אני לא שולל שיש לו יכולת חריגה והוא רואה דברים שאנשים רגילים לא רואים. כמו טום קרוז בסרט שהוא סופר קלפים בבלק ג׳ק
דסטין הופמן, “איש הגשם”.
אתה מתכוון זאק גלאפנקיס, ‘‘האנגאובר’’.
הוא הזכיר את טום קרוז, לא את בראדלי קופר.
ההאנגאובר יותר מתאים.
יש לו שם גם ‘קלאב דה אמיגוס’.
מעניין אם אנצלוטי צופה באימפריה מדורטמונד מפרקת את ברצלונה או לא…
לצערי זה היה יותר ליגת האלופות מאשר חולשה של ברצלונה. הקאמבקים המסחררים אחרי תבוסות במשחק הראשון זה ממש דפוס שחוזר על עצמו שוב ושוב.
הקאמבקים בליגת האלופות זה משהו שאנחנו יצרנו, לא קבוצת דרג ב כמו דורטמונד.הכנה מעולה של קובאץ אחרי הזוועה במשחק הראשון, הם שיחקו בדיוק על החיסרונות של ברצלונה והראו שהשד לא מפחיד יותר מדי.
כמובן שזה לא אינדקציה לכל המשחקים אבל ראינו פה קבוצה שיכולה לשחק כדורגל מול ברצלונה ולא רק להתבטל ולשחק על מתפרצות…
לא איזה קרב קרדיט שמעניין אותי מדי אבל האמת שהתחושה שלי שכל הטרפת התחילה מאז הרמונטדה שלנו על פריז (ששילמנו עליה עם ריבית).
שנה אחרי זה רומא הפכה עלינו פיגור של 3, ליברפול בשנה שאחרי (כולל מה שטוטנהאם עשו לאייאקס ברבע שעה) ואז אחרי שנתיים של קורונה התחילו כל האירועים החולניים שלכם.
משהו ברמונטדה ההיא מול פריז שהרגישה אז לחלוטין בלתי אפשרית הפכה את הקאמבקים ״המופרכים״ לעניין שבשגרה.
אין שום קאמבקים מופרכים, וריאל מעולם לא חזרה מפיגור של 3.
לא יודע אם השחקנים של בארסה זילזלו כמו שזה נראה על הדשא, אבל הייתה להם סיבה טובה. יתרון 4 זה לא צחוק.
כמובן שמגיע להם כל הצעקות בפורום שלנו, כולל ממני.
אין שום קאמבקים מופרכים? רומא שחוזרת מ4-1 מול בארסה, ליברפול שחוזרת מ3-0? טוטנהאם שחוזרת מ3-0 בשקלול חצי שעה לסוף?
אם זה עניין שבשגרה אז איי רסט מיי קייס.
חכה לי כאן מחר בין 00:00 ל-01:00.
ליברפול זה לא מופרך. היו יותר טובים גם כשהפסידו 3-0.
רומא זה כן מופרך. כמה שנים עברו מאז? כמה משחקי נוקאאוט?
טוטנהם אני לא יודע על מה אתה מדבר. אם זה היה “כמעט”, זה לא נחשב.
אני לא נביא . ציינתי עובדה.
אני גם לא סגור עם עצמי אם זה טוב לנו או רע לנו הקאמבק הזה.
לא כמעט אבל בטח לא מהפך כמו האחרים שדוברו פה כי הוא קרה בעיקר תוך כדי משחק וגם הפער לא היה כך כך גדול.
זו שנת 2019 וזו אייאקס שהדיחה את ריאל עם דה יונג, דה ליכט וכו׳
אייאקס מנצחת 1-0 בחוץ את טוטנהאם.
ובגומלין בבית מובילה 2-0 בבית במחצית ונראית בדרך הבטוחה לגמר.
ואז…לוקאס מורה כובש שלושער.
צמד תוך 5 דק׳ ושהיה נראה שאייאקס תעלה אחרי תיקו, בדקה ה96 הוא כובש את השלישי שמעלה את טוטנהאם בזכות שערי חוץ.
גם סוג הקאמבקים של טוטנהם ושל ריאל מול סיטי ופאריז הוא מטורף - אחרי פיגור של שער במשחק הראשון, וכניסה לפיגור כפול בגומלין, שנראה ש"הורג" את המשחק.
ראינו אתמול איך יצא האוויר לדורטמונד אחרי השער שהם ספגו.
ואני דיברתי גם על “כמעט” קאמבקים, ואת זה יש בשפע. אתמול ראינו שני משחקים כאלו. היה את צ’לסי-ריאל, יובה-ריאל, אתלטי-ריאל, ליברפול-רומא, פסז’-יונייטד (מלא), אתלטי-יובה בעונה של רונאלדו (קאמבק מלא למיטב זכרוני) ועוד.
והקונטקסט הקצת יותר ריאלי מבחינתי למה שקרה אתמול עם דורטמונד - בארסה פשוט לא טובה בשבועיים שלושה האחרונים, וגם ה-4-0 במשחק הראשון לא שיקף בעיני. לא תמיד צריך לסבך.
מקרה ליברפול זה בהחלט מופרך:
-ברצלונה עם מסי (עונה ענקית שלו) שווה גול בכל מגרש ובכל מצב.
-באנפילד ליברפול הייתה בלי סלאח ומאנה שזה 2/3 מהתקפה וזה מה שייחד אותה.
-הציפייה שברצלונה תלמד ממה שקרה לה רק שנה קודם ועם אותו מאמן ואותו הסגל.
בכל מקרה אין על סופר-דפור וה-0:4 הפסיכי על מילאן ב-2003/04 עם 11 גלאקטיקוס ואלופת אירופה. לא היה לדפור שום כוכב, ניסיון צנוע במפעל וקבוצה שחטפה 8:3 הזוי ממונאקו
אולי מהפכים תוך כדי משחק אחרי תוצאה לא גבוהה במשחק הראשון קורים יותר.
אבל לחזור מפיגור של 3 אחרי המשחק הראשון דורש משחק מושלם במשך 90+ דקות, וזה נדיר.
או משחק ממש רע מבעלת היתרון. כשזה קרה לבארסה היא לא הייתה רעה כמו שפשוט היה לה פיק ברכיים. זה מה שאני צופה גם לארסנל היום.
כן רק שריאל זאת לא דורטמונד, וזה המפעל שלה. לארסנל אין מנטליות חזקה ואין לה פיגורות כמו הנרי, ססק, סילבה, לאהמן. זה דור אחר.
ריאל מדריד כבר אכלה קבוצות כמו סיטי, צ׳לסי ופריז כשהיא הייתה עם הגב לקיר ושיחקה חרא, מה זה בשבילה ארסנל?
המשימה שלנו הפעם היא לא לנצח בגול אלא בשלושה שערים שזה כמעט לא קרה העונה וארסנל לא חוטפת. לכן זה שונה מאוד מהבזקי הטירוף שהספיקו נגד פ.ס.ז’, מנצ’סטר סיטי ובאיירן שמולה זה מביך שנקלענו לפיגור. כנ"ל האזכורים לצ’לסי…
מבחינת הרמה - ארסנל הזו מעל פ.ס.ז’ של אמבפה שלא הייתה כה יציבה וחזקה טקטית, פחות מפלצת כמובן ממנצ’סטר סיטי האדירה על הנייר ובפועל, ולדעתי גם פחות מבאיירן מינכן שהייתה בעונה רעה אשתקד ועדיין נוייר, קיין עם כמה שהוא “לוזר” ובעיקר מסורת (ומאמן עם חילופים איומים).
הכדורגל שלנו העונה הוא אפס עגול - 0 ללא זיק של תקווה. בגלל כל המסביב והקמפיין היפה, העובדה שאי אפשר לדעת - יש סיכוי קטן (קטנצ’יק). אם דויד אלאבה משחק זו ההחלטה הגרועה של קרלו אבר והיו לו כבר לא מעט.