ת'רד היריבות: יוחזר ברתומאו לאלתר!

אני מסתובב בפורום השכן אחרי המשחק שלהם אתמול לראות מה כותבים, האמת אני כמעט ומשתכנע שאנחנו מובילים את הליגה שלא בצדק(נכתב לפני הניצחון הקליל על לאס פלמאס הערב), כי אם מסתכלים על ה xG אז ברצלונה בבירור חייבת להוביל, אבל צריך להסתכל על ה xG במשחקים של ברצלונה בלבד ולהניח שבמשחקים שריאל איבדה נקודות זה שיקף לחלוטין את מה שה xG קבע, ובנוסף אם מנטרלים את טעויות השיפוט אז ברצלונה בכלל בדרך לאליפות במחזור ה 35, כי הרי ברור שטעויות שיפוט הן במכוון רק נגד ברצלונה וריאל רק נהנית מהן, הרי פעם אחרונה שברצלונה איבדה נקודות שלא מטעות שיפוט פושעת הייתה נגד מאיורקה במחזור ה 20 בעונת 78/79.
אז לפני שהשתכנעתי סופית ובאתי לפה לקלל את קרלו הגעתי לפוסט הזה -

מה שהזכיר לי את הפוסט הבא שנכתב אחרי התבוסה בקלאסיקו כשהרוב כאן האמינו שהעונה הלכה לפח וברצלונה בדרך לאליפות 100 נקודות -

חלק מאוהדי ברצלונה לא הסכימו איתי והתעקשו שאני טועה, מעניין מה דעתם עכשיו :nerd_face:
החלק הכי גדול בפאזל של תחילת העונה שהצליחה כ"כ ובפער ענק משאר החלקים היה הפולני, כשהוא מבקיע שער כל 60 דקות ברצלונה הכי טובה בעולם, כשהוא מחמיץ אז ברצלונה עוד מעט במקום הרביעי, הם שכחו והזכרתי להם שמדובר בשחקן בן 64 שידוע ששופך מנוע באמצע העונה.

אם המשחק אתמול זה בתחילת העונה הפולני דופק צמד קליל וברצלונה מביסה את חטאפה 6-1 ואז מדברים על פליקי הגאון, לאמין וכמה מזכיר את מסי ואיך ריאל רועדת ממנו וכמובן ממשיכים להריץ את הקפטן כמועמד המוביל לכדור הזהב.
עכשיו מדברים על ה xG טעויות שיפוט(בחיים לא פנדל) והמזוודות של פרז.

בקיצור, חפירה רק כי- אם אין אני לי מי יחמיא לי ? :rofl: