פירטתי בדיון המשחק של סלטה.
במשפט אחד, מדובר בשעת המשחק מול ויאדוליד.
אני העברתי המון ביקורת, ולא רק על הבכיינות של צ’אבי.
אם אתה לא נכנס לפורום בארסה, אז ברור שאתה לא יודע את זה.
פירטתי בדיון המשחק של סלטה.
במשפט אחד, מדובר בשעת המשחק מול ויאדוליד.
אני העברתי המון ביקורת, ולא רק על הבכיינות של צ’אבי.
אם אתה לא נכנס לפורום בארסה, אז ברור שאתה לא יודע את זה.
אז הוא מתלונן על השעה לא? רוצה שעה יותר מוקדמת כדי שיהיה לשחקנים יותר זמן לנוח למשחק מול אינטר…
לא צריך 700 פסיכומטרי כדי להבין שהוא מעביר ביקורת…
ודמיטרי שיהיה ברור, אין לי בעיה על התלונות, מבין אותם, והליגה הזהו דפוקה, אבל יש שני צדדים לכל מטבע.
חחחחח גם לא מרחיק את איניגו, גם לא נותן פנדל לסלטה ועכשיו נותן לברסה פנדל
אם הם ניצחו את זה, האליפות שלהם בטאבו.
לא, לא היה אף משחק שלכם שהייתם פחות טובים, תמיד זה “אבל החמצנו מיליון מצבים”, והשופט וכדומה. כן החלטתי לפני יום-יומיים שנמאס לי מהפורום שלכם. בת’רד שם על “היריבה” תעשו מה שאתם רוצים ותכתבו כמו בטוקבק ב-One, כשזה יגיע לפה אני אגיב. לפי מה שאתה אומר גם ב-2:8 של באיירן מינכן הייתם יותר טובים.
אתה הולך מסביב, קצת מתחמק. האנסי פליק מ-ת-ל-ו-נ-ן פשוט בצורה יותר אלגנטית מריאל מדריד וזהו-וזה, ובסדר. אתם לא שונים.
פלורנטינו פרס מתראיין פעם בשנה וחצי באל צ’ירינגיטו ולפני משחק גמר או כשריאל מדריד זוכה בתואר. נכון שלאחרונה טפו-טפו-טפו היו לנו הרבה תארים. ז’ואן לאפורטה כל יומיים בספורט או במונדו או בקיוסק אחר, תמיד יש לו דברי טעם על השופטים, על ריאל מדריד לכאורה וכו’ וכו’. אבל בת’רד שלכם ובכלל יש משתמשים עקביים וכאלה שצועקים יותר חזק, חבל על האנרגיות שלי. מברוק על האליפות ומעדיף לכתוב 1,500 מילה על המשחק נגד אתלטיק בילבאו מחר.
מגיע להם לקחת אליפות העונה, הם היו הקבוצה הטובה ביותר, הכי רעבים, עם המאמן הכי טוב, ולדעתי גם ברצף השחור שלהם הכדורגל הממוצע שלהם היה מעולה, קצת חוסר מזל וכדומה, ומגיע להם לזכות בהכל. אין בעיה. זה לא סותר את מהות הדיונים בת’רד הזה.
פליק מתלונן אבל אומר שהוא לא מתלונן. כבר עניתי לך על קרלו אנצ’לוטי. תבדוק מה שלום עם קיליאן אמבפה המביך זה יותר חשוב מליהנות מהמשחק של הקבוצה שלך. ראיתי כמה אתה יודע לנהל דיון. “חטאפה עם כסף” ו"2006-07 חוזרת". אתה הפכת את הפורום לפח אשפה. בטח שאני לא אשתתף בזה.
האנסי פליק אומר שהוא לא מתלונן, הוא אומר מה המצב כרגע. איך זה דומה לריאל מדריד שאומרת שהיא לא תשחק כלל אם לא תקבל מנוחה של 72 שעות?
רומנו אתה לא יודע לנהל דיון, תמיד אמרתי לך גם בפרטי לבוא לכתוב אצלנו, אבל עדיף שתשאר פה.
אתם באמת חושבים שהבעיטה הזאת ברגל של אולמו היא לא עבירה ואין פנדל?
אוי לא, חכה טיטי מגיע עם חץ להסביר לך את האנטומיה של כף הרגל ואיך זה לא פנדל.
יש מצב להסבר מלומד על 8 דק תוספת בזמן במשחק כזה ללא בדיקות ואר, ללא ביזבוזי זמן משמעותיים (של אספאס הייתה כבר בתוך התוספת) ועם פציעונת של לבה?
תוספות זמן כאלה זה משהו שקורה במשחקים עם שערורויות
האמת גם אני לא הבנתי את ה8 דקות. מוגזם. 4-5 גג.
ביכולת היום של ברצלונה, יש מצב שהשופט רצה לתת לסלטה הזדמנות לנצח.
תוספת זמן מוגזמת, אבל זה מה שקורה בכל משחק שריאל לא מובילה והזמן מתקצר שהיא מובילה.
ועכשיו תנסה בלי וואטאבאוטיזם.
הסבר מלומד אין לי, יש רק את ההסבר שלי.
דקה תוספת על כל גול. זה 4.
2 דקות על אספס.
עוד 2 דקות על הפציעות של לבנדובסקי, הוא התגלגל על הרצפה כמה פעמים גם לפני החילוף. כולל פגיעת ראש אחת.
זה פנדל פרווה. הבעיה ששופט העניק אותו אחרי שתי החלטות שיכלו להפוך את המשחק לכיוון השני.
אם הוא מוותר על תפיסת חולצה של שחקן אחרון ועל אגרוף של צ’סני לפנים של מנגסה אז הוא יכול לוותר על הפנדל שנתן.
אני לא הייתי לרגע ב"חלום" הזה שברצלונה תאבד נקודות היום ואנחנו גם ככה לא ננצח את חטאפה במחזור לפני גמר הגביע ואולי כבר מחר. אבל לא השתכנעתי. מתאים לנראטיב שלך, סומך עליך שבמידת הצורך היית מוצא הסבר עוד יותר יצירתי. כמו התגובה הנהדרת וההומוריסטית של איל - שאם זה היה קורה ‘בצד השני’ לא היה מתאפק וכותב את זעמו בת’רד המתאים - כי ריאל מדריד משחקת חרא כל הזמן אבל עדיין עדיף שהיא לא תהיה בסביבה.
לא יודע בראייה היסטורית זה מרגיש לי כמו ה-3:4 שלנו על אספניול בברנבאו ב-2007 המיתולוגית, וולטר פנדיאני כבש שלושער אז והיה בתפקיד בורחה איגלסיאס.
וואו אוקיי
לא השתכנעתי, מקווה שאתה כן