ת'רד היריבות: יוחזר ברתומאו לאלתר!

הסיבות לכושר של בארסה בפתיחת העונה בעיני בסדר חשיבות יורד -

1. העקביות וההתאוששות הפיזית של פדרי.
  2. כושר ההבקעה של לבה.
  3. התבגרות בעוד עונה של לאמין.
  4. כושר ההבקעה של ראפיניה.

1 עדיין צריך לקרות לאורך יותר זמן כדי שאפשר יהיה להתייחס ברצינות.
לגבי 2 ו-4 אני מסכים לחלוטין עם הטיעונים שעלו כבר. לא יחזיק. הדוגמה של ג’וד מהעונה שעברה היא דוגמה מצוינת, הוא היה נראה מפלצתי ואפילו הוא נעצר.
3 זו בעיה קשה אם ההתקדמות תמשך באותו קצב, ובעיקר אם הוא יפתח יכולת הבקעה משמעותית יותר.

בקיצור, בארסה תלויה כרגע ב- sustainability של פדרי ולאמין כדי להיות פאקטור בטווח הארוך, בטווח הקצר יש לה מגבלות מאוד רציניות ואני לא יודע אם אפשר לקחת איתם אליפות.

הצלחתי לסחוב עד המחצית בין חטאפה וברצלונה ופתאום אני מבין שאני לא חייב לסבול את החרא הזה…זאת לא ריאל שמשחקת מול האנטי כדורגל האלה, אני יכול פשוט לא לראות.

ינצחו ברצלונה או יפסידו לא מעניין אותי כבר, אני נותן לעיניים שלי לנוח מהזוועה הזאת שראיתי עד עכשיו.

אתה מדבר על אבי נימני, נכון?

אז הטקטיקה של אנצ’לוטי היא לתת להם להביס אותנו כדי לשכר אותם לשאר משחקי הליגה

לא רוצה לנחס אבל מבצע ‘‘אליפות במחזור ה 35’’ נמצא על המסלול הנכון ומתקדם בהתאם לתוכנית.

אני מסתובב בפורום השכן אחרי המשחק שלהם אתמול לראות מה כותבים, האמת אני כמעט ומשתכנע שאנחנו מובילים את הליגה שלא בצדק(נכתב לפני הניצחון הקליל על לאס פלמאס הערב), כי אם מסתכלים על ה xG אז ברצלונה בבירור חייבת להוביל, אבל צריך להסתכל על ה xG במשחקים של ברצלונה בלבד ולהניח שבמשחקים שריאל איבדה נקודות זה שיקף לחלוטין את מה שה xG קבע, ובנוסף אם מנטרלים את טעויות השיפוט אז ברצלונה בכלל בדרך לאליפות במחזור ה 35, כי הרי ברור שטעויות שיפוט הן במכוון רק נגד ברצלונה וריאל רק נהנית מהן, הרי פעם אחרונה שברצלונה איבדה נקודות שלא מטעות שיפוט פושעת הייתה נגד מאיורקה במחזור ה 20 בעונת 78/79.
אז לפני שהשתכנעתי סופית ובאתי לפה לקלל את קרלו הגעתי לפוסט הזה -

מה שהזכיר לי את הפוסט הבא שנכתב אחרי התבוסה בקלאסיקו כשהרוב כאן האמינו שהעונה הלכה לפח וברצלונה בדרך לאליפות 100 נקודות -

חלק מאוהדי ברצלונה לא הסכימו איתי והתעקשו שאני טועה, מעניין מה דעתם עכשיו :nerd_face:
החלק הכי גדול בפאזל של תחילת העונה שהצליחה כ"כ ובפער ענק משאר החלקים היה הפולני, כשהוא מבקיע שער כל 60 דקות ברצלונה הכי טובה בעולם, כשהוא מחמיץ אז ברצלונה עוד מעט במקום הרביעי, הם שכחו והזכרתי להם שמדובר בשחקן בן 64 שידוע ששופך מנוע באמצע העונה.

אם המשחק אתמול זה בתחילת העונה הפולני דופק צמד קליל וברצלונה מביסה את חטאפה 6-1 ואז מדברים על פליקי הגאון, לאמין וכמה מזכיר את מסי ואיך ריאל רועדת ממנו וכמובן ממשיכים להריץ את הקפטן כמועמד המוביל לכדור הזהב.
עכשיו מדברים על ה xG טעויות שיפוט(בחיים לא פנדל) והמזוודות של פרז.

בקיצור, חפירה רק כי- אם אין אני לי מי יחמיא לי ? :rofl:

אם קרלו ושחקנינו המשלשלים במכנסיים (לא פותר אותם, בניגוד לפורום השכן עם ליברפול של ואלוורדה ושאר התבוסות) לא היו נותנים להם רוח במפרשים בכוח, פעמיים, הכיסא של פליק כבר היה חם מאד.

עדיין עושה עבודה מצויינת עם מה שיש, אבל מה שיש זה:

1. לאמין ופדרי אדירים
  2. הגנה סבירה ומטה
  3. ראפיניה שספק בעונת חייו כהבלחה יחסית, ספק מממש את הפוטנציאל שאף אחד לא ראה בו ומתפוצץ לשחקן היסטורי. אני לגמרי חושב שאופציה א׳, אם אופציה ב׳ אנחנו כמובן בבעיה גדולה.

כל יתר ההרכב די מחורר, עם כל הכבוד לכמה שחקנים באמת אחלה ומעלה, אפילו טובים, כמו גאבי ואחרים. שמח מאד על הדעיכה של לבה. הקדימה אותה שירת ברבור סופר מכובדת אני חייב לציין. מקווה שימשיך להיראות ככה עד סוף השנה.

וקיבלת ממני לייק על כל מיני דברים אבל במיוחד על עניין השיפוט. זה פתטי ברמות שאין סיבה לטרוח להגיב שם כבר. fxp זו מחמאה לדיוני השיפוט של השכנים.

פדרי למרות עונה מצויינת(ובריאה) כל עוד במספר חד ספרתי של בישולים פלוס שערים לעונה לא מדאיג אותי.

לאמין שאוהבים להשוות אותו למסי דווקא התחיל בתקופה האחרונה לאמץ לעצמו תכונות ניימאריות, ראיתם איזה ראבונה דפק באמצע התקפה מסוכנת ? מתי מסי עשה ראבונה פעם אחרונה ? וזה לא רק הראבונה זה כל מני פעולות שלא תורמות כלום למשחק שמסי אף פעם לא עשה.
יתפתח לאחד הטובים בדורו ללא ספק, אבל מסי הבא הוא לא.

ראפיניה לדעתי יקבל חוזה חדש ומשודרג בסוף העונה שברצלונה יבכו עליו כשיחזור להבקיע במספרים חד ספרתיים, דעתי הצנועה.

אם נצליח להביא מאמן טוב עונה הבאה(אלונסו או זידאן) אני לא רואה איך הם מצליחים לסגור את הפער הקיים.

בדיוק. דיברתי על זה כבר עם כמה חברים בזמן האחרון. לאמין בחיים לא יהיה מסי כי יש לו רגשות.

דרך קצת מוזרה(ונכונה) להסביר למה לא יהיה מסי, אני בהחלט מסכים ואולי אאמץ.

גם אין נבדל וגם חיפשו בכח לפרש את המהלך כהתערבות של אמבפה,אנטי כדורגל כזה אני לא זוכר.

אתה עושה את זה לא נכון.

תנסה ככה:

אם זה נבדל אז אפשר להפסיק את כל הכדורגל בעולם. מכל הנבדלים שלא היו אי פעם - זה הכי פחות נבדל. כנראה שלפי השופטים הספרדים שחקני ההתקפה של ריאל צריכים להיות 10 מטר מאחורי שחקני ההגנה כדי שלא ישרקו נבדל. עד עכשיו שתקתי אבל עכשיו אי אפשר לשתוק יותר. בלי כל השריקות נגדנו כבר היינו ב-17+ נקודות לפחות על-פני אתלטיקו וברצלונה (כי כידוע במשחקים של אתלטיקו וברצלונה אף-פעם אין טעויות שיפוט, כמובן). אין הסבר אחר חוץ מזה שמישהו שם למעלה החליט שריאל לא תהיה אלופה השנה. ולא מדובר בסתם שופט עיוור, הרי קראו לו לוואר בשביל זה - מה שאומר שכל השופטים שם שותפים לפשע הזה. מי שלא רואה את זה בשלב הזה הוא עיוור או סתם מיתמם.
אה כן, ומשהו משהו טבס משהו משהו פלורנטינו משהו משהו ערוץ הטלוויזיה של ריאל מדריד

והנה הם ממשיכים, אי אפשר להמשיך ככה !

מצטרף לכולכם. קומדיה צרופה לקרוא בפורום השכן. אושר עילאי(!!!) ש-3 חטופות הושבו, ואז עוד קצת צחוק בריא מהצד זה הדובדבן שבקצפת.

חחח הם אשכרה מתלוננים על הפנדל על רודריגו לא ייאמן,אין פנדל ברור מזה,שלא נדבר על שני שערים ועוד פנדל ברור על אותו רודריגו שהשופט בחר להתעלם מהם מתוך רחמים על לאס פלמאס.
כנראה שהמינוס בטבלה גורם להם לדבר שטויות ולשלוף סרטונים מהמשחק מול סלטה כהוכחה לזה שהשופטים לטובתינו,מעורר רחמים.

אני חושב שמישהו צריך לעשות להם רפרש על חוקי המשחק.
תפיסה הדדית זה לא עבירה.
בעיטה ברגל ללא כדור זה כן עבירה.
לליאני יש אחלה עמוד פיסבוק עם הסבר על טעויות שיפוט, אולי נדאג להם להרצאה?

אוף טופיק, אבל עמוד מזעזע בעיניי. נתקלתי בו במקרה כשקפץ לי פעם-פעמיים בפיד.
בא שופט לשעבר, עם מספיק טעויות שיפוט בקריירה שיכולות למלא סדרת ספרים באורך של ‘בעקבות הזמן האבוד’, ובמהלך שהוא ה-הגדרה לאנטי-קוליגיאלי - עושה סיבוב על חשבון שופטי ההווה ויורד עליהם, רק כדי לקבל קצת טראפיק וצומי. יש מקום לנתח טעויות וללמוד מהן, אבל הפסקנות המתנשאת והנפוחה שבה ליאני משתמש בפוסטים שלו היא הכול חוץ מביקורת בונה. פגשתי אותו פעם ביום גיבוש בצבא, אני לא מופתע בכלל. זה הבנאדם.

מאמנים של קבוצות אחרות כשמשחקים מול ברצלונה, עם קו ההגנה הגבוה בהגזמה:

17374959910775891691215501235663

אנצ’לוטי כשמשחק מול ברצלונה, עם קו ההגנה הגבוה בהגזמה:

אז כנראה שמרוב שהם קיטרו החזירו להם בליגת האלופות, זה בחיים לא פנדל מה שהיה שם, ואם זה פנדל אז השער הזה לא צריך להיות מאושר ופנדל לבנפיקה, פשוט הזייה.

עונה שעברה אחרי המחזור ה 20 בליגה ברצלונה עם 44 נקודות, העונה אחרי המחזור ה 20 ברצלונה עם 39 נקודות.
צ’אבי חטף ביקורת כל יום כל דקה ואילו פליק הוא גאון שמוציא מים מהסלע, כדורגל לפעמים זה מצחיק.
אם לא קרלו שמתפרק פעמיים מול ברצלונה די בטוח שהכיסא של פליק היה מתנדנד חזק מאוד.