ת'רד היריבות: יוחזר ברתומאו לאלתר! ביקשו מלבנדובסקי להפסיק להבקיע ממניעים כלכליים?

ברנרדו זו גניבה כל כך קלאסית של מינימום תחכום בשוק ההעברות. יכול לעזור לנו מאד, גם במרכז וגם באגף. במקום זה ילך לקטוף אליפות נוספת בבארסה.

מבאס מאד לראות את בארסה לא נחה לשניה (עוד לא יוני!) אחרי עונה שניה ברצף שהיא עליונה עלינו, בזמן שאנחנו ישנים על האף. עוד מוקדם וכו׳, אבל כבר באמת אין לי ציפיות.

אני חושב שמזלזלים יותר מדי בפרז, האגו שלו נפגע, מבחינתו אף נרמס, ברצלונה עם 2 אליפויות רצופות וריאל נראית כמו כלום, ברצלונה גם פעילה בחלון ההעברות.

לא חושב שפרז ישתוק, מבחינתו הוא מרגיש שהוא חייב להכיח שוב למי יש יותר גדול, אומרים שהוא איבד את זה, אני מאמין שאחרי הבחירות הוא יתחיל לעבוד.

זה אומר שישדוד את סיטי מרודרי והאלאנד?

אני חייב להגיד שהלוואי, לגביי רודרי.

ממהלך שבעבר ממש פחדתי ממנו, עכשיו? אחרי אירועי כדור הזהב? והשבירות של הספרדי בשנתיים האחרונות? יכול להיות מעניין.

לא יודע מי ומה, אבל הקיץ הזה לא יעבור בשקט לדעתי האישית.

אגב, לשידרוג הסגל חייבים שחקנים מתאימים ולא בהכרח כוכבים ושמות גדולים.

סילבה וקונאטה בחינם זה כבר יהיה צעד גדול בכיוון הנכון.

יש מניעה אצלכם ללכת על רכש במהלך בחירות?

ובלי קשר - יכול להיות שפלורנטינו מחכה למונדיאל?

כאוהד ברצלונה לא הייתי כותב הלוואי בעניין רודרי, גם אם הוא לא רודרי ההוא הוא עדיין בדיוק מה שחסר, יש לנו מספיק סוסי עבודה שירוצו סביבו.

עקרונית, הוא בול השחקן שחסר לכם, ויכול להיות (וזה סיכוי לא קטן בכלל) שזה הגרוש ללירה שחסרה לכם. פשוט אחרי העונה האחרונה אני לא משוכנע שכל הדמויות בריאל מדריד יאהבו את זה שרודרי יצטרף לחדר ההלבשה.

אז שאתם ‘‘דמויות’’ יעזבו, כל הבעיות מתחילות מהם, זה שמחזירים את מוריניו לדעתי מוכיח שגם לפרז נמאס.

אולי, אבל ההתייחסות שלי הייתה ב"וואקום" של ההגעה (האפשרית) של רודרי. כמובן שאם יהיו עוד הגעות, ויהיו גם עזיבות, ובעיקר אם מצב החברתי/מעמדי במועדון ישתנה - גם ההימורים לגביי התוצאות של המהלכים האלו ישתנו.

אם יגיע למצב הקיים אז אתה צודק, זה יתפוצץ, התקווה שלנו זה שנגיע למצב שרודרי מגיע ומשתלב חלק ובלי בעיות, לדעתי רודרי לא יגיע ואישית מעדיף את ברנרדו עליו.

בקיצור, לנו האוהדים נמאס מהגנון שפרז בנה בברנבאו, מאחר ואי אפשר להחליף את פרז מקווים שהוא יסדר את הבלגן של עצמו.

אני חושב שאתה קצת מגזים. צברתם העונה 86 נקודות, זה יותר מעונה שעברה. בעונת 23-24 למשל זה היה מספיק לכם לאליפות. כל מה שהשתנה זאת שברצלונה הפכה להיות יותר טובה.

עכשיו ברצינות, אני חושב שרודרי זה לא בהכרח מה שחסר לריאל מדריד. הוא מגיע אחרי פציעה קשה, לא יודע כמה זה יעשה טוב מבחינת מלחמת אגו מול ויניסיוס, והוא גם לא צעיר ורעב. אני חושב שאנזו מצ׳לסי זה רכש הרבה יותר טוב-הוא לוחמני יותר, הוא ערס, הוא טכני ומעל הכל הוא רעב להצליח ולהביא מנטאליות שונה לאמצע של ריאל מדריד.

אם יש משהו שאני חושש ממנו, זה שהוא יגיע ביחד עם רומרו מטוטנהאם. זה שינוי מנטאלי אדיר לחדר הלבשה. הם יתחילו לתת סטירות לאמבפה וויניסיוס.

כדור הזהב ההוא היה ב-28 באוקטובר 2024, עברו יותר משנה וחצי. אין יריבות ישירה בין רודרי לוויניסיוס ג’וניור, זה סתם עניין של הקהל של מנצ’סטר סיטי להקניט את ויני באלגנטיות. לוויניסיוס יש מספיק אנשים אחרים לריב איתם - עם המאמן החדש, נניח ז’וזה מוריניו אחרי שיחליף אותו בדקה ה-70, עם קיליאן אמבפה על “השחקן המרכזי בריאל מדריד” ועוד. אני לא מצפה שוויני יהיה עם מספיק IQ להבין עד כמה שחקן כמו רודרי חשוב לנו ויכול לתרום גם לו, אבל זה לבטח לא צריך להיות שיקול.

רודרי לא צריך לרוץ כמו בשיא הקריירה שלו. יש את פדה ואלוורדה ואורליאן טשואמני שירוצו. הוא צריך להיות האיש החכם באמצע.

לגבי אנסו פרננדס זה לא שאם הוא חותם מחר הוא ברגע משתלב ולוקח מנהיגות גם בחדר ההלבשה ומרגיש בבית, זה לוקח זמן במועדון גדול. קיליאן אמבפה בחודשים הראשונים היה דג. יש לי גם ספקות לגבי היכולת שלו אבל שיהיה.

אגב, רודרי עם חוזה עד ל-2027, בעוד אנסו עם החוזים היצירתיים של צ’לסי חתום עד 2032, לא רואה את צ’אבי אלונסו מוותר עליו וצ’לסי בהחלט יכולה לעשות לנו גם ‘דווקא’ וזה לגיטימי, בשל ההתבטאויות של אנסו עצמו ומה שקרה העונה. העיסקה עם רודרי נראית לי קלה יותר ואולי רצון שלו לעזוב אחרי עזיבתו של פפ גווארדיולה.

עוד לא הבנת שכולם צריכים לרוץ, חוץ משחקן אחד בעולם וזה מסי?

זה בדיוק מה שהוא עשה גם בנבחרת וגם בצ׳לסי. זה פשוט עניין של אופי.

יש לא לרוץ שזה להיות בטלן כמו קיליאן אמבפה, ויש שחקנים אחרים, הכל יחסי. רודרי מנוסה, עבר פציעות, את ניהול המשחק אני מניח שהוא לא איבד, הוא יודע לתקל. הוא יכול לרוץ [קצת] פחות מבעבר.
לגבי אנסו - הוא אולי הגיע לחדר ההלבשה של צ’לסי וקצת הלך לאיבוד ולא מצא את התא שלו או נבהל מכמות השחקנים אבל זה לא קשור. איזה פיגורות כבר היו בצ’לסי אליה הוא הגיע? ראחים סטרלינג? קוקורייה? ריאל מדריד עם קיליאן אמבפה, ויניסיוס ג’וניור וג’וד בלינגהאם היא אחרת, כנ"ל טיבו קורטואה. גם אדן הזאר שהיה חצי אלוהים בצ’לסי תמיד דיבר על ההבדל בין המועדונים. אני לא אומר שאנסו לא מסוגל אלא שזה צפוי לקחת לו זמן.

יש לך ויני אחד שלא 100 מסתדר עם אמבפה ואני עדין פה, שתי טוענים לכדור הזהב, עכשיו אתה מכניס את השחקן שויני חשב ועדין חושב שגנב לו את כדור הזהב לאותו חדר הלבשה שכבר כך מראה סימנים של פיצוץ

אז יש מצב שמה שקרה השנה יהיה משחק ילדים לעומת הפיצוץ שיקרה במצב של הטריו הזה ביחד

לדעתי אם רודרי יגיע לריאל זה יהיה על חשבון ויני.

בשבילי זה הסרט הכי גרוע, גם ריאל מתחזקת בשחקן מצוין עושה קופה בסעודיה על הפרימדונה ויוצאת למסע קניות של חצי היבשת .

אבל אם ויני ישאר… הלואי

אתם מתעלמים מהעובדה שפרז החתים את מוריניו כשפרז וכל העולם יודעים שהפיצוץ יגיע מהר מאוד, ושמוריניו שגם יודע שהפיצוץ יגיע לא היה מסכים לחזור אם לא היה מקבל הבטחות מאותו פרז שיקבל גב.

כלומר, ויני עדיין יקבל יחס מיוחד של כוכב שהוא הרוויח, אבל עד גבול מסויים.

אז הוא יריב עם מוריניו , לא יחתום על חידוש ויעזוב בחינם בקיץ הבא?
גם זה תסריט טוב מבחינת אוהדי ברצלונה.

גם עבור רוב אוהדי ריאל כאן בפורום.