אנחנו מקבלים חדשות על מטח של מדליות אולימפיות?
אומה שלמה במאניה-דיפרסיה

פשוט בדיחה מה שהולך בשחייה באולימפיאדה הזאת, גורבנקו הייתה צריכה להופיע בגמר במקום אחת מהשחייניות
שפרשה.אבל הם החליטו שאין צורך בשחיינית שמינית ופתחו את הגמר.

קייטי פאקינג לדקי! 4 פעמים ברציפות אלופה אולימפית במשחה 800 חופשי.

לונדון-ריו-טוקיו-פריס.

כמו שאנחנו רואים את העליות והירידות של שחיינים שנצצו באולמפיאדה אחת והתרסקו באולמפיאדה אחרת, ההישג הזה הוא פנומנלי!!

אתה נגנב מקייטי לדקי ואני נגנב מפמקה בול.
ריצה של שליחים 4x400 מעורב, פמקה בול היא הרצה הרביעית. היא מתחילה כשהיא במקום הרביעי בפיגור של 30-40 מטר, כשאימפריות כמו ארה’‘ב ובריטניה מתחרות על הזהב.
עוקפת את כולן ומביאה להולנד את הזהב. הולנד לפני ארה’'ב בתחרות ריצה קבוצתית!
מי ידע בכלל שיש להולנד רצים ? מטורף לגמרי מה שהיא עשתה שם.

להבנתי הבעיה לא היתה בהם אלא בה.
היא היתה ביציע אבל לא הביאה את הציוד שלה ולכן לא יכלה להשתתף.

מודה שפספסתי, יש גם עבודה(שיעור פרטי שנתתי למישהו…) אבל אשלים את זה מיד.

וכן, אני מתלהב מקייטי לדקי. רק מייקל פלפס הגדול עשה את הדבר הזה (במשחה הרבה יותר חשוב כמובן) 200 מעורב אישי. 4 פעמים לשחיין לשמור על מדליית זהב זו רמת קצה של ספורטאי. חבל על מיסי פרנקלין שפרשה בגלל הכתף, יכלה להגיע לרמות האלו.

נראה לי שכאן הדברים נהיים קצת לא ברורים.
אכן הייתה במקום וצפתה, ולא הייתה עם הציוד, אבל לפי הפרוטוקולים של איגוד השחייה העולמי, אם יש שחיינית שרשומה כמחליפה ראשונה או שנייה, היא חייבת להיות בחדר ההצבות לפני משחה הגמר. כלומר, גורבנקו הייתה צריכה להגיע למשחה כאילו היא הולכת לשחות, לערוך חימום ולהגיע לחדר ההצבות לכל מקרה שלא יהיה. ומשום מה בצוות המקצועי של איגוד השחייה לא עשו את זה ולא ביקשו ממנה להתייצב לחדר ההצבות – וכך היא פספסה הזדמנות להיכנס לגמר, לאחר שאלה ראמזי האוסטרלית חלתה ופרשה, ולגורבנקו לא היה מספיק זמן להתכונן עם הציוד ולערוך חימום ראוי.
אז את מי להאשים?

מי יודע, אולי באולימפיאדה הבאה נזכה לראות תופעות דומות גם בקפיצה במוט לנשים

@Aragones להתפקד!!! מצרים נגד ספרד!