כריסטיאנו רונאלדו :: 900 שערים בקריירה

חשבתי או ענייני לו״ז או קטע שיווקי. חבל, עד שאולי ראינו את תמונת העשור הם לא היו יחד. אבל עדיין תמונה גדולה. רקע מסך.

מסכים דניאל, זה היה הרבה יותר מרגש אם הם היו ביחד באותו המקום. זה היה נותן הרגשה שונה מהרגשת הפוטושופ שהתמונה נותנת, כי הם לא שחקני קולנוע ואין באמת הרגשה שהם נמצאים באותו המקום ביחד. אין כימיה.
בגלל זה אני חושב שזו הפכה תוך 3 ימים לתמונה הכי אוברייטד בהיסטוריה.

🚨🇵🇹 BREAKING! #mufc confirm Cristiano Ronaldo has left the club with immediate effect.

— UtdPlug (@UtdPlug) November 22, 2022

ברוך שפטרנו .

השיג את מבוקשו בסופו של דבר. הדבר היחיד שאני לא מבין זה מי לעזאזל יחתים אותו ויסתכן בשידור חוזר. יכול להיות שהוא מתכנן לפרוש גם בלי קשר לתוצאת המונדיאל?

חדשות נהדרות, במצבו הנוכחי היה 100% נטל על הקבוצה.
למרות שזה כנראה לא היה בתכנון של ההנהלה, מקווה שזה יביא לצירוף איזשהו פלסטר להתקפה בינואר. שיחזירו את איגהלו מסין מבחינתי, בטח לא היה יותר גרוע מרונאלדו של העונה.

באמת שאין לי מושג איך להרגיש.
מצד אחד ברור לי שהוא היה חייב לעזוב. עבר כל גבול, לא שווה את הכסף, לא שווה את הטררם, מפריע לטן האח לעבוד, לא תורם שום דבר מקצועית.
מצד שני, היה השחקן האהוב עליי בין תקופת בקהאם לקאריק. בכיתה ו’ פרויקט הגמר שלי בשיעור מחשבים היה אתר על כריסטיאנו בן ה-18. אחד מהשניים הגדולים בהיסטוריה. אייקון עולמי. הסרטון (המדהים בעיניי) של מספרי ה-7 שלנו לא היה אותו דבר בלעדיו, בדיוק כמו שהוא היה הרבה פחות טוב בלי בקס או קנטונה.
ממש חבל שזה נגמר ככה, בצורה שלא מכבדת אף אחד. זה מאה אחוז באשמתו לדעתי, אבל עדיין כואב בלב.

אני מניח שכמו קין וכמו שמייקל, הכעס יעבור לנו ונחזור לשיר ויוה רונאלדו ביציעים ולאהוב אותו כאילו אף פעם לא עזב.

סעודים: “רונאלדו, אנחנו רוצים שתבוא”
רונאלדו: “פחח”
סעודים: “נו בבקשהההה. 350 מיליון לשתי עונות נשמע טוב, לא?”
רונאלדו: “אין מצב לא מתבזה בליגת דייגים שלכם”
סעודים: “ואם ננצח את מסי?”
רונאלדו: “טוב אחי”
סעודים: “לא צוחקים איתך! אנחנו מנצחים את מסי ואתה חותם אצלנו. דיל?”
רונאלדו: “דיל”

אני קצת לא מבין את האובססיה שלו לשכר. אתה רוצה להיות הטוב בעולם ולשחק בטופ? תוריד מהשכר. ב10 מליון שכר יעמדו אצלך בתור, ותוכל להוכיח שאתה עדיין בטופ.

אני ממש ממש לא בטוח שזה נכון. הייתי אומר שגם בחצי מהסכום הזה זה לא היה נכון, אבל ב-5 מיליון נפתח שוק שלם של קבוצות, שדווקא ישמחו מאוד על הרעש שרונאלדו מביא איתו.

כפי שנכתב פה בעבר בהודעה מצויינת, יש מעט מאוד קבוצות בעולם שמסוגלות לשלם משכורת של 10 מיליון. מתוך הקבוצות האלה, (כמעט) אף-אחת לא רוצה אצלה את הבלאגן שרונאלדו יביא איתו, גם אם יש לו תרומה מקצועית מסויימת (עניין מוטל בספק בפני עצמו).

רק לפני שנה וקצת כמעט חתם בקבוצה הכי טובה בעולם, ורק פרגוסון שכנע אותו ליונייטד, עשה עונה אישית די טובה, ועכשיו אחרי כמה חודשים רעים הוא כבר לא שווה כלום ?

איזה בלגן ? 20 שנה השחקן הכי מקצוען שהכדורגל ראה, ראיון אחד והוא הפך ל באלוטלי ?

נשאר לי אם-כן לאחל לך (ולכולנו) רק דבר אחד - שהוא יגמור בליברפול.

הבעיה שליברפול היא לא אחת מאותן קבוצות שיכולות לעמוד בדרישת השכר שלו.

ואז שנייה אחרי שפפ איים להתפטר אם יחתימו אותו, פתאום התחילו סיפורים על טלפון מפרגוסון.

כל הדיווחים מהסביבה של סיטי, הם שאין להם מושג על מה רונאלדו מדבר שם בראיון.

אני מאמין לרונאלדו.

אפשר לכתוב לא מודע לעצמו וכל שטות אפשרית, אבל כנראה שהוא יודע אם הציעו לו חוזה או לא…

אכן. גם השבוע אחרי הראיון הם אמרו שאין להם משג מה הוא רוצה, וגם בזמן אמת כשפפ נשאל עליו, רגע אחרי שחתם ביונייטד, הוא היה מאוד ברור בתשובה שלו (בונוס - החיוך בסוף הוידאו):
https://twitter.com/Troll_Fotballl/status/1593136016185253889

וזה כשבמקביל לא הייתה לו בעיה להודות שהם רצו שחקנים אחרים ולא הצליחו להחתים אותם (אלכסיס, מגווייר).

זו גרסה נגד גרסה. כנראה שחוץ מפפ, ציקי, רונאלדו ומנדש, אף אחד לא יודע בוודאות.

עם זאת, אפשר לשער. אנחנו יודעים שרונאלדו רצה לעזוב את יובנטוס, ואנחנו יודעים שההעברה נגררה עד סוף הקיץ (אחרי שהוא לכאורה הוצע לפריז ולמדריד וקיבל תשובות שליליות), ואנחנו יודעים שבסוף הוא עבר למועדון שרצה אותו מסיבות שהן הכל חוץ ממקצועוית: רומנטיקה מצד אחד, כי יש היסטוריה משותפת, ואגו מצד שני כי הופצה שמועה, אולי נכונה ואולי לא, אולי על ידי רונאלדו ואולי לא, שרונאלדו קרוב ליריבה המרה שלהם (טוב, השנייה הכי מרה, לא לכעוס). האם זה מוכיח שרונאלדו לא הצליח למצוא אף מועדון אחר שירצה אותו (ויסכים להפוך אותו למשתכר הבכיר בפרמייר ליג) והפיץ שמועה על סיטי כדי שיונייטד תיקח אותו? לא. האם זה נשמע הדבר הסביר ביותר? אני נוטה להעריך שכן.

גם בקיץ הזה ראינו שהוא רצה לעזוב, ויונייטד לא הטילה וטו, אבל הוא פשוט לא הצליח להביא אף הצעה. זה כשלעצמו מדהים אגב, שהוא דאג להביע את רצונו לעזוב בלי שיש לו הצעה קונקרטית, ועוד לשחקן כל כך מבוקש לכאורה. ובראיון הטרי הוא כמובן בחר להזכיר במפורש רק הצעה אחת, מערב הסעודית. האם זה אומר שזו ההצעה היחידה שהוא קיבל, ובאמת כל הקבוצות דחו אותו כמו שהתפרסם בתקשורת? לא. האם סביר להניח שהוא לא היה מטרה חמה של אף מועדון צמרת? אני נוטה להעריך שכן.

אבל היי, עכשיו הוא שחקן חופשי, יכול לחתום איפה שהוא רוצה. בואו נראה מי תקפוץ על המציאה :slight_smile:

אם כך אתה מאמין שהמשתכר הכי בכיר בפרמיירליג עם הסוכן הכי ממולח בעולם ילך לעשות ראיון סנסציוני כדי שהקבוצה שלו תשחרר אותו כשהוא בתקופה הכי גרועה בקריירה, וכל זאת כשאין לו הצעות על השולחן ?
וכל זה אחרי שעשה תרגיל גאוני רק לפני שנה וקצת והצליח לקבל את החוזה הגבוה בפרמיירליג ?

אין לי מושג מה אתה רוצה ממני ומה שאלת פה. מוזמן לחדד אם ממש חשוב לך.

לדעתי זה מחודד מספיק, אם לא הצלחת להבין עדיף להשאיר את זה כך, זה לא מספיק חשוב כדי שאחדד עוד יותר.

רק כדי לסגור את הנקודה על סיטי:
https://www.one.co.il/Article/22-23/3,5,56,31652/423720.html

כמובן כתבה בוואן היא אף פעם לא הוכחה לכלום, וכתבה של יוכין היא אף פעם לא הוכחה לכלום, ואני לא טוען שברור שסיטי לא רצתה אותו, אבל זה גם לא ברור (ובוודאי לא קונצנזוס מחוץ לעמודי המעריצים של רונאלדו) שסיטי כן רצתה אותו:

חזרתו של החלוץ למועדון בו הפך לראשונה לכוכב על, אחרי 12 שנה, הרגישה אז כצעד הנכון – בעיקר לאור הדיווחים הקודמים שקישרו אותו למנצ’סטר סיטי. זה היה אמנם בסך הכל ברווז שזרק לאוויר הסוכן ז’ורז’ה מנדס על מנת לקדם את האינטרסים של הלקוח שלו, ולא היה לפורטוגלי מקום בסגל של פפ גווארדיולה, אבל רק האפשרות התיאורתית הזו הייתה הזויה ואבסורדית. לעומת זאת, באולד טראפורד יכול היה כריסטיאנו למצוא את המקום המתאים לתקופה בה היה בקריירה, כי זה היה הבית שלו.

אני בהחלט מסכים.

ואני אישית לא מעריץ רונאלדו, רחוק מזה, סוג השחקן שאני הכי פחות מתחבר אליו.