דיון ההעברות והפנטזיות :: ארדה גולר כבר כאן, מה עם הצב? (חלק 1)

זה היה בעיקר בצחוק ואני בגדול מסכים, אבל זה מתחבר יפה לנקודה של ניימאר ולהודעה של @Amirco שאני מאד מסכים עם הניתוח שלו, אבל לא עם המסקנות:

יש סל מצומצם מאד של שחקנים על הגלובוס עם סל יכולות כ"כ איכותי שמצדיק את רוב החרא מסביב. בסופו של דבר ניימאר ובייל הם לא באלוטלי ומקרי קיצון מסוגו מבחינת האופי. ניימאר לתחושתי גם לא ממש רונאלדיניו אלא יותר רונאלדו הברזילאי, שכזכור הכניס המון רפש ומחנאות לחדר ההלבשה. אין שום צל של ספק שכל מועדון שניימאר עבר בו הרוויח ממנו בצורה עצומה מבחינה מקצועית. הוא עדיין מעמיד מספרים שרק חופן שחקנים יכולים להתחרות בהם (לא הזארד), יש לו כמה שנים טובות לתת ורוב השיט שהוא מביא איתו לא מתבטא בחדר ההלבשה עם השחקנים, שזה הכי חשוב (בבארסה השחקנים נפרדו ממנו באווירה טובה, וישמחו שיחזור). הוא קראק, מבחינה סטטיסטית עדיין בטופ 3-4 בעולם, ובאופן עקבי לאורך שנים. עם כל הפציעות והסלידה שלי ממנו (ויש), בעיני זה מסוג השחקנים שמתאימים אליהם את הנסיבות ולא להפך.

בייל פוטנציאלית בקליבר הזה מבחינת כשרון, ולו היה פחות שביר היינו מתעלמים מהגולף והספרדית. במובן מסויים מה שהצליח להוציא מהקריירה מרובת הפציעות שלו זה די נס, אולי אפילו יותר בהתחשב בחלקים מסויימים באישיות שלו. יש ותמיד היו לי טענות אליו כמובן, ואני מסכים שהוא יכל לעשות יותר עם גישה אחרת.