סולשיאר פוטר, אך כרגע כל הצוות מלבדו נשאר ועל הקווים יעמוד מייקל קאריק. המועדון הצהיר שהוא מתכוון לחפש מאמן זמני עד לסוף העונה (מה שהופך את מייקל קאריק למאמן ממש-זמני, אני מניח).
השמות שנזרקו לאוויר הם מיודענו לורן בלאן, לופטגי (WTF?!) וכמובן זידאן כמאמן קבוע. ראלף רגניק זרק את שמו לקלחת עם פרסומים בבילד בשבועות האחרונים, אך כרגע אין דיווחים על קשר כלשהו בינו לבין יונייטד. ברנדן רוג’רס עסוק בלהרוס את לסטר, ולכן לא פנוי להרוס אותנו כרגע (אם כי הוא ודאי יפוטר בקרוב ואז מי יודע). שם פנוי נוסף שהועלה אך ורק על ידי אוהדים עם חוש הומור חריג במיוחד או עם ייאוש מרקיע שחקים הוא סטיב ברוס, אבל היי - גם הוא כבש עבורנו שער חשוב בעבר ואימן קבוצות תחתית בפרמייר ליג, אז למה לא בעצם.
אני מסכים עם ההחלטה של המועדון לחכות לקיץ עם מינוי מאמן קבוע. אין שם פנוי שמאוד מתאים, וגם אם היה - עדיף שיגיע בקיץ אחרי רכש נקודתי, מחנה אימונים מסודר ולא למצב חירום עם קבוצה שבורה. עם זאת, לי אין מושג מה עושים הלאה. אז הנה סקר כדי לשמוע מה אחרים חושבים (גם אם אתם לא אוהדי יונייטד).
- קאריק עד סוף העונה
- לורן בלאן
- ראלף רגניק
- לופטגי
- סטיב ברוס
- אחר
0 מצביעים
- זידאן
- פוצ’טינו
- טן האח
- ראלף רגניק
- ברנדן רוג’רס
- אחר
0 מצביעים
מבחינה מקצועית כאמור אני לא סגור. מבחינה קומית החלום שלי הוא שסטיבן ג’רארד ירשים בוילה, יגיע אלינו בקיץ, ובעונה הבאה אוהדי ליברפול ישירו לנו Have you ever seen Gerrard win the League. ואז הוא יזכה. בפרמייר ליג. עם מנצ’סטר יונייטד. אם זו לא קומדיה, מה כן?