דיון ההעברות והפנטזיות :: ארדה גולר כבר כאן, מה עם הצב? (חלק 1)

אנחנו הולכים לקראת עונה, שתיים, ואולי אפילו שלוש עונות בינוניות בכל מקרה! אם זה יהיה פרוייקט חדש, קבוצה חדשה, ייקח מספר עונות עד שהקבוצה תתחבר ותשחק את הכדורגל הטוב ביותר שלה. בפרוייקט האחרון הקבוצה היתה בשיא כושרה לקראת הסוף, למרות שבהתחלה היתה מוכשר יותר על הנייר.

הייתי מעדיף להשקיע את הזמן הזה בצעירים. כן הם לא יובילו אותנו להצלחה מיידית בוודאות אבל הם היו מובילים אותנו להצלחות בהמשך. הזאר, עם כל הכבוד, לא יתן תשובה למסי. השקענו עד היום כמעט מיליארד יורו כדי לעצור אותו ולפחות בליגה - לא הצלחנו.

אני מאמין שההחתמה של הזאר היא בשביל להשתיק את הקהל. החתמה שיווקית כדי לא לאבד קהל שמרגיש שהמועדון איבד את הדרך. אחרת, ז’ואאו פליקס החתמה כל כך הרבה יותר טובה. אם היינו מחתימים את פליקס הקיץ, בעוד שנתיים וקצת הזאר היה כבר בן 31 וכמו כל שחקן המבוסס על מהירות ודריבל, בגיל הזה מגיע שלב הירידה ביכולת. מנגד פליקס רק בן 22, אחרי ניסיון של שנתיים בקבוצה ויש לו עוד כמעט עשור של תרומה לקבוצה עד שיגיע לשם.

אפשר להסתכל על הזאר מול פליקס ולהגיד ‘הזאר יתרום לנו יותר עכשיו’. בפועל הקבוצה לא תתחבר בין ליל, ועד שנראה כדורגל משביע רצון מהקבוצה יעברו עוד כמה משחקים מתסכלים. אני אישית הייתי מעדיף לבנות לעתיד הרחוק.