אני בעד פריז או באיירן. פריז קבוצה בריאה ונהדרת, וכל זכיה שלה היא אצבע בעין לאמבפה ולגישה המחורבנת והמיושנת של ריאל מדריד.
ארסנל?
הם נחשבים לקבוצת אנליטיקס?
באיירן כי אני בעד הגרמנים, הם יחסית הכי בסדר מכל האירופאים הצבועים והמגעילים.
טוב מסתבר שהשטיון הגיע לי בגיל מוקדם או שסתם אני לא מוצא את זה עכשיו. מוזר, ממש זכרתי איזה תצלום עם חטוף ששב מהשבי או משהו אבל כנראה שדמיינתי.
כן
במה זה מתבטא?
אם כל השמחה לאיד, זה די חבל. אתלטיקו קבוצה מאוסה והיה מעניין לראות את בארסה של פליק מתמודדת בנוקאאוט מול קבוצת טופ.
אה, ועדיין מחכה ליום ההוא מהמים האגדי של EJB
הלב שלי חלש ואני מעדיף משחקים אטרקטיביים שאני פחות מעורב רגשית בהם. שייפגשו בשלב רבע הגמר בעונה הבאה, קצת פחות “קרוב לצלחת”. גם באיירן מינכן נגד פריז סן ז’רמן בחצי הגמר המסתמן “השני” יכול להיות משחק-משחק. אני משוכנע שלבאיירן יש מה למכור ולא יהיה קל לפ.ס.ז’ כמו שהיה לה נגד ליברפול.
מבין את הדיבורים על אתלטיקו מדריד, אסור לשכוח כמה הם היו קרובים כבר נגעו בגביע ב-2014 והיה נראה שגם אם נשחק עד עכשיו לא נבקיע ואז בא סרחיו ראמוס וקרה להם משהו דומה גם ב-1974 טרגדיה נגד באיירן. אסור לשכוח שצ’ולו הוא עדיין צ’ולו. עצם זה שבהרכב יש ארבעה שחקני התקפה טהורים ולא רק גריזמן ודייגו קוסטה או מנדז’וקיץ’ נגד כל העולם זו כבר התקדמות..
יאללה קלאסיקו זמן להתעורר. המארקה ועוד אתרים בדיווח מעניין:
אוהדי ברצלונה זרקו בטעות אבנים על אוטובוס קבוצתם כי חשבו שזה האוטובוס של ריאל מדריד. העשן הקשה על הראייה, ואוהדי ברצלונה לא שמו לב. בהמשך גם האוטובוס של ריאל חטף. הנה הווידאו - לא ייאמן.
חשבתי שהאלימות הזו היא טמטום שיש רק כאן אצלינו בארץ עם אנשי הגדר בעיקר בהובלתם.
זה בטעות נו…הם בסה"כ נתקעו בשולחן.
סחתיין לבארסה על האליפות. קבוצה מעולה.
מבחינתי, פספוס שאתלטיקו המגעילה מנעה מאיתנו נוקאאוט שלה עם קבוצת טופ.
התואר היחיד שלך העונה ואתה מתלונן
אם זה תואר לפי הת’רד אצל השכנים הם הרגע לקחו טראבל
המוסלמי היחיד בסגל.
הוא ניפנף את הדגל ממש בהתלהבות, ודי הרבה זמן.
שילך להזדיין ושימשיך לזיין את הלבנים.
אי אפשר לברוח מזה.
לא שזה מפתיע מישהו מה הדעות הפוליטיות שלו (אם הוא בכלל מתיימר להבין משהו מכמות התוכן הפרו פלסטיני שבטח מופיע לו נון סטופ בטיקטוק), אבל למה שתפגין את זה בפומבי בכזאת בוטות ![]()
![]()
![]()
צוות היועצים שלו לא עשה עבודה טובה, וכמובן מגיע לו ההייט שיספוג על זה עכשיו.
בול.
אף אחד לא יודע מה הדעות הפוליטיות של מסי ורונאלדו וברור לי שניסו לגרום להם לדבר/להביע הזדהות כלשהיא.
הם (או הסביבה שלהם) מספיק חכמים כדי לעצור את זה.
אבל כאמור, צפוי ומוזר שהגיע רק עכשיו.
לא מבין מה מפתיע אתכם או מרגש אתכם. היה ברור שזה יקרה במוקדם או במאוחר. אני גם בטוח שאם לא היה איסור מחמיר לנקוט עמדות פוליטית בריאל מדריד, היינו רואים גם שחקנים שלנו קופצים על הטרנד הזה כדי לצבור קצת יחסי ציבור.
הדעה של הספרדים בכלל והקטאלונים בפרט עלינו ידועה. אנחנו סתם פאתטים שאנחנו אוהדים את הקבוצות האלה.
הציטוט היחיד מהמגילה של Mendieta שהתיישן יפה, סחתיין חנן