במקרה הזה לא איכפת לי כל כך להיות צודק או לא כמו שחשוב לי מאוד שזה עבר ומקווה שלא יחזור.
ראיתי אנשים קרובים אליי קורסים כלכלית מהקורונה הזה.
ברור, ואחד הדברים שנאבדים לפעמים בלהט הויכוח (ופה אני מודה באשמה) זה לייחס לאנשים רשעות או כוונות זדוניות, כשבפועל הם כמעט תמיד שותפים לך במטרות ורק חולקים על האפקטיביות של האמצעים (או על כמה ראויים הם). אני לא רוצה לראות אנשים קורסים כלכלית, בדיוק כמו שאני בטוח שאתה לא הייתי רוצה לראות עוד אנשים רבים מתים מקורונה. בגלל זה חשוב לי לנסות ולמצוא את הקרקע המשותפת גם עם משה, רביע ואיתך, וגם עם חבר׳ה עם עמדות טיפה שונות (בעיני) כמו ליאור ואורי.
יש סיכוי לא רע שהרבה מזה מושפע מהמצב הפוליטי, לא אשקר.
אתם צריכים חדר לבד
טיטי סמוך עלי, פה זה מקום בין חברים, סמוך עליי שיש מקומות שמה שכתבת היו באמת מסבכים אותך בצרות.
מוכרח לציין מהחיי יומיום, כשאנחנו עצבנים כל טענה יוצאת מחודדת ומדויקת הרבה יותר מאשר שאנחנו רגועים. היציאות שיש אחד על השני בבית שלי כשעולים הטורים הם הכי מצחיקים.
לפעמים לכתוב בעצבים אפילו תוך הקטנת האחר הם חלק מהשיח ומהוויכוח. ובלבד שלפני כן ובודאי אחרי כן עש כבוד והערכה הדדית. אחרת אנחהו ילדות בגן…
יעיד עלי נדב @Aimarito
מודה שלא נכנסתי לדיון מעולם, והייתי צריך ללכת כמה הודעות אחורה, ואני עדיין כבר לא בטוח על מה הדיון בדיוק. אבל כן, השיח בטח בנושאים פוליטיים בהם אני כל פעם מרגיש מחדששאין לנו עובדות אמיתיות להסתמך עליהן, נהיה משמעותית יותר אמוציונלי.
החלק שקצת מבאס אותי שזה קורה גם בנושאים שאמורים להיות עם מדדים אובייקטיביים אליהם אנחנו לא נחשפים, כדוגמת ההסכם מול פייזר או אפילו דברים שקשורים לדיון הכלכלה.
אני לא בטוח שיש דברים כאלה שיש להם מדדים אובייקטיביים…כל המחקר הזה של החיסונים היה חאפלאפ והייתה התעקשות שלא לאסוף נתונים אובייקטיביים כי לך תדע מה הם יספרו. חברות התרופות הגדולות כבר רגילות שמחקר נועד לשרת את השערות המחקר של עצמן. עקרון ההפרכה בעולם הרפואה זה בדיחת אבא ישנה.
לא צריך להיות טרולים, ראינו ירידה משמעותית באשפוזים ובתמותה של זקנים שהתחסנו לעומת כאלה שלא.
אתה בטוח? אפשר לראות?
אני לא בטוח שכאן זה המקום המתאים, אבל אשאל בכל זאת.
אני רואה הרבה כותבים על משבר אופיואידים בארה"ב וראיתי כמה סרטונים מטרידים בנושא.
מישהו מכיר? ממליץ על איזשהי כתבה או יודע לספר בעצמו במה מדובר?
@Ganjo תראה את הסרטון הזה. קצת ארוך אבל עובר מהר מאוד גם כי פטריק בת דויד הוא אחלה גבר שבעולם.
ואתה תראה שכל מה שקרה לא קשור לטיפשות בני האדם (אולי רק החבר’ה ש follow orders no questions asked) אלה לתכנון מלמעלה.
שוואב הוא הדבר האמיתי ויש לו כוח גדול מדי. והוא, הבן אדם שדוחף לנו לאכול חרקים, רוצה יותר מכולם שנתחסן. אני בטוח שהוא דואג לנו, וזה הדבר הנכון לעשות.
אני רואה לאחרונה המון אנשים עם מסיכות.
העולם השתגע.
התקשורת מצווה - האזרחים מצייתים
העולם לא השתגע עכשיו, העולם מציית על עיוור כבר 3 שנים לחליל של התקשורת והממסד בכל הקשור לקורונה
יש חיסונים חדשים בדרך והוראה להתבסטר ובמקרה הקורונה חוזרת בדיוק בזמן לחיסונים האלה, איזה תזמון קוסמי
החזרה של המסכות לאופנה זה ההוכחה שזה לא בתמימות או טעות או אפילו ברשלנות.
אפילו בcnn הודו בזמנו שהמסיכות (לפחות אלו שהאזרחים הרגילים משתמשים בהם) לא עוזרות למנוע את ההתפשטות של הנגיף. הויכוח בעיני הסתיים ומזמן.
אבל הם כבר עכשיו מפמפמים את החזרה של המסיכות. זה כבר מבטל את הנסיבות המקילות של ליאור.
אני רוצה את עשרים הדקות שלי בחזרה! אין שם כלום.
העובדה שטמטום אנושי הוא דבר מתמשך מבטל את הטענה שלי שטמטום אנושי מסובב את הכל? לפי איזו לוגיקה בדיוק?
אם זה מטימטום, אז הם אמורים לחשוב שמסיכות זה אמצעי שעוזר למנוע את התפשטות המגיפה.
אבל הם בעצמם כבר הודו שזה לא.
למה הם שוב מתחילים עם זה? ומה המטרה שלהם.
טימטום אנושי אולי טיפה עובד עם החיסונים והבוסטרים שעוד שם יש אנשי המקצוע עוד טוענים שזה עובד. מסיכות לא.
“הם” זה לא יחיד. “הם” זה רבים. כלומר הרבה יחידים. היחידים נפרדים זה מזה ויוצרים כל מיני “הם”. יש “הם” שהבינו שהחורים במסיכות גדולים מהנגיף עצמו ויש “הם” שמשוכנעים שהמסיכות מונעות הדבקה.
לא ליאור, “הם” זה לא כל כך רבים. הם זה הWEF, הWHO והג’מעה שמממנת אותם.
הם מודים בפה מלא שהם שולטים בפוליטיקאים קטנים בהמון ממשלות.
שוואב עצמו כתב תוך כמה חודשים ספר על הקוביד והgreat reset. פעם אמרו שרק מטורללים טוענים שזה אמיתי, עכשיו כולם יודעים שזה אכן אמיתי.
הם מחליטים משהו מלמעלה, ואז הכלבלבים הטיפשים שלהם בעמדות כוח עושים כדבריהם. וכן אלה טיפשים.
שוואב לא רוצה חרקים כמונו בעולם ואז הוא בא ואומר לנו שאנחנו חייבים להתחסן. איך מישהו מאמין שהמטורף הזה עושה למשהו לטובת הכלל? איך אתה חושב שכל הרוע הזה בא מטיפשות ולא מרוע קר ואמיתי?
היום ראיתי מישהי עם 2 מסיכות אחת על השניה
לפני הרבה שנים עבדתי אחרי הצבא, בבית חולים שניידר. אם מישהו זוכר, היתה תקופה שכל העולם נכנס לפאניקה וסוף העולם כי היה איזה שקר של שפעת העופות חזירים או איך שקראו לזה. אני ילד טוב ירושלים באותה תקופה, לא איזה קונספריטור גדול, נכנסתי לפחד ובאמצע המשמרת מרוב פחד שאחז בי, התחלתי לראות את האדפטזציה הטלוזיונית “העמדה” למי שקרא את סטיבן קינג הגדול.
שאני כולי בפחד שכל האנושות תיכחד, יצא אחד הרופאים המוכרים והאהובים בבית החולים מהמיון. הוא תמיד היה יוצא ומעשן סגריה איתי ומביא לי קפה. כמו שאתם מבינים לא רופא טיפוסי. שהוא ראה אותי צופה “בעמדה” שאני מניח שכל אחד מהפורום פה מכיר כי אין סיכוי שאתם תהיו כאלו חסרי השכלה בספרים של סטיבן קינג… הוא הבין שצריך להרגיע את הבחור.
אז הוא סיפר לי הכל, שהכל זה עבודה בעינים. שהרופאים בעצמם לא מתחסנים כי הם יודעים את זה . סיפר לי על כל מה שהלובינג של חברות התרופות עושה ואיזה קומבינות הוא עושה וכל ההטבות והשוחד שהוא משחד את הרופאים. הוא היה הראשון שאמר לי כמה מתים משנה משפעת רגילה (שזה הכניס אותי להלם כי מתים הרבה לא זוכר את המספר עכשיו) והם פשוט “רוכבים” על זה.
חשבתי באמת ובתמים שהוא באמת עובד עלי. שאלתי את עצמי בלב, איך קונספריטור כזה הופך להיות רופא, הוא נחמד אחלה גבר שבעולם ויש לו מונטין טוב והכל אבל באמת? ממשלות באמת יעשו כזה דבר?
כמה שנים אחרי שהכל נרגע (הפלא ופלא שפעת העופות החזירים תמיד בצורה מדהימה הסתימו אחרי כמה שבועות ושהקיץ הגיע) זה התפרסם ובעיתונות המרכזית:
לא ישכח איך זה השיחה שלנו הסתיימה " אתה תראה שבשנים הבאות הם יבשלו את זה לסיפור יותר גדול" אני בדרך כלל יש לי זיכרון של דג . הפעם אני זוכר הכל.
אחד לאחד מה שהוא אמר לי. אני חוזר אחד לאחד מה שהוא סיפר לי התגשם . לובינג של חברות החיסון שיתוף פעולה של המימסד ובמיוחד המימסד הרפואי , גופי השילטון שבמיטה עם הגלובליסטים . הכל הוא סיפר לי וכל מה שהוא אמר לי התגשם. כולל התחזית לשנים הבאות …
מסתבר ששפעת החזירים והעופות היה “למידה” שלהם. מה שעוד שמדהים שידיעות אחרונות פרסמו את זה.
היום זה לא היה קורה.