אתה עולה עם 3 בלמים.
שיטה שלא שיחקנו בה אף פעם.
בקלאסיקו.
בפיגור 2-0.
פלורנטינו הכדור במגרש שלך.
עם כל הכבוד לטמוום של אנצ’לוטי, יש פה איבוד עשתונות של כל המערכת, כמיטב המסורת. אולי זה גם המחיר של חמישה נצחונות רצופים. הסייקל נסגר, מתחילים מחדש.
אני מקווה שכל מחפשי העניין בליגה הספרדית קיבלו את מובקשם. אין רחמים ביריבות הזאת.
אם זו לא אותה ברצלונה של השנים האחרונות ותכלס זו לא אותה ברצלונה (אין מסי, ניימאר, סוארז, אינייסטה, וכו….) איך אנחנו עדיין מפסידים להם ככה? ממי בדיוק נובעת הפאניקה?
אני חייב להבין עד מתי נמשיך לפחד מברצלונה זה מטריף אותי.
אני חושב שהדבר היחיד שבאמת מפריע לי זה שלאורך כל השנים האחרונות שהיינו טובים בפער והיו להם מאמנים אידיוטים. לא פעם אחת שהגענו כדי למחוץ אותם.
בפעם הראשונה שאנחנו עם המאמן האידיוט והם לא, אנחנו נמחצים.
וואלה תמיד חשבתי שאם נוציא את זה מנדי העציץ וניתן לויני מגן התקפי נורמלי לשחק איתו אז הוא ישדרג את עצמו בכמה רמות.
מסתבר שזה רק נותן לו עוד אופציה להתקע בה תוך כדי ריצה.
אלאבה שהיה אשם ב 3 שערים פשוט זורק זיין עכשיו.
והנה אנצ’לוטי ממשיך עם הטימטום, נאצ’ו יוצא קסמירו ממשיך בלם.
כל ערימת השטויות שנכתבה פה העונה מתנפצת במשחק אחד.
“ריאל משחקת טוב יותר ושמח יותר תחת אנצ’לוטי” - אני מקווה שאותם חובבי אנצ’לוטי שמחים גם במשחק הזה. תנו לי עוד 200 שעממונים של זידאן ולא מאניטה אחת שמעלה לי את ה-ptsd.
“אנחנו צריכים ברצלונה חזקה” - שוב, מקווה שאותם אלו שקיוו לברצלונה חזקה נהנים עכשיו. לי לא היה חסר בשום צורה הח*א הזה, מבחינתי שהיו ממשיכים להתבוסס במקום השמיני לנצח.
“הסיכויים די שווים לפני המשחק” - בלי בנזמה אנחנו לא קבוצה. וגם איתו לא. אנחנו אוסף של אינדיבידואלים מוכשרים שחלקם אבד עליהם הכלח, חלקם לקראת, וחלקם פשוט לא תורגלו מספיק ע"י המאסטרו האיטלקי כדי שיבינו מה התפקיד שלהם בכל זה. נדרש פה שידוד מערכות רציני.
דבר אחד טוב יצא מהמשחק. פרז לא אוהב השפלות, בטח לא מברצלונה. בקיץ אנצ’לוטי ישוב לקושש מיליונים באברטון, במקומו הטבעי.
אנחנו כן קבוצה לא חבורת אינדיבידואלים, גם בלי בנזמה, פשוט יש גבול עד כמה אפשר לתפקד עם המערך והטקטיקה הכי גרועים שמאמן ריאל עלה איתם מאז לא זוכר מתי.
אנצ׳לוטי אשם, אבל השחקנים לא פחות.
גם אם המערך מטופש, לא הגיוני ומה לא…אסור לנו להראות ככה. הובסו ע״י קבוצה לא סבירה לכל היותר.
האיטלקי סיים אצלנו. הוא יקבל את האפשרות לסיים את העונה הזו, סביר להניח עם תואר אחד לפחות ומפה שיתרחק עד כמה שניתן. הוא שוב הוכיח כמה ה DNA של ריאל ושלו לא קשורים אחד לשני.
אני אעזוב שנייה את אנצלוטי ואתרכז בויניסיוס, הייתה לו הזדמנות ענקית להשוות וזה היה משנה את המשחק אבל הוא העדיף להתרכז בשטויות, השער השני גם באשמתו, הוא התעסק עם השופט וגרם אי ריכוז בהגנה שלנו.
DNA?! עלו למגרש 11 שחקנים, אף אחד מהם לא פעם ראשונה בקלאסיקו. אסור להיראות ככה. לא משנה איפה אתה עומד על המגרש.
תמכו במערך, לא בשיטת המשחק.
אני הסכמתי קודם ומסכים גם עכשיו עם בחירת השחקנים(אולי למעט קרוס, ונאצ׳ו בשמאל).
אבל אם היית שואל כל אחד אם אנחנו רוצים לשחק עם לחץ אזורי גבוה עם קרוב ומודריץ אני בטוח שהרוב היו עונים לך שממש ממש לא.
השחקנים משחקים חרא אבל הם ממש אבל ממש לא אשמים כמו אנצלוטי, ה-2 גולים במחצית השנייה זה נטו בגלל חוסר תיאום שכמובן נובע מזה שהשחקנים מעולם לא שיחקו בשיטה הזאת. לעלות למחצית שנייה בפיגור 2-0 עם רוח קרב זה לא כמו לשחק מדקה 53 בפיגור 4-0.
סיכום המשחק: יצאנו בזול.
אם אני פרז אני יורד עכשיו לחדר ההלבשה ומפטר את אנצ’לוטי, ככה אולי ישאר לנו סיכוי קטן מול צ’לסי
מה שלום מריאנו גרסיה רמון בימים אלה?
מציע לך לקרוא את ההודעה שוב, ולמען הסר ספק תקרא שוב ואם אתה עדין חושב שכתבתי שהשחקנים אשמים יותר, תקרא שוב.
כתבתי שגם השחקנים אשמים. לא כתבתי מי יותר ומי פחות. זה מעניין את הסבתא. בהפסד ביתי כזה כולם אשמים, מי יותר ומי פחות.
תודה רבה לברצלונה על העזרה להיפטר מאנצ׳לוטי,מקווה שלפחות את האליפות הוא ייקח הדינוזאור הזה.
אחרי השינוי המטומטם שהוא עשה במחצית היו 2 התקפות שבקלות הגיעו לשער שלנו, אחת מהם של טורס שהחמיץ, מיד היה צריך לשנות מערך.
גם הלחץ המטומטם בהתחלה עם מודריץ’ וקרוס, כבר אחרי פעמיים היה ברור שזה טימטום והוא המשיך איתו.
והשיא זה מריאנו כדי להציל את המולדת.
הפסדנו לקבוצה נחמדה ולא יותר שלא הייתה צריכה להתאמץ כדי להגיע למצבים של 100% פעם אחר פעם.
בבקשה בלם גבוה ששולט בכדורי גובה בבקיץ
אמוציות.
לפטר את אנצ׳לוטי לא יתן כלום. את מי תביא?
האיטלקי צריך לסיים את העונה עם תואר האליפות ולאחר מכן לפטר אותו בכבוד.