קורונה :: הדיון של הקוביד

הסיפור הזה היה חייב להסתיים ב:
"ואז הרופא הנחמד הזה אמר לי: ‘נעים מאוד, קוראים לי רביע’ ".

אני רציני זה סיפור אמיתי ולא בדיחה.

למען הסר ספק, לא היה לו מבטא ערבי. והוא גם שנא כדורגל…

אני מניח שזה לא היה רביע.

רביע אוהד ביתר ירושלים דרך אגב.

משה זו אנקדוטה יפה אבל להקיש מכאן שיש יד מכוונת זה לקחת את זה צעד אחד קדימה מידיי.

כן יש זילות במונח “חיסון” ומשתמשים בו בשנים האחרונות באופן רופף מאוד. אתמול היינו צריכים לאשר חיסונים של הבנות בבי"ס. האמצעית שלי עולה לג’. יש חיסון שפעת. הגדולה שלי, שיש לה (זיכרון פנומנלי משום מה) סיפרה לה שהיא התחסנה פעמיים לשפעת (מפחדת להיות חולה) ופעמיים הייתה חולה מיד אחרי החיסון.

כן יש לובינג מטורף של חברות התרופות וכן לרופאים משתלם לרצות את חברות התרופות.

כן רוב המחקר הרפואי ממומן על ידי חברות התרופות שהן בעלות אינטרס מובהק, עד כדי כך שהחוקרים לא עצמאיים והשערותיהם ואישושן מוזמנות מראש.

כל אלה (ויסלח לי @dkaro או פשוט יסביר לי איפה אני טועה כי אני בטוח טועה) הם תוצאה של השוק החופשי. אני מתעסק הרבה בשילוב ותמיד יש איזו תפיסה שהילד (האוטיסט) בוחר להיות לבד. אבל כדי לבחור להיות לבד צריך לדעת גם להיות ביחד וגם להיות לבד ואז לבחור. כלומר אם הילד לא יודע להיות ביחד אז הוא לא יכול לבחור להיות לבד כי אין לו באמת בחירה. השוק החופשי הוא לא באמת חופשי כי אני לא יכול לממן מחקרים רפואיים וחברות התרופות הגדולות כן יכולות. כלומר המחקר תמיד ישרת את מטרותיהן של חברות התרופות ולא את הרפואה עצמה. קצת כמו שכדורסל זה משחק של מוטציות ואני לא באמת יכול להשתתף בו באופן מקצועי (רק מטר שמונים).

היד המכוונת יש. זו של הWEF. אבל כולם ממשיכים להתעלם מזה עד שיהיה מאוחר מדי.

על שאר ההודעה אני מסכים.

אוקיי ונניח שזה ה-WEF… איך בדיוק אתה מדמיין אותם? זוממי מזימות וחורשי רע? או שאתה מבין שמדובר בבני אנוש, בעלי ראיה צרה ככל בני האנוש, שפועלים לטובת האינטרסים של עצמם ככל בני האנוש ומשוכנעים שהם דוברי אמת וכני כוונות ושהם מוטים לראות את מה שטוב להם לראות בדיוק כמונו שאר בני האנוש פשוטי העם?

גם אם הקורונה היא מה שאתה ואני חושבים שהיא, אני מבטיח לך שהציניות הזדונית שאתה מייחס לבעלי הכוח עושה להם גרנדיפיקציה. הם לא עד כדי כך חכמים שהם יודעים לשחק בעולם. הם פשוט טפשים בדיוק כמונו.

מערכות בריאות זה דבר מורכב מאד עם אינטרסים סותרים. בכלכלה יש דיון שלם על שווקים עם ״פערי מידע״ (כלומר - כאלה שבהם הידע המקצועי מאד לא נגיש לצרכן ועל כן הוא צריך להסתמך על הדעה המקצועית של הפירמה/יצרן/מוכר). רפואה זו כמובן דוגמה קלאסית (וחינוך וביטחון ממש לא, למרות שתומכי קיבעון במערכות ציבוריות נוהגים לטעון שכן). קשה מאד (ואולי בלתי אפשרי) לבנות משהו קרוב לאופטימלי שיאזן את כל הבעיות שאתה מונה, את האינטרסים הסותרים של הציבור, בתי החולים, חברות התרופות, חברות הביטוח ועוד, וכמעט לא תמצא כלכלנים שטוענים שהפתרון לדבר הזה הוא חוסר מעורבות ממשלתית.

מה שכן, מערכת הבריאות האמריקאית (וכתוצאה מכך - כמעט כל שוק התרופות העולמי) מאד מאד רחוקה מהקצה ההיפותטי של ״שוק חופשי״. בלא מעט מובנים - יש בה יותר מעורבות ממשלתית מאשר בזו הישראלית.

“Nobody was forced to get the Vaccine”

https://twitter.com/Vito68122235/status/1698815824323117420?s=20

אז… לא כל כך בטוח? בעבר הורידו תרופות על הרבה פחות מזה.

החוקרים חיפשו 13 אירועים בריאותיים בעלי עניין מיוחד שהתרחשו עד 42 ימים לאחר מתן החיסונים

חכו חכו שיעשו מחקר על אירועים בריאותיים אחרי 42 ימים… זה ייראה הרבה יותר גרוע.

בגלל זה לא מכריחים אנשים להתחסן. בגלל זה היו חייבים לתת אפשרות בחירה לאנשים.

Coincidence?

https://twitter.com/ONS/status/1759874130415878637?t=HzvcXwwKv6l_W0uf6gvHNA&s=19

יש יותר מדי excess deaths שאף אחד כמובן לא יודע מה הסיבה.
אז במקום לדבר בכנות על זה הם משנים את שיטת החישוב ומעלימים המון מהמתים האלה.

הכל בסדר חברים, אין מה לראות פה. אין יותר מדי מוות, רק חישבנו את המספרים בצורה לא נכונה!!

לפחות בתגובות מראים לה שהעולם מתעורר.

ראסל בראנד הענק מסכם את זה טוב יותר מכל אחד אחר.

האם בני הזונות יודו בפשעים שלהם? האם הפוליטיקאים והכלבים שלהם בתקשורת שמכרו אותנו לביג פארמה ישלמו על הפשעים שלהם?
האם יחזירו לי את הכסף שהפסדתי בהשעיה?

אגב @Paco-Pavon זוכר את ההפחדות שלי ושל משה בקשר למדרון המאוד חלקלק ולדקטטורה שתבוא אחרי הפנדמיה ואתה חשבת שהגזמנו?
אז זה כמובן לא יבוא בבום, אלא לאט לאט. למשל תראה את הDigital ID ודברים כאלה.
כי תחילה הם חייבים לבנות את התשתיות, אבל שים לב שזה סוג של התחיל בצרפת: הם בעצם העבירו חוק נגד אנשים שמעזים לבקר חיסוני mRNA. הם יהפכו אנשים שלא רוצים לכרוע ברך לנרטיב לפושעים.
באותו הזמן הWHO המזעזע עדיין לוחץ על הממשלות לקבל עוד יותר כוח לידיו כי פנדמיה חדשה בדרך.

הONS באנגליה שינו את הדרך בה מחשבים את כמות המתים כי יש יותר מדי והם רוצים לטאטא את זה.
זוכרים איך בזמן הקוביד המוות של כל זקן בן 90 עם קוביד פתח את המהדורות אבל עכשיו כולם בתקשורת מתעלמים מהתקפי הלב המוגזמים והתמותה המרובה (לפחות במערב)?

שים את הכל ביחד והתמונה תתחיל להתבהר. אנשים ישימו לב כשזה מאוחר מדי.

אני לחלוטין חושב שיש כוחות אנטי-ליברליים מסוכנים במערב, חשוב לדבר עליהם ולהיאבק בהם. מהשמאל יותר מהימין בחלק מהמקרים (לאו דווקא ב-״חומרה״, אלא פשוט במספרים וביכולת השפעה). אבל, העמדה המקורית שלי נשמרה, והיא:

1. המערב עדיין חופשי משהיה אי פעם, בטווח הארוך אינו גולש לדיקטטורה ועדיף לחיות במדינה מערבית ב-2024 מאשר בכל זמן ומדינה אחרת מההיבט של חופש פרט וחופש מכפיית השלטון. גם אם אני מקבל ב-100% את כל הביקורת על הקורונה מהצד שלך ושל אחרים, זה מינימום משמעותי במגמה חיובית מאד בטווח הארוך.
  2. האיומים על החירות המערבית מבפנים היו, וממשיכים להיות, זניחים לעומת האיומים מבחוץ, ומול אלה מבפנים שמחזקים את האיומים מבחוץ. אני מדבר על סין, על פוטין, על הג׳יהאד העולמי. כל משאב שמושקע בהגזמה של האיום מצד ה-WHO, פאוצ׳י ואחרים - מטשטש את האיומים האמיתיים. כמו המאבק הישראלי הפנימי בישראל טרום 7 באוקטובר.

חייבים להוסיף “בנתיים”. מה שעושים לחקלאים, החרקים שהתחילו להגיע למדפים ובעיקר החוק הנוראי בצרפת והWHO שרוצה כוח. כל אלה חייבים לעורר אותנו שהמערב רק בנתיים חופשי. זה לא הולך להמשיך כך.

אם היינו נלחמים בפסיכוזה של הקורונה וחובת החיסונים הפושעת, לא היינו מגיעים לנקודה הזו.

תזכור את ה"יעיל ובטוח". מיד התברר שזה לא יעיל בשיט והאנשים שרק קצת שמו לב ראו שזה לא בטוח.
שוב, בעבר הורידו תרופות על הרבה הרבה פחות מזה.

עכשיו, למה המערב הנאור, הבטוח והטוב שותק? איך אפשר לבטוח באנשים שהמיטו את האסון הזה על העולם?

תזכור, הרשימה למעלה זה המחלות עד 42 ימים מהחיסון. לא כמה חודשים אחרי.
אני אאמין שיש עתיד טוב למערב אם מי הביא את האסון הזה על העולם יועמד לדין.

בנתיים אני רואה איך אנחנו נמצאים על דרך שתוביל לדיקטטורה.

How it started:

.

.

.

How it’s going:

מרגש. עכשיו שישלמו לי על ה15 חודשים שזרקו אותי מהעבודה כי לא רציתי להאמין לשטויות שלהם.

יואו אחי תתקדם מה אתה תקוע על הקורונה? אז מה אם צדקת כל הזמן הזה וניסינו לאנוס אותך להכניס רעל לגוף? זה כלכך 2021…

——————-

מאוד מפתיע שיש אפס התייחסות של התקשורת בארץ לנושא הזה (לא יודע איך זה בעולם, מניח שלא רחוק מזה)
אבל לא, אין סיכוי שהתקשורת שיתפה פעולה עם הקרקס הזה…

ממש קטע שבדיוק כשההונאה הגדולה בתולדות האנושות התחילה להיחשף דעת הקהל העולמית מתרכזת רק במלחמות בעולם

אתה רוצה להגיד לי שנדב אייל ועמית סגל עדיין לא התיחסו לזה?

מפתיע.

@titi_camara @Aragones

ארגון הבריאות מכריז על מצב חרום בגלל אבובעות הקוף, מכינים את המסיכות? עוד מעט חיסונים וסגרים… :slight_smile:

:person_facepalming:

עד שנרגעתי מהאמבה שאוכלת מוח הגיע האבעבועות קוף הזה.