ת'רד היריבות: יוחזר ברתומאו לאלתר!

מצטרף לכולכם. קומדיה צרופה לקרוא בפורום השכן. אושר עילאי(!!!) ש-3 חטופות הושבו, ואז עוד קצת צחוק בריא מהצד זה הדובדבן שבקצפת.

חחח הם אשכרה מתלוננים על הפנדל על רודריגו לא ייאמן,אין פנדל ברור מזה,שלא נדבר על שני שערים ועוד פנדל ברור על אותו רודריגו שהשופט בחר להתעלם מהם מתוך רחמים על לאס פלמאס.
כנראה שהמינוס בטבלה גורם להם לדבר שטויות ולשלוף סרטונים מהמשחק מול סלטה כהוכחה לזה שהשופטים לטובתינו,מעורר רחמים.

אני חושב שמישהו צריך לעשות להם רפרש על חוקי המשחק.
תפיסה הדדית זה לא עבירה.
בעיטה ברגל ללא כדור זה כן עבירה.
לליאני יש אחלה עמוד פיסבוק עם הסבר על טעויות שיפוט, אולי נדאג להם להרצאה?

אוף טופיק, אבל עמוד מזעזע בעיניי. נתקלתי בו במקרה כשקפץ לי פעם-פעמיים בפיד.
בא שופט לשעבר, עם מספיק טעויות שיפוט בקריירה שיכולות למלא סדרת ספרים באורך של ‘בעקבות הזמן האבוד’, ובמהלך שהוא ה-הגדרה לאנטי-קוליגיאלי - עושה סיבוב על חשבון שופטי ההווה ויורד עליהם, רק כדי לקבל קצת טראפיק וצומי. יש מקום לנתח טעויות וללמוד מהן, אבל הפסקנות המתנשאת והנפוחה שבה ליאני משתמש בפוסטים שלו היא הכול חוץ מביקורת בונה. פגשתי אותו פעם ביום גיבוש בצבא, אני לא מופתע בכלל. זה הבנאדם.

מאמנים של קבוצות אחרות כשמשחקים מול ברצלונה, עם קו ההגנה הגבוה בהגזמה:

17374959910775891691215501235663

אנצ’לוטי כשמשחק מול ברצלונה, עם קו ההגנה הגבוה בהגזמה:

אז כנראה שמרוב שהם קיטרו החזירו להם בליגת האלופות, זה בחיים לא פנדל מה שהיה שם, ואם זה פנדל אז השער הזה לא צריך להיות מאושר ופנדל לבנפיקה, פשוט הזייה.

עונה שעברה אחרי המחזור ה 20 בליגה ברצלונה עם 44 נקודות, העונה אחרי המחזור ה 20 ברצלונה עם 39 נקודות.
צ’אבי חטף ביקורת כל יום כל דקה ואילו פליק הוא גאון שמוציא מים מהסלע, כדורגל לפעמים זה מצחיק.
אם לא קרלו שמתפרק פעמיים מול ברצלונה די בטוח שהכיסא של פליק היה מתנדנד חזק מאוד.

והפנדל של בנפיקה?

דיי בכיין תפסיק לבכות. פנדל 100%. אני יודע שהתרגלתם שמשיכה בחולצה של שחקן ברסה ברחבה זה לא פנדל, צריך להוכיח שהחולצה כמעט נתלשה.

חייבים להודות שזה חמוד לפחות:

מצחיק ומדויק
ועדיין,
חסרים ריאל באיירן שנה שעברה, ריאל וולפסבורג עם השלושער של כריסטיאנו ועוד ועוד

רציתי לשים עוד, אבל נאלצתי לשים רק את העדכניים/המרכזיים בעיניי כי לא היה לי יותר מקום…

money-crying

צריך להודות שהרמונטאדה של בארסה ב 2016/7 מול פסז ראויה לקבל פה מקום גבוה מאוד במדרגות, אבל בכל פעם שאני נזכר בה אני דווקא טוען שהיא פגעה בבארסה הרבה יותר משהועילה כי כמה ימים לאחר מכן במחזור הליגה בארסה הופתעה מול לה קורוניה והפסידה לה, הפסד שבמצטבר עלה להם באליפות, ומן הסתם חלק ממנו חייב להיות משויך לאופוריה של הרמונטאדה. וגם להמשך הקמפיין בצ’מפיונס באותה שנה זה לא שינה הרבה (למעט הגדלת המענק של אופ"א לאותה שנה) כי הם הפסידו ברבע ליובה.

ממש אין לי כוח להתווכח כאן ויכוחים מלפני עשור כמעט, בייחוד אחרי שאני רואה שהוויכוח סביב השיפוט רחוק מאוד מלהיגמר כאן בפורום, אבל אני בחיים לא אוכל להתלהב באמת מה-6-1, כשחלק ניכר ממנו הושג בגלל דחיפה אדירה מצד השופט (פנדלים מומצאים לטובת ברצלונה, לצד התעלמות בוטה מפנדלים לטובת פסז’).

עריכה - הנה @goldi תקציר בדקה וקצת של טעויות השיפוט המרכזיות במשחק (לשם הבהרה - מה שאתה רואה כאן הסתיים ב-2 פנדלים לטובת בארסה ו-0 לטובת פסז’). זה אפילו יותר נורא וחד-צדדי ממה שזכרתי:

מודה שלא ראיתי את ה 6-1 ולא מדגדג לי לראות. כמו בכל שערוריית שיפוט בפוטנציה כל צד משוכנע שראה משהו אחר. אבל לא לכלול את אחת הרמונטאדות הגדולות, ולכלול רק רמונטאדות בהן ריאל היא הגיבורה, לא יכול להיות משקף.
רק מזכיר שלכל רמונטאדה צפוי להיות גם שלב ההאנג אובר. מעניין מה יהיה במחזור הקרוב

לא הצלחתי להתאפק וראיתי.
לא רוצה להתעמק יותר מידי, אבל ברושם הראשוני אני מסכים שכל ההחלטות נראות שגויות.

ה6-1 לא צריך להיספר לא בגלל הטעויות שיפוט אלא בגלל ששלב לאחר מכן ברצלונה קיבלה יובנטוס לא מפחידה במיוחד, הפסידה 3-0 ועפה מהמפעל.
כל המהפכים שביצענו באלופות ענקים כי הם היו חלק מזכייה בגביע הגדול. ה6-1 הוא רגע נחמד ומרגש לאוהד אבל בפועל לא הוביל אותם לכלום.

גם ה-4-0 של דפור על מילאן נקטע אח״כ בחצי הגמר, והוא היה חתיכת מיתוס עד לשנים האחרונות ששחקו אותו (עדיין פסיכי לגמרי שקרה בעידן דל השערים שבו קרה, ומול הקבוצה שקרה). דפור כמובן מועדון קטן בהרבה מבארסה וזה יכול להיות חלק מהעניין, אבל אני לא חושב שכולם.

אז למה לא נשרק פנדל על שחקן בנפיקה בדקה ה 94?
זה לא התבכיינות,וזה לא באמת מזיז כי זה לא בליגה ואתם לא בתחרות נגדנו, אבל בחיאת, אם זה עבירה אז גם בצד השני זו עבירה, מה אני מבקש שההחלטות יהיו שוות בשני הצדדים?:innocent: