ת'רד היריבות: יוחזר ברתומאו לאלתר!

אם קרלו ושחקנינו המשלשלים במכנסיים (לא פותר אותם, בניגוד לפורום השכן עם ליברפול של ואלוורדה ושאר התבוסות) לא היו נותנים להם רוח במפרשים בכוח, פעמיים, הכיסא של פליק כבר היה חם מאד.

עדיין עושה עבודה מצויינת עם מה שיש, אבל מה שיש זה:

1. לאמין ופדרי אדירים
  2. הגנה סבירה ומטה
  3. ראפיניה שספק בעונת חייו כהבלחה יחסית, ספק מממש את הפוטנציאל שאף אחד לא ראה בו ומתפוצץ לשחקן היסטורי. אני לגמרי חושב שאופציה א׳, אם אופציה ב׳ אנחנו כמובן בבעיה גדולה.

כל יתר ההרכב די מחורר, עם כל הכבוד לכמה שחקנים באמת אחלה ומעלה, אפילו טובים, כמו גאבי ואחרים. שמח מאד על הדעיכה של לבה. הקדימה אותה שירת ברבור סופר מכובדת אני חייב לציין. מקווה שימשיך להיראות ככה עד סוף השנה.

וקיבלת ממני לייק על כל מיני דברים אבל במיוחד על עניין השיפוט. זה פתטי ברמות שאין סיבה לטרוח להגיב שם כבר. fxp זו מחמאה לדיוני השיפוט של השכנים.

פדרי למרות עונה מצויינת(ובריאה) כל עוד במספר חד ספרתי של בישולים פלוס שערים לעונה לא מדאיג אותי.

לאמין שאוהבים להשוות אותו למסי דווקא התחיל בתקופה האחרונה לאמץ לעצמו תכונות ניימאריות, ראיתם איזה ראבונה דפק באמצע התקפה מסוכנת ? מתי מסי עשה ראבונה פעם אחרונה ? וזה לא רק הראבונה זה כל מני פעולות שלא תורמות כלום למשחק שמסי אף פעם לא עשה.
יתפתח לאחד הטובים בדורו ללא ספק, אבל מסי הבא הוא לא.

ראפיניה לדעתי יקבל חוזה חדש ומשודרג בסוף העונה שברצלונה יבכו עליו כשיחזור להבקיע במספרים חד ספרתיים, דעתי הצנועה.

אם נצליח להביא מאמן טוב עונה הבאה(אלונסו או זידאן) אני לא רואה איך הם מצליחים לסגור את הפער הקיים.

בדיוק. דיברתי על זה כבר עם כמה חברים בזמן האחרון. לאמין בחיים לא יהיה מסי כי יש לו רגשות.

דרך קצת מוזרה(ונכונה) להסביר למה לא יהיה מסי, אני בהחלט מסכים ואולי אאמץ.

גם אין נבדל וגם חיפשו בכח לפרש את המהלך כהתערבות של אמבפה,אנטי כדורגל כזה אני לא זוכר.

אתה עושה את זה לא נכון.

תנסה ככה:

אם זה נבדל אז אפשר להפסיק את כל הכדורגל בעולם. מכל הנבדלים שלא היו אי פעם - זה הכי פחות נבדל. כנראה שלפי השופטים הספרדים שחקני ההתקפה של ריאל צריכים להיות 10 מטר מאחורי שחקני ההגנה כדי שלא ישרקו נבדל. עד עכשיו שתקתי אבל עכשיו אי אפשר לשתוק יותר. בלי כל השריקות נגדנו כבר היינו ב-17+ נקודות לפחות על-פני אתלטיקו וברצלונה (כי כידוע במשחקים של אתלטיקו וברצלונה אף-פעם אין טעויות שיפוט, כמובן). אין הסבר אחר חוץ מזה שמישהו שם למעלה החליט שריאל לא תהיה אלופה השנה. ולא מדובר בסתם שופט עיוור, הרי קראו לו לוואר בשביל זה - מה שאומר שכל השופטים שם שותפים לפשע הזה. מי שלא רואה את זה בשלב הזה הוא עיוור או סתם מיתמם.
אה כן, ומשהו משהו טבס משהו משהו פלורנטינו משהו משהו ערוץ הטלוויזיה של ריאל מדריד

והנה הם ממשיכים, אי אפשר להמשיך ככה !

מצטרף לכולכם. קומדיה צרופה לקרוא בפורום השכן. אושר עילאי(!!!) ש-3 חטופות הושבו, ואז עוד קצת צחוק בריא מהצד זה הדובדבן שבקצפת.

חחח הם אשכרה מתלוננים על הפנדל על רודריגו לא ייאמן,אין פנדל ברור מזה,שלא נדבר על שני שערים ועוד פנדל ברור על אותו רודריגו שהשופט בחר להתעלם מהם מתוך רחמים על לאס פלמאס.
כנראה שהמינוס בטבלה גורם להם לדבר שטויות ולשלוף סרטונים מהמשחק מול סלטה כהוכחה לזה שהשופטים לטובתינו,מעורר רחמים.

אני חושב שמישהו צריך לעשות להם רפרש על חוקי המשחק.
תפיסה הדדית זה לא עבירה.
בעיטה ברגל ללא כדור זה כן עבירה.
לליאני יש אחלה עמוד פיסבוק עם הסבר על טעויות שיפוט, אולי נדאג להם להרצאה?

אוף טופיק, אבל עמוד מזעזע בעיניי. נתקלתי בו במקרה כשקפץ לי פעם-פעמיים בפיד.
בא שופט לשעבר, עם מספיק טעויות שיפוט בקריירה שיכולות למלא סדרת ספרים באורך של ‘בעקבות הזמן האבוד’, ובמהלך שהוא ה-הגדרה לאנטי-קוליגיאלי - עושה סיבוב על חשבון שופטי ההווה ויורד עליהם, רק כדי לקבל קצת טראפיק וצומי. יש מקום לנתח טעויות וללמוד מהן, אבל הפסקנות המתנשאת והנפוחה שבה ליאני משתמש בפוסטים שלו היא הכול חוץ מביקורת בונה. פגשתי אותו פעם ביום גיבוש בצבא, אני לא מופתע בכלל. זה הבנאדם.

מאמנים של קבוצות אחרות כשמשחקים מול ברצלונה, עם קו ההגנה הגבוה בהגזמה:

17374959910775891691215501235663

אנצ’לוטי כשמשחק מול ברצלונה, עם קו ההגנה הגבוה בהגזמה:

אז כנראה שמרוב שהם קיטרו החזירו להם בליגת האלופות, זה בחיים לא פנדל מה שהיה שם, ואם זה פנדל אז השער הזה לא צריך להיות מאושר ופנדל לבנפיקה, פשוט הזייה.

עונה שעברה אחרי המחזור ה 20 בליגה ברצלונה עם 44 נקודות, העונה אחרי המחזור ה 20 ברצלונה עם 39 נקודות.
צ’אבי חטף ביקורת כל יום כל דקה ואילו פליק הוא גאון שמוציא מים מהסלע, כדורגל לפעמים זה מצחיק.
אם לא קרלו שמתפרק פעמיים מול ברצלונה די בטוח שהכיסא של פליק היה מתנדנד חזק מאוד.

והפנדל של בנפיקה?

דיי בכיין תפסיק לבכות. פנדל 100%. אני יודע שהתרגלתם שמשיכה בחולצה של שחקן ברסה ברחבה זה לא פנדל, צריך להוכיח שהחולצה כמעט נתלשה.

חייבים להודות שזה חמוד לפחות:

מצחיק ומדויק
ועדיין,
חסרים ריאל באיירן שנה שעברה, ריאל וולפסבורג עם השלושער של כריסטיאנו ועוד ועוד

רציתי לשים עוד, אבל נאלצתי לשים רק את העדכניים/המרכזיים בעיניי כי לא היה לי יותר מקום…

money-crying

צריך להודות שהרמונטאדה של בארסה ב 2016/7 מול פסז ראויה לקבל פה מקום גבוה מאוד במדרגות, אבל בכל פעם שאני נזכר בה אני דווקא טוען שהיא פגעה בבארסה הרבה יותר משהועילה כי כמה ימים לאחר מכן במחזור הליגה בארסה הופתעה מול לה קורוניה והפסידה לה, הפסד שבמצטבר עלה להם באליפות, ומן הסתם חלק ממנו חייב להיות משויך לאופוריה של הרמונטאדה. וגם להמשך הקמפיין בצ’מפיונס באותה שנה זה לא שינה הרבה (למעט הגדלת המענק של אופ"א לאותה שנה) כי הם הפסידו ברבע ליובה.