אם קרלו ושחקנינו המשלשלים במכנסיים (לא פותר אותם, בניגוד לפורום השכן עם ליברפול של ואלוורדה ושאר התבוסות) לא היו נותנים להם רוח במפרשים בכוח, פעמיים, הכיסא של פליק כבר היה חם מאד.
עדיין עושה עבודה מצויינת עם מה שיש, אבל מה שיש זה:
לאמין ופדרי אדירים
הגנה סבירה ומטה
ראפיניה שספק בעונת חייו כהבלחה יחסית, ספק מממש את הפוטנציאל שאף אחד לא ראה בו ומתפוצץ לשחקן היסטורי. אני לגמרי חושב שאופציה א׳, אם אופציה ב׳ אנחנו כמובן בבעיה גדולה.
כל יתר ההרכב די מחורר, עם כל הכבוד לכמה שחקנים באמת אחלה ומעלה, אפילו טובים, כמו גאבי ואחרים. שמח מאד על הדעיכה של לבה. הקדימה אותה שירת ברבור סופר מכובדת אני חייב לציין. מקווה שימשיך להיראות ככה עד סוף השנה.
וקיבלת ממני לייק על כל מיני דברים אבל במיוחד על עניין השיפוט. זה פתטי ברמות שאין סיבה לטרוח להגיב שם כבר. fxp זו מחמאה לדיוני השיפוט של השכנים.
פדרי למרות עונה מצויינת(ובריאה) כל עוד במספר חד ספרתי של בישולים פלוס שערים לעונה לא מדאיג אותי.
לאמין שאוהבים להשוות אותו למסי דווקא התחיל בתקופה האחרונה לאמץ לעצמו תכונות ניימאריות, ראיתם איזה ראבונה דפק באמצע התקפה מסוכנת ? מתי מסי עשה ראבונה פעם אחרונה ? וזה לא רק הראבונה זה כל מני פעולות שלא תורמות כלום למשחק שמסי אף פעם לא עשה.
יתפתח לאחד הטובים בדורו ללא ספק, אבל מסי הבא הוא לא.
ראפיניה לדעתי יקבל חוזה חדש ומשודרג בסוף העונה שברצלונה יבכו עליו כשיחזור להבקיע במספרים חד ספרתיים, דעתי הצנועה.
אם נצליח להביא מאמן טוב עונה הבאה(אלונסו או זידאן) אני לא רואה איך הם מצליחים לסגור את הפער הקיים.
אם זה נבדל אז אפשר להפסיק את כל הכדורגל בעולם. מכל הנבדלים שלא היו אי פעם - זה הכי פחות נבדל. כנראה שלפי השופטים הספרדים שחקני ההתקפה של ריאל צריכים להיות 10 מטר מאחורי שחקני ההגנה כדי שלא ישרקו נבדל. עד עכשיו שתקתי אבל עכשיו אי אפשר לשתוק יותר. בלי כל השריקות נגדנו כבר היינו ב-17+ נקודות לפחות על-פני אתלטיקו וברצלונה (כי כידוע במשחקים של אתלטיקו וברצלונה אף-פעם אין טעויות שיפוט, כמובן). אין הסבר אחר חוץ מזה שמישהו שם למעלה החליט שריאל לא תהיה אלופה השנה. ולא מדובר בסתם שופט עיוור, הרי קראו לו לוואר בשביל זה - מה שאומר שכל השופטים שם שותפים לפשע הזה. מי שלא רואה את זה בשלב הזה הוא עיוור או סתם מיתמם.
אה כן, ומשהו משהו טבס משהו משהו פלורנטינו משהו משהו ערוץ הטלוויזיה של ריאל מדריד
חחח הם אשכרה מתלוננים על הפנדל על רודריגו לא ייאמן,אין פנדל ברור מזה,שלא נדבר על שני שערים ועוד פנדל ברור על אותו רודריגו שהשופט בחר להתעלם מהם מתוך רחמים על לאס פלמאס.
כנראה שהמינוס בטבלה גורם להם לדבר שטויות ולשלוף סרטונים מהמשחק מול סלטה כהוכחה לזה שהשופטים לטובתינו,מעורר רחמים.
אני חושב שמישהו צריך לעשות להם רפרש על חוקי המשחק.
תפיסה הדדית זה לא עבירה.
בעיטה ברגל ללא כדור זה כן עבירה.
לליאני יש אחלה עמוד פיסבוק עם הסבר על טעויות שיפוט, אולי נדאג להם להרצאה?
אוף טופיק, אבל עמוד מזעזע בעיניי. נתקלתי בו במקרה כשקפץ לי פעם-פעמיים בפיד.
בא שופט לשעבר, עם מספיק טעויות שיפוט בקריירה שיכולות למלא סדרת ספרים באורך של ‘בעקבות הזמן האבוד’, ובמהלך שהוא ה-הגדרה לאנטי-קוליגיאלי - עושה סיבוב על חשבון שופטי ההווה ויורד עליהם, רק כדי לקבל קצת טראפיק וצומי. יש מקום לנתח טעויות וללמוד מהן, אבל הפסקנות המתנשאת והנפוחה שבה ליאני משתמש בפוסטים שלו היא הכול חוץ מביקורת בונה. פגשתי אותו פעם ביום גיבוש בצבא, אני לא מופתע בכלל. זה הבנאדם.
עונה שעברה אחרי המחזור ה 20 בליגה ברצלונה עם 44 נקודות, העונה אחרי המחזור ה 20 ברצלונה עם 39 נקודות.
צ’אבי חטף ביקורת כל יום כל דקה ואילו פליק הוא גאון שמוציא מים מהסלע, כדורגל לפעמים זה מצחיק.
אם לא קרלו שמתפרק פעמיים מול ברצלונה די בטוח שהכיסא של פליק היה מתנדנד חזק מאוד.
צריך להודות שהרמונטאדה של בארסה ב 2016/7 מול פסז ראויה לקבל פה מקום גבוה מאוד במדרגות, אבל בכל פעם שאני נזכר בה אני דווקא טוען שהיא פגעה בבארסה הרבה יותר משהועילה כי כמה ימים לאחר מכן במחזור הליגה בארסה הופתעה מול לה קורוניה והפסידה לה, הפסד שבמצטבר עלה להם באליפות, ומן הסתם חלק ממנו חייב להיות משויך לאופוריה של הרמונטאדה. וגם להמשך הקמפיין בצ’מפיונס באותה שנה זה לא שינה הרבה (למעט הגדלת המענק של אופ"א לאותה שנה) כי הם הפסידו ברבע ליובה.