רק ריאל מדריד מתלוננת על לוח המשחקים הם אמרו…
לא הספיקו לכם השופטים, אז קניתם גם את נעה?
ככה זה כשקוראים כותרות בוואן.
פליק התלונן על השעה של המשחק נגד ויאדוליד, שבין שני המשחקים נגד אינטר. הוא רוצה שעה יותר מוקדמת כדי שהשחקנים יחזרו הביתה באותו הערב.
הוא לא דרש 72 שעות ולא אמר שבארסה לא תופיע.
אלוהים הוא מצוטט את וואן. כמו טל שמסתמך על ״מקורבים לשחקן״.
כן כן כן, המאמן שלכם הוא גנטלמן ורק בריאל מתלוננים.
בחיאת תפסיקו כבר עם הצביעות, אם זה היה אנצלוטי הייתם עושים פה עליהום.
יש מצב שאתה עושה לנו reverse uno? אתם המועדון שלא מתעסק במסביב ואתם מלאי קלאסה לא?
יכול להיות שגם המאמן שלנו מתלונן, אנחנו פשוט אומרים לך להפסיק להסתמך על וואן בשביל מקורות. לא מבין למה אתה תוקף.
מה הפואנטה להסתלבט על משתמש על כך שהשתמש בוואן כמקור? זה ציטוט ממסיבת עיתונאים, לא סקופ מחדרי חדרים. אם אין לך מה להוסיף לדיון לא צריך בכח. בפעם האחרונה שבדקתי רוב הפורום לא דובר גרמנית, ספרדית או קטאלנית.
ולא הבנתי את העליהום, פליק מתלונן (בצדק) על לוח הזמנים. אנצ’לוטי רוצה 72 שעות מנוחה ופליק רוצה שהשחקנים ישנו בבתים שלהם, זה ממש כאילו יש להם סדרי עדיפות שונים והבעיה בשורשה אותה הבעיה גם עבור חטאפה עם כסף וגם עבור גאוות קטלוניה.
האנסי פליק התלונן גם על מועד המשחק של ברצלונה נגד ויאדוליד לפני גומלין רבע גמר ליגת האלופות נגד בורוסיה דורטמונד. ועכשיו, מתוך המארקה - שוב - לפני המשחק נגד סלטה ויגו - הוא אומר: “Hansi Flick: “Quiero ver al que decide los horarios, es una broma, no tiene ni idea” - אני רוצה לראות מי אחראי על לוח הזמנים, זה כאילו הוא עושה את זה בצחוק, אין לו מושג”. אבל הוא מקנח ב-“אני לא רוצה להתלונן אלא רק מציין את זה”.
לא קשור כמה ב-One חיפשו טראפיק. השאלה אם באמת קוראים מה המאמן אמר ומודעים לזה או מסתכלים מתי שנוח. הוא מתלונן גם מתלונן - ומותר לו, בספרד לא פועלים בחוכמה, כמו שבשעתו התלונן על שיפוט כשהיו החלטות לא נכונות נגד ברצלונה. אולי גם המאמן הוא לא חלק מהמועדון. אבל אל תהרוס להם את הנראטיב ות’רד היריבות המשובח.
הפואנטה היא שאתר כמו וואן הוא אתר לא אמין שמוציא דברים מהקשרם והוא נועד ללחיצת קליקים ולא למידע מהימן. בפעם האחרונה שאני בדקתי אף אחד לא שמך לחלק ציונים לתגובות ולהחליט מהי תגובה מיותרת ומה לא.
שיביא את הוידאו המלא, את השאלה ואת התשובה האמיתית.
אין לי בעיה עם התלונות שלו, גם אנחנו מתלוננים, יש לי בעיה עם "הצדיקים"בצד השני של הפורום.
אם אנצלוטי היה אומר את זה הם לא היום מבקשים לשמוע את מהמקור…
אתה זה ששמת כותרת מטעה של וואן, כאילו הוא מתלונן על המשחק מול סלטה, בדומה לאנצ’לוטי אחרי אתלטיקו.
אז תיקנתי אותך, הוא דיבר על משהו אחר.
אז עכשיו אתה בא בתלונות אלינו האוהדים שמפרידים בין שני מקרים שונים לגמרי.
איפה ראית שרשום שהוא התלונן על המשחק מול סלטה?
בכותרת רשום שזה נאמר לפני המשחק מול סלטה, אף אחד לא דיבר על זה שהוא התלונן על המשחק מול סלטה.
מה שגם זה לא משנה את את המהות של מה שנאמר, זה יכול להיות על זמן המשחק של סלטה או של ויאדוליד…
לא רשום במפורש, אבל גם לא מוזכרת שום קבוצה אחרת. אז הגיוני שמי שרואה את הכותרת יחשוב שמדובר במשחק מול סלטה .
מה אתה חשבת כשראית את הכותרת ששמת?
שהוא מתלונן על לוח הזמנים, וזה מה שעניין אותי האמת, על איזה משחק הוא מדבר זה לא משנה, כולם יצאתם על ריאל כאשר אנחנו התלוננו, ולבוא ולהגיד על בנאדם שהוא עושה את זה בצחוק זה מקובל כן?
ריאל לא התלוננו, ריאל איימו שהם אישית לא יופיעו למשחקים וזאת פעם אחרונה שעושים להם את זה. אנחנו קראנו לכם בכיינים כי ריאל מדריד הציגה את זה כאילו עושים לה אישית.
המאמן שלנו אמר שזה רע לכל הליגה ושבכל הליגות האחרות עוזרים לקבוצות בליגה על מנת שיצליחו במפעלים אירופאיים. הוא גם אמר ״אני לא מחפש תירוצים או הצדקות, פשוט זה מה שקורה״ הוא נשאל על זה שוב והוא אמר שכן, הוא לא מרוצה, אבל חזר ואמר שהוא לא מחפש תירוצים או מתלונן. יש בניסוח הבדל גדול בין מה שהוא אומר לבין ״זאת הפעם האחרונה שריאל מדריד מופיעה למשחק בלי מנוחה של 72 שעות״.
אני מבין את האובססיה הזאת לחפש סימטריה בין המועדונים גם בחרא. כנראה נגעתי גם לדור רומנו בנקודה רגישה, אז בכלל.
אבל זה עניין שולי, בסופו של דבר גם ריאל וגם ברסה נדפקות מזה, וצריכים להתלונן ולבכות ביחד. ברצלונה לא לוקחת את זה למקום אישי ולא מאיימת באי הופעה.
לא הוא לא.
אבל תמשיך בשלך, מה אכפת לך מה אנחנו אומרים. אנחנו צבועים.
איזה מעניין ומלהיב לקרוא את כל הדיונים המקצועיים ביחס לאמירות של המאמנים על הלו"ז הצפוף. לפחות בתחום הזה יש לאנצ’לוטי טקטיקה.
אני מקווה שברור לכולם שזו לא דעה אישית ופרטית של המאמן, הכל בא מהמועדון. אף צד לא נקי ולא ממלכתי יותר. זה מביש והייתי שמח שזה יפסק, בטח מצד ריאל.
גם להגיב ולומר “אבל גם אתם אותו הדבר” או “אנחנו כך כי אתם התחלתם” לא מעלה את רף הדיונים (אולי את געגועי למחק). ומילא אם הדיון היה נפסק, אבל כולם רק מתחפרים, ומעלים טענות מעולות, כשבפליקפלאק הבא הרמה יורדת כי הטענות הטובות כבר נאמרו ואז כבר קשה להפסיק…
וכשקרלו אנצ’לוטי סיפק את האיום\אמירה מטופשת הזו של ‘ריאל מדריד לא תשחק’ זה הרגיש לי כמו חוג ומתנס, היה מזעזע, והעברתי ביקורת. ההבדל הוא שיש כאן הסכמה מצד אוהדי ריאל מדריד שהמועדון מתנהג בטיפשות ובבכיינות. כשז’ואן לאפורטה כל פעם מזכיר את טעויות השיפוט “רק מתראיין” וגם האנסי פליק דיבר על זה לא פעם - אז זה בסדר. גם אתה וגם דימה מעולם לא העברתם מילה רעה על ברצלונה להוציא אולי את הבכיינות של צ’אבי. “אני לא מחפש תירוצים” ואז להתלונן אז זה תירוצים. כשריאל מדריד שיחקה פחות מ-72 אחר כך זה עניין את הסבתא שלו.
לפורום שלכם אני לא נכנס יותר אבל יש גבול כמה אפשר לחרטט ולבלבל במוח. ת’רד היריבות היה יכול להיות נקודת מבט מעניינת של אוהדים מבחוץ על הכאוס בריאל מדריד, אבל הפכתם את זה לעניין אחר.
ברצלונה, עכשיו למשל - בעונה אדירה, יכולה לזכות בטרבל, ולקרלו אין דבר לעשות חוץ מלהתלונן ולנסות לכסות את התחת של עצמו על הכישלון העצום שלנו. קיליאן אמבפה הורחק למשחק אחד - תראה איך הוא נראה, זה כמו עשרה שחקנים. הם מרחמים עלינו. מה אכפת לך? תתעסק בקבוצה שלך. אז לפני שנתיים רוברט לבנדובסקי אכל אותה בצורה מוגזמת חד משמעית - נכון. אז צריך ליישר קו מתישהו ודברים בספרד צריכים להשתנות…
כנראה יש לי בעיה בהבנת הנקרא, אשמח שתסביר לי מה המשמעות של מה שפליק אמר…