ת'רד היריבות: יוחזר ברתומאו לאלתר!

לברצלונה יש עונה גדולה, ברצלונה נתנה לנו פעמיים העונה בראש, ברצלונה אפילו מסתכלת עלינו מלמעלה כשאנחנו נפגשים על הדשא גם בתקופות שאנחנו טובים יותר מהם. אבל לברצלונה תמיד יהיה רגשי נחיתות, הם תמיד ידעו שהם מועדון עלוב. לראות את התגובות שלהם לסיפור עם אמבפה (היה צריך להיות מורחק ליותר משחקים אבל זו לא הנקודה), לראות את הפחד שלהם למרות שאנחנו משחקים כדורגל שלא בליגה שלהם בכלל ויש להם יתרון עלינו גם בטבלה, רק מזכיר כמה מועדון נחות הם ביחס אלינו.

צריך תמיד לזכור שריאל מדריד היא קבוצה שתמיד נמצאת בטופ, לעומתה היסטורית ברצלונה תמיד צצה לאיזה תקופת זמן ואז היא נעלמת ואז שוב חוזר הניגון…
יש הבדלים תהומיים בין הקבוצות.

אחי, המועדון שלך כותב מכתבים ומריץ סרטים בערוץ שלו בטענה לקיפוח, כשהוא מקבל הכי הרבה פנדלים בליגה. חוסר מודעות קשה, אתם מזמן לא ריאל מדריד שאנחנו קטנים לידה. אמרתי לכם, אתם חטאפה עם כסף ולא יותר מזה, ואתם יכולים לקחת אליפות העונה בנס, לקחת ליגת האלופות עם רומנטדות, הזהות שלכם כבר הלכה לאיבוד.

המועדון שלנו מתנהל בצורה בזיונית העונה, ואני הראשון לבקר אותו על כך ואתה יודע את זה. אני מצפה ממך לאותה הכנות כשהמועדון שלך מתנהג באופן דומה.

איפה המועדון שלי תקף את אמבפה או החלטת איגוד השיפוט?

סגן הנשיא שלך יצא ואמר שזה ביזיון שאמבפה לא הורחק ושהכל מכור…

בבקשה.

אבל זה לא רק הפעם הזאת, התקשורת שלכם עסוקה יותר בריאל מדריד מאשר בברצלונה וזה אומר המון.

ריאל מדריד בקרשים, ובברצלונה במקום להתעסק בחצי גמר ליגת האלופות מתעסקים בכמה ריאל מדריד מועדפת וכמה שאם הם היו במקומם אז הם היו נענשים.

סגן הנשיא שלי לא כינס מסיבת עיתונאים לדבר על ריאל מדריד וההרחקה של אמבפה. כנראה הוא נשאל על זה והוא הגיב ככה. להגיד לך שזה ראוי בעיניי? לא. הוא היה צריך להתעלם באלגנטיות, לתת תשובה פוליטית ולהמשיך הלאה למרות שכולנו פה יודעים שההרחקה בזיונית.

ועם זאת, להגיד שזה ה״מועדון״ שלי זה מגוחך. זה בנאדם אחד, יש הבדל בין בנאדם שמתראיין ועונה על שאלה מאשר פעולה רישמית והצהרות של מועדון.

אני מבין מה אתה מנסה לעשות, אתה מנסה להראות שיש סימטריה בין המועדונים, שניהם פח מבחינת התנהלות, אבל זה לא באמת נכון. זה כמו להשוות בין מסי ללמאל מבחינת מסירות. ריאל מדריד מפרסמת קמפיין רשמי בערוץ שלה נגד שופטים ושולחת מכתב מטעם המועדון. אצלנו סגן הנשיא מתעצבן בתקשורת.

תקשיב לי טוב חביבי עם כמה שהמועדון העונה התנהל כמו פח אשפה אנחנו עדיין רחוקים שנות אור מההתנהלות המאפיונרית שלכם בכל פרשת אולמו (שריאל מדריד תמכה בלהחליק את זה לברצלונה, במידה ולא ידוע לך), ה"מינופים" המזוייפים שלכם (מעניין אם ריאל מדריד הייתה עושה את זה ואז היה מתברר שבליגה קיבלו את זה בטעות, מה הייתם אומרים), ועד פרשת נגריירה שאם ריאל מדריד הייתה איכשהו מעורבת בדבר כזה אתם עד עכשיו הייתם מדברים על זה. עם כמה שהמועדון שלנו התנהג בצורה מסריחה העונה אתם שברתם כל שיא אפשרי בשנים האחרונות. למעשה מי שהתחיל את כל ההתקפות על השופטים היה הגנן המחונן בשנה שעברה עם הופעות מבישות על הקווים וצהוב כל משחק שני.

אין שום סימטריה בין המועדונים. המועדון שלנו ירד לשפל אבל אתם הרבה לפנינו שם.

בכל מקרה זה מעבר לנקודה, זה לא מלחמת אוהדים של ריאל מדריד ברצלונה, הנקודה היא שהמועדון (מסגן הנשיא דרך התקשורת ועד האוהדים) עסוק בכמה זמן אמבפה הורחק כשריאל מדריד לא מצליחה לשחק כדורגל בכלל מראה על עולב. הייתם יכולים לצאת גדולים אם רק המועדון שלכם היה יושב בשקט כי כלום לא יצא מזה גם כך הרי, אבל הם לא יבחרו לצאת גדולים כי הם פשוט לא.

טוב אני מבין שהלכת למקומות אחרים לא מעניינים שקשורים לכסף ושם אני פחות מתמצא זה גם לא מעניין אותי אני לא כלכלן ולא מתעסק בניירת ומי דיווח על הכנסה כזאת או אחרת, אבל החלטת אני מבין לנפח את הטענה על דברים מפגרים אחרים כי אין בסיס לטענה הראשונה.

אני רק אחדד משהו אחד-המועדון שלי לא מתעסק באמבפה. סגן הנשיא ענה על שאלה. לא שמעתי שמשה מהפורום מייצג את ברסה וגם לא ידעתי שהתקשורת שייכת למועדונים. חידשת לי.

שביט אני לא יודע עד כמה אתה עוקב אחרי התקשורת של ברצלונה, אני מאמין שכן, ואם כן אני לא מבין איך יוצא לך משפט כזה מהפה. בתקשורת הקטלונית כל כמה ימים תוקפים את ריאל מדריד מאז שאני זוכר אותם בין אם זה מוצדק או לא. מה שרפא יוסטה אמר בכנות לא הפתיע אותי. אפשר למצוא גם דברים דומים שלאפורטה אמר בעבר הלא רחוק בכלל אם יוסטה לא מספיק טוב בעיניך.

וטגב, רק בשביל הרקורד, אני מאמין שאם לא היה קורה הפיצוץ הזה בין ריאל מדריד לשופטים בליגה השופט לא היה כותב שהוא נלחם על הכדור. אני מרגיש שמאז הפיצוץ ומאז שריאל מדריד הפסיקה עם הסרטונים השופטים מחליקים לנו הרבה יותר כשהשחקנים שלנו משתדלים שלא לריב איתם. אני חושב שיש שם משהו שאנחנו לא מודעים אליו.

אני חושב שאתם לוקחים את זה יותר מדי אישית, כשהכל זה ביזנס. לא עשו הנחות לריאל מדריד, עשו הנחות לאמבפה כי הוא השחקן הכי גדול בליגה ורוצים שהאליפות והגביע יוכרעו כשהוא על המגרש. אם זה היה מנדי לצורך העניין, היה מקבל 3 משחקים. אם זה היה מחזור עשירי, כנראה אמבפה היה מקבל עונש גדול יותר. גם אם זה היה לאמין ימאל קשה לי לחשוב שהיה מקבל הרחקה ל3 משחקים.

גם זה מאוד הגיוני. תספר את זה לתקשורת הקטלונית…

התקשורת הקטלונית לא מעניינת אותי היא לא מייצגת את המועדון שלי.

ב MD זאת הייתה ידיעה שולית בצד. ממש לא כותרת ענקית.
רפא יוסטה אכן התלונן, בדיוק כמו רוב האוהדים, אבל הוא לא אמר שהכל מכור. לא צריך לשקר כדי להוציא אותנו רע.

דל"פ, מה שנקרא:
הודעות כאלה בדיון היריבות שהופכות לפינג פונג של ריאל-בארסה הן הודעות שאני אישית מעדיף שימחקו על ידי המנהלים או לחילופין יועברו לתרד אחר. לא צריך באותו רגע, אפשר לתת לחברים להשלים את הדיון, אבל זה הופך להודעות שאני מרפרף ולא באמת קורא בתרד שהוא מאלה שאני עובר עליהם.

זה כאמור מייצג דעה אישית בלבד ואני לא מתיימר לטעון שיש כאן נכון או לא נכון.

איפה ראית שאמרתי שהוא אמר שהכל מכור? העלתי לפה צילום מסך של הציטוט שלו, אפילו לא ציטטתי בעצמי.

ותעשה לי טובה דימה, שנינו יודעים בדיוק כמה התעסקות יש בצד שלכם בריאל מדריד, וכמעט אחרי כל משחק יש בתקשורת שלכם זעקות שריאל מדריד מקבלת יחס עודף, גם בתקופה שהשופטים היו במוד של להראות לנו מי הבוס. אני אפילו לא הולך להוכיח את זה כי אתה יודע את זה. מספיק להיתמם.

@whykds אורי כעיקרון התרד הזה אמור להיות דיבור של אוהדי ריאל על היריבות, אבל אני אישית שמח שאוהדי ברצלונה מגיבים פה. אני לא בעד למחוק דיונים גם אם הם לא הכי מעניינים כל עוד שהשיח בהם היה מכבד, זה חלק מהארכיון של הפורום. אבל מה שמקובל על כולם מקובל גם עלי. אני מבין שהדיונים האלה יכולים להיות משעממים ומעייפים אפילו, לא יוצא מהם כלום כמעט תמיד.

אני רק רוצה להגיב לגבי נקודה אחת שכתבת עלינו.

אני מדבר פה רק בשם עצמי, אני מאלו שעד דקה 90 אתמול הייתי בטוח שאתם תעברו. בעיני הפתעה עצומה.

אני לא רואה בזה רגש נחיתות כלפי ריאל. אלא יותר הערכה של ריאל בתור קבוצה שנלחמת בעלת אופי ברזל. הלואי שברצלונה תלמד את זה. זה לא רגש נחיתות. גם יריבים צריכים לדעת לכבד.

לגבי שאר הדברים עשית הרבה misinformasiom ושמועות ולי לא באמת אכפת מזה.

לגבי קרלו. אני חושב שהוא גנטלמן מספיק לקחת אחריות ולעזוב בסוף העונה. אין תירוצים לכישלון שלו.

לא אתה , אלא

כשיש שערוריות שיפוט, אז כן. גם עכשיו אחרי ההדחה של ריאל מתעסקים בכם.
אבל ככה זה גם במארקה ובמיוחד ב AS, כשזה הפוך, לא?
הידיעות כמו התלונות של יוסטה , או מה אמר איזה שחקן עבר, או כמה גדול היה החיוך של לפורטה כשנשאל על משהו, לא מקבלים כותרת מרכזית. לפחות ככה ב MD, שם אני קורא ברמה יומית. לא יודע איך זה במקורות אחרים.

נראה שאני בדעת מיעוט עקב שני לייקים בלבד, אבל באופן אישי פינג פונג ריאל בארסה גורם לי לא לקרוא את הדיון. השיח מכבד והכל סבבה, וגם המשתתפים בדיון הזה סבבה. לדעתי בלבד, אם זה הופך לדיון שהוא פחות ב’רמה’, כלומר טיעונים מגובי עובדות ופחות שיח אנקדוטלי שמראש לא יוביל לשום מקום אז עדיף וזה ההבדל בין הפורום לשיח רשתות חברתיות.