עכשיו אני מבין, אתה לא באמת מדבר כדורגל אתה סתם מטריל למען הנאחס ההפוך. מוערך מאוד.
אתלטי מפסידה לכם when it matters בליגה באותה העקביות שהיא מפסידה לנו בצ׳מפיונס. ואתם גם פשוט קבוצה טובה יותר.
ולכן ניצחה אותנו בדקה האחרונה בחוץ בפעם הקודמת ועשתה לנו 4-4 בגביע.
לא אתפלא אם הפעם אנחנו נראה רע אבל ננצח.
בשנים האחרונות אתלטיקו פשוט מפסידה לנו.
When i matters היסטורית? לא מדויק.
אחי הם לקחו לנו אליפות בבית שלנו על מה אתה מדבר? עפנו מולם בליגת האלופות , מתי את׳ העיפו אותכם מליגת האלופות?
דיברתי על הליגה… אם לא טעיתי בספירה, מאז 2017 הם עם 3 ניצחונות עליכם בליגה, כולם בסיבוב הראשון.
אני רק מזהיר שאקסטרה ניחוס יכול לעבוד הפוך בסוף, שלא תגידו שלא אמרתי, תשאירו את כל העבודה לסנטיאגו, הוא עושה עבודה נקייה ומדויקת.
לא מקנא בפדרי הלילה.
אגב, ריאל נראתה אתמול גמורה מהדקה ה 50 בערך, לא נראה לי שאתלטיקו תצליח לסחוב יותר מ 65 דקות היום.
אני מאשים אותך טיטי.
אבל ברצינות היה משחק גדול. שאפו לברצלונה.
כמו ריאל אתמול גם היום אתלטיקו בסוף נפלה מהרגליים.
בכדורגל זה חוק שאתה הכי חשוף מיד אחרי שעלית ליתרון, חייבים לעבור את הכמה דקות אחרי העלייה ליתרון, מי כמו סימאונה יודע זאת ועדיין ספגו
מ.ש.ל
לא יודע אם אפשר לקרוא לזה רע אבל זו היתה התחושה.
ברכות לברצלונה על האליפות. באמת שאפו לפליק על מה שעשה איתם. משחק לחץ אמיתי, כל שחקן מתאבד בשביל השני, כולם יודעים מה לעשות ואיך לשחק בניגוד לבית זונות אצלנו. כואב להגיד אבל אין מה לעשות, הם קבוצה הרבה יותר טובה מאיתנו.
הכינוי שלך זה חואניטו ואתה מברך אליפות מחזור 28? ג׳יזס האירוניה.
90 דקות של כדורגל בחסות קרלו son molto merda
עונה שעברה אחרי המחזור ה 28 היו לברצלונה 61 נקודות, העונה אם תנצח את משחק ההשלמה היא יכולה להגיע ל 63 נקודות אחרי 28 משחקים.
אפשר לדבר על פליק עד מחר, זה הכל על גוש החרא שלועס מסטיקים אצלנו.
שמעו אין להם אופי בשיט, מוכרים סיפור על קבוצה לוחמנית ומחויבת, אתוס של ביצים ולחימה עד הסוף, אבל כשהכסף על השולחן הם עדיין אותה פאתטיקו הקלאסית של פעם.
הם לקחו לנו יותר נקודות ממכם. הם העיפו אותנו בליגת האלופות. הם לקחו לנו אליפות בבית שלנו. שוב, אתם לא מודעים להיסטוריה.
אופי על חלשים זה לא נחשב אחי(;
תכלס, כנראה שרק מולנו נשאר להם מחסום מנטלי כזה, כמו שאחי הקטן מנצח את כולם בפינג פונג ורק אותי לא למרות שהוא יותר טוב ממני.
לפליק כמובן מגיע רוב הקרדיט על ההכנה הטקטית והמנטלית, גם לשחקנים מגיע קרדיט על ה-110% שנותנים משחק אחרי משחק. משחק אחרי משחק עולים עם אש בעיניים ורוצים את הנצחון.
אך לדעתי לא מוזכר מספיק האיש שמכין אותם פיזית. לברסה בשנים תמיד היו ריצות כאלה, מה שמבדיל את העונה הזאת מהעונות שעברו הוא שפברואר עבר ועם עדיין ללא לשון בחוץ. משחק אחרי משחק לוחצים 90 דקות ללא הרף.
בשלב מסוים העונה אמרתי משפט שאולי אסור להגיד, זה היה אחרי הדרבי כשעדיין הובלנו את הטבלה. נניח לקחנו אליפות זה אחלה, אבל לא ניצחנו אף קבוצה גדולה, הכדורגל היה גרוע ומבזה בחלק מהזמן ובינוני במקרה הטוב, ממה אפשר להתלהב? קשה לי להריע מ-0:3 על ויאדוליד. כל שבוע אוהדי ברצלונה התרגשו מחדש מהכדורגל ההתקפי ושילוב הצעירים והאופי והלחימה, יש שם קבוצה מעולה לעתים אולי נאיבית ומתעקשת לשחק בדרך אחת שעולה לה בשערים, אבל אנחנו לא קבוצה. אני לא שלם עם זה שאמרתי את זה בקול בזמנו אבל זו התחושה. לא מגיע לנו לזכות באליפות. יש עוד קלאסיקו במחזור ה-35 ואני מקווה שנוכל לעמוד בכבוד לשם שינוי.
כל הכבוד לאלישע שלא היה יכול להתאפק וכתב כאן הודעה במחצית כשהיה אפילו רק 0:1 לאתלטיקו מדריד. היא באמת לא תנצח את ברצלונה אף פעם כשיהיה משחק חשוב.