בגלל שפרז “חסך” 2 קיצים אנחנו עכשיו צריכים לשפוך המון כסף בקיץ אחד.
זו לא בעיה אמיתית, אך זה יוצר 2 בעיות קטנות.
הראשונה היא תדמיתית שפתאום לשפוך המון כסף זה רע לתדמית, הרי האוהד הממוצע לא מסתכל על טווח של 3 שנים.
השניה היא שהיום המחירים בשמים לעומת שנים שעברו. קראק שאז היינו קונים ב90 מיליון היום נקנה ב150.
בנוגע לרכש, איך שלא נסובב את זה אנחנו זקוקים ללפחות 2 קראקים בהתקפה, חלוץ במקום בנזמה וקיצוני במקום בייל, 2 אלה שחקנים שלא מספקים את הסחורה שנים אך יש הרגשה שרק העונה אחרי שרונאלדו לא מציל לנו את התחת כל משחק זה מתחיל להקלט גם אצל המאמן והנשיא.
מבחינת רונאלדו לדעתי הוא עדיין לא הוכיח לי שמקומו לא אצלינו, אני בהחלט לא מרוצה ממנו אבל אולי הפעם במקום שהוא יהיה המרכז ונבנה סביבו קבוצה הוא יהיה חלק מהקבוצה שתבנה סביב כוכבים אחרים, או חס וחלילה שבאמת נשחק כמו קבוצה שלא נבנית סביב מישהו.
בנוסף לחלוץ וקיצוני חייב להגיע שוער. לא נבאס ולא קאסיה מתאימים לרמה של הטופ, ונבאס עם כל הפציעות בכלל לא משאיר בכך ספק.
מבחינת קישור מצבינו מושלם, לא רוצה לשמוע שמועה אפילו על קשר בקיץ או בינואר. ומבחינת ההגנה גם לא רואה בכך צורך, אותי אשרף כן הרשים כמגן מחליף, ואם נתחשב בכך שהוא בן 18 בכלל. אם נחליט להשאיל אותו אז יש מקום להביא מגן במקומו, אפילו בהשאלה. ובמצבת הבלמים יש לנו 4 בלמים טובים מאוד שאני סומך עליהם, ואייחו צריך לראות יותר דקות כדי שיכנס לכושר.